Aihe

Kohtalon sormet

Anonyymi

Viime kuukaudet tai oikeastaan pari viimeistä vuotta ovat saaneet minut uskomaan vielä enemmän henkisiin asioihin, jonkinlaiseen tarkoitukseen, ettei kaikki olekaan aivan sattumanvaraista. Olen siis ennenkin ollut kiinnostunut ns henkimaailman ja olevaisen tuolla puolen olevista asioista, mutta nyt oman elämän kokemusten kautta usko johonkin suurempaan voimaan on lisääntynyt.
Ihmiset usein väittävät, että asiat toteutuu, ihminen saa haluamansa, jos vaan tarpeeksi ponnistelee, on rohkea ja peloton. Menee läpi harmaan kiven.
Aina se ei kuitenkaan näin ole, sen olen todennut. Aina ei saa haluamaansa, jos näin ei ole tarkoitettu. Vaikka kuinka pusken seiniä päin, aina jostain tulee uusi seinä, loputon määrä aina uusia seiniä.
Kohtalolla on kaiketi sormensa pelissä, ei kai ole tarkoitettu, että minun ja hänen tarinat nivoutuvat yhteen, Ehkä olikin vaan tarkoitus, että kuuluimme vain hetken samaan tarinaan, tai tarinamme aika ei ole vielä, kuka tietää.
Olen oikeasti ylittänyt itseni, tehnyt asioita joita en kenenkään muun takia olisi tehnyt kuin hänen. Olen mennyt lujasti pois mukavuusalueeltani,, enkä näillä tarkoita mitään palstakirjoittelua. Olen ollut rohkeampi kuin koskaan aiemmin, mutta jostakin aina vaan tulee lisää kapuloita rattaisiin, vaikka kuinka yritän selvitä entisistäkin.
Ihminen on aika pieni kuitenkin eikä aina pysty vaikuttamaan asioiden kulkuun. Aina ei vaan saa mitä haluaa. Kai se vanha toteamus pitää paikkansa että ihminen saa sen mitä tarvitsee, ei sitä mitä haluaa.
Rakkauteni häneen pysyy kuitenkin aina..
Heli

3

224

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hienoa ajatusta! Olet oivaltanut paljon. Kannattaa kuitenkin rohkeasti kohdata ja jutella, jos mahdollista.

   • Anonyymi

    Kivaa, jos mun ei tarvii epäillä sinua. Monestakin asiasta.

    Huomenta


   • Anonyymi

    Ei ole kyse rohkeuden puutteesta kohdallani. Se ei vaan muuten ole mahdollista, ikävä kyllä. En kirjoittelisi täällä, jos olisi olemassa joku muu vaihtoehto.
    Heli


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   481
   5627
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   94
   5425
  3. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   5082
  4. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4670
  5. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   149
   3409