Vedonlyöntiä etätehtävillä

Anonyymi

Löysin seksivedonlyöntisivuston jossa tehtäviä suorittamalla voit voittaa rahaa. Jos et suorita menetät oman osuutesi.. Ulkopuolinen valvoja määrittää onnistuitko tehtävässä ja puhelinsovellus on raportointia varten.
Ajatus ryöstää setä miehiltä rahaa hauskanpitoon.
Aloitin pienillä summilla ennalta kerrotuista tehtävistä ja ensimmäiset tehtävät olivatkin alusvaatteiden esittelyä ja pyllistelyä kameralle, helppoa tuloa.
Seuraavalle tasolle päästäkseni tarvittiin jo suurempi pantti ja tehtäviä ja niiden suoritusaikaa ei välttämättä tietäisi etukäteen. Yes homma jatkuu.
Seuraavaan tasolle päästäkseni tarvitsin mittanauhan ja kameran, tämän kerrotaan nostavan vedonlyönnin voittokerrointa.
Tee yksityiskohtainen mittaus ja kuvailu vartalostasi. + paino, Rinnan ympärys, Kuppikoko, nännipihan koko, nännin halkaisija ja korkeus mm. Karvoitus, häpyhuulien malli. Kuvaat ruumiinosasi ja tallennat vedonlöynti järjestelmään. Tämä auttaa vedonlyöjiä valitsemaan kiinnostavat kohteet ja tehtävät.
Kuvaamalla aamuisin päällä olevani vaatteet saan lisäkertoimen helposti.
Tallennettua tietoni sain näkyville esittely sivuni, vaikka minua ei tunnista kuvista niin itsensä näkeminen vedonlyönti esitteessä tuo kauhunsekaisia tunteita.
Samalla täytin seksuaalista mieltymystä koskevan kyselyn sen kummemmin sitä miettimättä.
Ensimmäisiä tehtäviä odotellessa...

53

3401

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ensimmäinen tehtävä
   Olin hommannut ohjeiden mukaisesti telineen puhelimelle ja kaukosäätimen, jotta pääsen kauemmas poseeraamaan kameralle.
   Sovellukselle täytyi myös antaa lupa sijainnille jotta tehtävien oikea suorituspaikka voidaan todentaa tarvittaessa.
   Kuluu päiviä ja mitään ei ole tapahtunut kun yllättäen sovellus hälyttää tehtävästä,
   30 sekuntia aikaa ottaa vastaan kalenteri tehtävä vastaan? Jos hylkään maksaa se minulle 20€!
   En halua menettää rahoja, eikä kuullosta pahalle hyväksytty.
   Tehtävä Tyttökalenterin kuvaus pääosassa SINÄ, jokainen tekemätön suoritus vähentää summaa 10% ja kulunut aika pienentää kerrointa nollaan 8 tunnin aikana, jolloin menetät tehtävään sijoittamasi summan.
   Noudatettava määrättyjä ohjeita.
   1. Ikkunan edessä täysin alastomana valoisaan aikaan tai valot päällä.
   2. Hississä yläosattomana rinnat paljaana peilin kautta näkyy avautuvat ovet.
   3. Rappukäytävässä pylly paljaana.
   4. Lenkkipolulla / autohallissa tai muu vastaava julkinen paikka riisut yläosasi kameran viereen ja poseerat itse 10m päässä.
   5. Urheilukaupassa sovitat liian tiukkoja juoksuhousuja ja paitaa, kuva mallista sovituskopin ulkopuolella. Pyydät toki myyjältä apua koon valintaan ja kuvan ottamiseen jos sellaisen näet tai apua sinulle tarjotaan.
   5. Jatkat sovituskopissa täysin alastomana, kopin ovi mallia kangas raollaan tai jätät oven raolleen. Otat kuvia puolen minuutin välein 5 kpl jotta tiedossa on ettet ole pukeutunut välillä.
   7. Koulussa tai työpaikalla tai muu tuttu julkinen paikka vilautat pillua tai rintaasi.
   8. Vapaa valintainen nähtävyys housut kintuissa.
   9. Kauppakeskuksessa otan 5kpl valokuvia eri paikoissa joista käy ilmi ettei sinulla ole rintaliivejä vaan nännisi näkyvät selvästi paidan läpi.
   10. Kauppakeskuksessa lyhyt mekko ilman pikkuhousuja. Solmit kengännauhoja tai muuta vastaavaa niin että kuvassa näkyy ihmisiä ja housuttomuus käy ilmi.

