Aihe

Tiilikajärven kansallispuiston laajennus

Anonyymi

Satun huomaamaan tämän päivän Savon Sanomissa jutun Tiilikkajärven kansallispuiston laajennukseksesta. Itselläni noiden reittien samoilu on ollut jo vuosikaudet kesälomien ohjelmistossa. Ilolla odotan uusia reittejä. Mitä mieltä paikkakuntalaiset itse ovat näistä suunnitelmista?

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Luulen, että aihe kiinnostaa myös "entisiä", 60-70-luvuilla työn perässä muuttaneita, vielä elossa olevia rvaaralaisia, joita on etelämmässä Suomessa elossa tuhansia. Monet ovat lomillaan retkeilleet ja ulkoilleet ainakin Uiton kämpän kierroksen ja Veäjänhiekan maisemissa lastensa kanssa. Noille, nykyisin 40-50-vuotiaille lapsille ja heidän lapsilleen olisi jopa velvollisuus tutustua Tiilikan puistoon kunnolla. Vieläköhän ne J**tisen mainiot veljekset ovat puiston vartijoina?

  • Anonyymi

   Tuo hanke toteutuessaan on parasta, mitä Rautavaaralla on tapahtunut pitkilleen. Elinkeinollinen merkitys ei liene valtava, imagohyöty ennemmin.

  • Anonyymi

   Teijon kansallispuistosta voisi Rautavaarakin ottaa mallia lisäpalveluiden suhteen, ja Teiskon kansallispuistosta taas yöpymäänkin houkuttelevien taukopaikkojen suhteen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   7952
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   118
   7758
  3. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   514
   6006