  • Anonyymi

   Sain viestin että voisin tilata tehtäviin liittyvää tavaraa ilmaiseksi sillä edellytyksellä että suoritan tehtävän paketin saapuessa.
   Ilmainen kelpaa aina tilausta kehiin ja sitten unohdinkin jo asian.
   Tilannut kenkiä ja muuta kivaa verkkokaupoista joten saapumisilmoituksen tullessa en yhtään osannut arvata mitä se toi tullessaan.
   Kuittasin paketin vastaanottotiskillä ja kohta kuulin sovelluksen hälyttävän ja samassa tajusin pakettitehtävän alkaneen, panoksena 200€! Mitä ei summien niin isoja pitänyt olla.
   Viesti sinulla on 15 minuuttia aikaa ottaa käyttöön paketin sisältö ja samassa piip aika alkoi vähentyä näytössä.
   Juoksin yleisö wc:seen avaamaan paketin. Sieltä löytyi vibraattori ja ohjeet: 24h kauko-ohjauksessa. Vibrassa on tunnistin jonka perusteella tiedämme sen olevan sisälläsi ja asennusaika pysähtyy tehdessäsi sen. Vain wc käynnin ajaksi voit poistaa sen pyytämällä sovelluksella luvan siihen.
   Sain ähistyä tiukan farkkuni nilkkoihin ja vibran sisälleni viime sekunneilla ennen ajan loppumista.
   Ei pahan kokoinen, mutta en ole ikinä harrastanut tyydytystä julkisilla paikoilla.
   Piip piip sovellus hälyttää ja samalla vibraattori värisee jalkojeni välissä saaden jalkani säpsähtämään.
   Viesti sinulla on 10 minuuttia aikaa kerätä kävely askelia ja jokainen askel vähentää vibraattorin käynnissäolo aikaa ajan loppuessa ja vibraattori ilmoittaa ajan kulumisesta sinulle puolen minuutin välein värinällä.
   Tiedoksi myös puolen minuutin paikallaan seisominen käynnistää vibraattorin puoleksi minuutiksi. Kauppakeskuksesta et saa poistua koska sovellus tarkkailee sijaintiasi. Hyvää shoppailu hetkeä... Odotamme kuvia 4 eri liikkeen luota jotta tiedämme ettet ole piiloutunut hyppimään samaan paikkaan.
   Samassa vibra käynnistyy, ei olen ollut liian pitkään paikoillani, kiskon farkut jalkaan ja tunnen kuinka ne painaa vibran entistä tiukemmin sisälleni. Kävelystä ei meinaa tulla mitään värinän vuoksi mutta ostoskäytävälle päästyäni värinä sammuu. Kunnes säpsähdän taas puolen minuutin ajastimen ilmoittaessa toiminnastaan. Samassa tajuan minulla on alle 10 minuuttia aikaa löytää joku rauhallinen sijainti kauppakeskuksesta koska en halua muiden näkeväni itseäni siinä vaiheessa kun aika on kulunut ja vibra käynnistyy....

  • Anonyymi

   Sovellus versio 2.0 live tehtävät osa 1
   Hei tarjoamme premium jäsenillemme live palvelu jossa on entistä suuremmat voitot.
   Saat postissa kameralasit ja langattomat kuulokkeet. Nämä mahdollistavat live lähetykset ja samalla vedonlyönnin kertoimet nousevat, koska pelaajat lyövät myös vetoa siitä pystytkö suorittamaan tehtävät ja panokset nousevat kovemmaksi.
   Paketin saavuttua on mukava huomata ettei laseista huomaa kameraa ja ovat ihan tyylikkäät.
   Yhdistän laitteet ja avaan live palvelun jossa totean kuvan ja äänen toimivan. Bling ääni kertoo tehtävän hyväksynnästä.
   Voin valita tehtäviä sanallisen kuvailun perusteella.
   Päätän testata minulle suunnattua karvakauppa tehtävää hauskan nimen vuoksi. Kaupoissa pyöriminen kun tullut tutuksi.
   Ohje mene elektroniikka kaupan eteen ja avaa tehtävä.
   Kävelen levottomana kaupan edessä ja käynnistän tehtävän. Tietojemme perusteella vedonlyöjämme haluavat ostaa karvoituksesi huutokaupassa, joten mene kauppaan, etsi myyjä ja pyydä apua laitteen valintaan.
   Rohkeasti kauppaan ja koneita etsimään. Oikean hyllyn löytäessäni näen myyjän lähestyvän kauempaa ja kuulokkeista kuuluu. Kohde näytettävä myyjälle.
   Hei mitä saisi olla?
   Tarvitsisin laitteen karvojen poistoon.
   Säärikarvoituksen poistoon löytyy tämmöinen....
   (kuulokkeet Kohde näytettävä tai tehtävä keskeytyy)
   Laitan peukalot vyötärönauhalle ja vedän housuja alaspäin jalkani vapisten.
   Ei kun tänne intiimikarvoitukseni täytyisi poistaa. Tunnen punastuvani ja tuntuu että pyörryn nähdessäni myyjän ilmeen tuijottaessa avonaisiin housuihini. Myyjä suositteleekin nieleskellen hellävaraisempaa laitetta tähän tarkoitukseen ja kuin uhallaan kysyy vielä kassan naismyyjältä laitteen sopivuudesta käyttötarkoitukseen. (kuulokkeet Bling tehtävän kauppa osuus suoritettu. seuraavan tehtävän alkuun aikaa 2 tuntia, valmistaudu poistamaan karvoituksesi korovartalopeilisi edessä...)

   • Anonyymi

    Vaude. Nyt tyttöä viedään. Tää on hyvä. Jatkoa odotellen.


   • Anonyymi

    Sovellus versio 2.0 live tehtävät osa 2
    Ensimmäinen web-kamera tehtävän odottaminen tuntuu jännittävältä. Kirjaudun järjestelmään ja minulle ehdotetaan lisäkerrointa jos otan toisen pelaajan mukaan tehtävään. Enempää ajattelematta valitsen.
    Live show:ssa osallistujien kamerat tulevat myös minulle näkyviin ja kanssa kilpailijan kuva eriteltynä. Saan lyhyet ohjeet ennen kellonaikaa.
    Suorita karvojen poisto saamiesi ohjeiden mukaisesti. Tiedoksi kanssa kilpailijaltasi on kiihottuminen kielletty eli jos hänellä alkaa seisomaan ja hän laukeaa saat kertoimen, muuten menetät saman kertoimen verran. Sivu ikkunassa näet huutokaupan karvoistasi, joten tavaran markkinoinnilla saat hinnan nousemaan.
    Tehtävä alkaa, tähän asti saanut tehdä "yksin" mutta nyt näen näytöstä tuijottavat kasvot ja kilpailijan velttona roikkuvan peniksen ja kuulen kommentointia ulkonäöstäni.
    En ole sheivannut juuri itseäni joten kokemus on senkin osalta uusi. Kuulen kuinka runsasta karvoitustani kehutaan ja mietitään miltä se mahtaa tuoksua. Ajatus tuntemattomasta haistelemassa karvoitustani saa minut kostumaan entisestään.
    Saan tehtävään ohjeistusta näytölle joten ostajat eivät tiedä kaikkea.
    Tehtävä: aloita karvojen poisto
    Aloitan reunoilta ja lähestyn pilluani, kiihotun kuullessani huokailua ja näen jäykistyvien kalujen nousevan kuvissa, tuntuu että voisin laueta tällä sekunnilla. Paitsi kilpailijani kalu pysyy vielä maltillisen kokoisena. Saan karvakasan aikaan esittelen sen ja samalla pyydetään kuvailemaan tuoksua. Ihan kivalle tuoksuu... Huutokauppa summa nousee...
    Tehtävä: Ota kamera pillusi eteen ja esittele yksityiskohtaisesti kertoen.
    Hei tässä näette pilluni, häpyhuuleni näette tässä ja klitorikseni miten ne erottuvatkin nyt selvästi kun karvoja ei ole esteenä, helvetti että olenkin ihan märkä, hups sanoinko tuon ääneen.
    Tehtävä: Sormet sisään 5 sormea 5x20%=100% Käsi 150% Eli palkkio tippuu jos ei mahdu aikaa 5 minuuttia.
    Paria sormea enempää en ole kokeillut joten nyt kuumottaa aloitan hieronnan sormi kerrallaan ja yllätyn kolmannen sormen upotessa sisälle märkään vittuuni, samalla näen kilpailijan peniksen nytkähtelevän vain vähän. Mutta neljäs sormi saa pulssini nousemaan, tunnen olevani aivan täynnä ja tunnen kuinka pilluni sykkii sormiani vasten. Viides sormi ja viimeinen minuutti. Ei ei mahdu vaikka kuinka yritän ja samassa tajuan saavani orgasmin ja kuulen kuinka toinen pelaaja huutaa ja samalla näen hänen peniksen lauenneen.
    Tehtävä suoritettu: Lisäkerroin korvasi puuttuvan sormen, mutta jatkon kannalta sain suosituksen harjoitusohjelmasta sovelluksessa. Lopuksi suorita tehtävän viimeistely niin saat palkkiosi. Saitkin huutokaupassa hyvän summan.
    Asiakas lupasi antaa palautetta karvat saatuaan profiiliisi.
    Tehtävän viimeistely:
    Lähetät karvasi vastaanottajalle Ikkunallisessa paketissa tai kuoressa jotta sisältö ei jää epäselväksi. Huomioit että sisältökenttään on kirjoitettu sisältää lähettäjän pillu karvoituksen. Paketti annettava postiin henkilökohtaisesti ja pyydettävä tarkistamaan onko kaikki kentät täytetty oikein.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sovellus versio 2.0 live tehtävät osa 2
    Ensimmäinen web-kamera tehtävän odottaminen tuntuu jännittävältä. Kirjaudun järjestelmään ja minulle ehdotetaan lisäkerrointa jos otan toisen pelaajan mukaan tehtävään. Enempää ajattelematta valitsen.
    Live show:ssa osallistujien kamerat tulevat myös minulle näkyviin ja kanssa kilpailijan kuva eriteltynä. Saan lyhyet ohjeet ennen kellonaikaa.
    Suorita karvojen poisto saamiesi ohjeiden mukaisesti. Tiedoksi kanssa kilpailijaltasi on kiihottuminen kielletty eli jos hänellä alkaa seisomaan ja hän laukeaa saat kertoimen, muuten menetät saman kertoimen verran. Sivu ikkunassa näet huutokaupan karvoistasi, joten tavaran markkinoinnilla saat hinnan nousemaan.
    Tehtävä alkaa, tähän asti saanut tehdä "yksin" mutta nyt näen näytöstä tuijottavat kasvot ja kilpailijan velttona roikkuvan peniksen ja kuulen kommentointia ulkonäöstäni.
    En ole sheivannut juuri itseäni joten kokemus on senkin osalta uusi. Kuulen kuinka runsasta karvoitustani kehutaan ja mietitään miltä se mahtaa tuoksua. Ajatus tuntemattomasta haistelemassa karvoitustani saa minut kostumaan entisestään.
    Saan tehtävään ohjeistusta näytölle joten ostajat eivät tiedä kaikkea.
    Tehtävä: aloita karvojen poisto
    Aloitan reunoilta ja lähestyn pilluani, kiihotun kuullessani huokailua ja näen jäykistyvien kalujen nousevan kuvissa, tuntuu että voisin laueta tällä sekunnilla. Paitsi kilpailijani kalu pysyy vielä maltillisen kokoisena. Saan karvakasan aikaan esittelen sen ja samalla pyydetään kuvailemaan tuoksua. Ihan kivalle tuoksuu... Huutokauppa summa nousee...
    Tehtävä: Ota kamera pillusi eteen ja esittele yksityiskohtaisesti kertoen.
    Hei tässä näette pilluni, häpyhuuleni näette tässä ja klitorikseni miten ne erottuvatkin nyt selvästi kun karvoja ei ole esteenä, helvetti että olenkin ihan märkä, hups sanoinko tuon ääneen.
    Tehtävä: Sormet sisään 5 sormea 5x20%=100% Käsi 150% Eli palkkio tippuu jos ei mahdu aikaa 5 minuuttia.
    Paria sormea enempää en ole kokeillut joten nyt kuumottaa aloitan hieronnan sormi kerrallaan ja yllätyn kolmannen sormen upotessa sisälle märkään vittuuni, samalla näen kilpailijan peniksen nytkähtelevän vain vähän. Mutta neljäs sormi saa pulssini nousemaan, tunnen olevani aivan täynnä ja tunnen kuinka pilluni sykkii sormiani vasten. Viides sormi ja viimeinen minuutti. Ei ei mahdu vaikka kuinka yritän ja samassa tajuan saavani orgasmin ja kuulen kuinka toinen pelaaja huutaa ja samalla näen hänen peniksen lauenneen.
    Tehtävä suoritettu: Lisäkerroin korvasi puuttuvan sormen, mutta jatkon kannalta sain suosituksen harjoitusohjelmasta sovelluksessa. Lopuksi suorita tehtävän viimeistely niin saat palkkiosi. Saitkin huutokaupassa hyvän summan.
    Asiakas lupasi antaa palautetta karvat saatuaan profiiliisi.
    Tehtävän viimeistely:
    Lähetät karvasi vastaanottajalle Ikkunallisessa paketissa tai kuoressa jotta sisältö ei jää epäselväksi. Huomioit että sisältökenttään on kirjoitettu sisältää lähettäjän pillu karvoituksen. Paketti annettava postiin henkilökohtaisesti ja pyydettävä tarkistamaan onko kaikki kentät täytetty oikein.

    Nams. Nyt on ollut hyvä esiittely. Montakohan seuraajaa tehtävääsi on katsellut. Mitä seuraa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nams. Nyt on ollut hyvä esiittely. Montakohan seuraajaa tehtävääsi on katsellut. Mitä seuraa?

    Kyllä häpesin postissa pakettia jättäessä, tuntui kuin vastaanottaja olisi riisunut minut katseellaan.
    Tehtävässä näin varmaan kymmenet kasvot tuijottamassa suoritustani. Tehtävät ja panokset tuntuvat kovenevat joten en välttämättä halua tietää.
    Sain palautetta sormitehtävästä ja näen sovelluksesta minulle luodun "venyttely" nimellä olevan harjoitus ohjelman johon täytyy tilata materiaalia ennakkoon... En oikein tiedä pidänkö itseni venyttelystä siinä määrin että haluaisin aloittaa harjoitusohjelman vapaaehtoisesti. Toisaalta tulevissa tehtävissä heikkouttani saatetaan käyttää hyväksi ja näin vaikuttaa voittokertoimiini.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä häpesin postissa pakettia jättäessä, tuntui kuin vastaanottaja olisi riisunut minut katseellaan.
    Tehtävässä näin varmaan kymmenet kasvot tuijottamassa suoritustani. Tehtävät ja panokset tuntuvat kovenevat joten en välttämättä halua tietää.
    Sain palautetta sormitehtävästä ja näen sovelluksesta minulle luodun "venyttely" nimellä olevan harjoitus ohjelman johon täytyy tilata materiaalia ennakkoon... En oikein tiedä pidänkö itseni venyttelystä siinä määrin että haluaisin aloittaa harjoitusohjelman vapaaehtoisesti. Toisaalta tulevissa tehtävissä heikkouttani saatetaan käyttää hyväksi ja näin vaikuttaa voittokertoimiini.

    Ilman muuta jatkat ja teet harjoitukset. Mahtavaa odotella mitä seuraa. Toivottavasti joudut lujille. Miltä tuntuu kun kymmenet ovat nähneet tissisi ja pillusi kunnolla esiteltynä kaikille.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ilman muuta jatkat ja teet harjoitukset. Mahtavaa odotella mitä seuraa. Toivottavasti joudut lujille. Miltä tuntuu kun kymmenet ovat nähneet tissisi ja pillusi kunnolla esiteltynä kaikille.

    Tohelo painoin vahingossa lisätarviketilauksen harjoitukseen joten... Taidan siis joutua niin sanotusti venymään alkuperäisestä suunnitelmastani. Ikävä todeta että kyllä turtuu jossain määrin itsensä esittelyyn. Mutta toisaalta miesten reaktioiden jälkeen tuntemattomienkin katseet julkisilla paikoilla saa välillä mielikuvituksen laukkaamaan kun olisi tehtävää suorittamassa...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tohelo painoin vahingossa lisätarviketilauksen harjoitukseen joten... Taidan siis joutua niin sanotusti venymään alkuperäisestä suunnitelmastani. Ikävä todeta että kyllä turtuu jossain määrin itsensä esittelyyn. Mutta toisaalta miesten reaktioiden jälkeen tuntemattomienkin katseet julkisilla paikoilla saa välillä mielikuvituksen laukkaamaan kun olisi tehtävää suorittamassa...

    Niimpä. Kaikkeen tottuu ja siksi joudut varmasti esiintymään enemmän ja rohkeammin.


  • Anonyymi

   Mielenkiintoinen veikkaussysteemi. Haluaisin mkaan seuraamaan sinnua.

   • Anonyymi

    Sulje silmäsi ja olet mukana seuraamassa mielikuvitus tarinaa missä vain. Parasta vielä että voit osallistua tehtävien antoon ja voit saada palautetta suorituksesta.


  • Anonyymi

   Nyt olet jo niin pitkällä pelissä, että et voi lopettaa kesken. On vain mentävä kiltisti mukana ja tehtävä mitä määrätään.

  • Anonyymi

   Se helvetin venytyspaketti tuli sitten postissa...
   Eipä tuosta paljoa ota selvää kun paketit sinetöity ja avaaminen sallittu vain kamera yhteydessä. Mukana on lukkoja ja nipussa sekaisin noin 10 kpl samannäköisiä avaimia niihin.
   Jotain lohduttaa niin sain tehtävän tutustua paketteihin ohjatusti treeni kaverin kanssa.
   Odottavan aika on pitkä... Mitä paketit pitävät sisällään?
   Avasin kuva yhteyden sovittuna aikana ja sain ohjeen varata lukkoja ja näyttää kuinka vien avainnipun huoneiston eri päähän odottamaan?
   Asettelin vittuni kameran eteen ja näin treeni kaverini "Minnan" tekevän samoin. Tuntuu oudolta nähdä oma ja toisen naisen vittu lähikuvassa samalla näytöllä.
   Saamme ohjeen avata paketin ja samalla kerrotaan että häviäjää odottaa pieni lukko treeni tehtävän epäonnistuessa.
   Paketista esiin tullut laite vaikuttaa levittimelle jossa näkyy mitta-asteikko.
   Saamme käskyn työntää levitin sisäämme. Toisen huokailun kuuleminen saa itsenikin ääntelemään rentoutuneemmin.
   Seuraavaksi näyttöön ilmestyy kello ja käsky levitintä avataan 1cm joka minuutti. Hävinnyt on se kumpi lopettaa ensin.
   Tehtävä alkaa rennosti ja tunnen itseni voittajaksi kunnes huomaan että pilluni meinaa supistella, mutta levitin kiristää ilkeästi estäen sen. Nyt tekee pahaa ja näen vastapuolenkin kiemurtelevan tuskissaan. Vedän syvään henkeä ja yritän avata lisää mutta kipu pistää vastaan. Aika vähenee näytössä nollaan ja summeri soi. Olet hävinnyt harjoituksen Minna sai levittimen seuraavalle asteikolle. Levittimen poistaminen tuntuu tosi helpottavalle.
   Avaa seuraava laatikko ja ota vastaan lisätehtävä.
   Lisätehtävä laatikosta paljastui metallinen tosi painava aika iso dildo jossa oli jotain liikkuvia osia.
   Sain käskyn työntää se kokonaan sisääni ja tarttumaan se juureen ja ottaa toisella kädellä kiinni päässä olevasta nupista ja vetää. Mitä? En ymmärrä. Aloin vetämään ja samassa tajusin dildo avautui sisälläni venyttäen vittuni sisältä. Nyt riittää olen aivan täysi huohotin.
   Ei riitä vielä muutama sentti ja laitat lukon tapissa olevaan reikään lukiten sen. Silmissä meinasi sumeta vetäessä ja lukon kiinni napsahtaessa tajusin avainten olevan kaukana. Paniikki iski... Niin kyseessä tuhmien tyttöjen pillulukko minkä poistaminen ei onnistu ilman avaimia joten käyt varmaan mielellään hakemassa ne.
   Liikkuminen saa koko kropan kouristelemaan ja matkalla tajuan etten tiedä oikeaa avaintakaan...
   Hiestä märkänä palaan web-kameran luo ja alan sovittaa avaimia. Käsien tärinä ei auta yhtään asiaan vaan saa dildon hieromaan herkkää vittuni entistä enemmän. Viidennen avaimen kohdalla orgasmi yrittää tulla mutta kireä sauva ei enna periksi ja rimpuilen hallitsemattomasti lattialla. Seitsemäs avain sopii ja saan hirviön pois sisältäni. Bling ensimmäinen treenisi suoritettu...

   • Anonyymi

    Ohhoh. Siinä kameran edessä olet joutunut kahdesti esittelemään venyttelyä. Kaikki vedonlyöjät ovat varmasti kuumana nähdessään levittimen ja sauvan kuumassa pillussasi. Nyt olet turmion tiellä näyttelyesineenä ja panokset kohoavat. Onko sinulla vara luopua. Joudut varmasti jatkamaan.


   • Anonyymi

    Hmm. Muistitkohan siinä lattialla orgasmin kourissa, että saatat epähuomiossa näyttäytyä vedonlyöjille kokonaisuudessaan kasvoja myöden. Nyt olet koukussa, etkä voi lopettaa. Panokset kohoavat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hmm. Muistitkohan siinä lattialla orgasmin kourissa, että saatat epähuomiossa näyttäytyä vedonlyöjille kokonaisuudessaan kasvoja myöden. Nyt olet koukussa, etkä voi lopettaa. Panokset kohoavat.

    Älä sano noin! On kasvomaski mutta vahingossa on saattanut näkyä kasvoni, silmäni ja hiukseni muilta osin.
    Koukussa... Ei voi lopettaa... Ei ei... se niin saa mennä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä sano noin! On kasvomaski mutta vahingossa on saattanut näkyä kasvoni, silmäni ja hiukseni muilta osin.
    Koukussa... Ei voi lopettaa... Ei ei... se niin saa mennä.

    Niin se vaan menee. Sinun on jatkettava. Et pysty vastustamaan. Viettisi määrää voimakkaammin kuin tahtosi ja järkesi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä sano noin! On kasvomaski mutta vahingossa on saattanut näkyä kasvoni, silmäni ja hiukseni muilta osin.
    Koukussa... Ei voi lopettaa... Ei ei... se niin saa mennä.

    Jatkat tottakai. Taitaa olla mahdotonta vastustaa kiusausta nähdä ja kokea mihin sinut vielä johdatellaankaan kaikkien vedonlyöjien nautinnoksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin se vaan menee. Sinun on jatkettava. Et pysty vastustamaan. Viettisi määrää voimakkaammin kuin tahtosi ja järkesi.

    Kyllä se taitaa kuitenkin olla joku toinen joka määrää kuin minun viettini tai minun tahtoni. Järkeä tästä hommasta on enää vaikea löytää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä se taitaa kuitenkin olla joku toinen joka määrää kuin minun viettini tai minun tahtoni. Järkeä tästä hommasta on enää vaikea löytää.

    Tottakai näin on, että valvojataho ja vedonlyöjät määräävät kohtalosi, mutta kiihotut kuitenkin ja saat nauttia orgasmeista, vaikka joudut tottelemaan kuuliaisesti.


  • Anonyymi

   Mielenkiintoinen vedonlyönti.

  • Anonyymi

   Muista, että tehtäväsi on tuottaa vedonlyöjille nautintoa.

  • Anonyymi

   Ooh tuo vedonlyönti kuumottaa. Odotan jännittyneenä ja pimppi kosteana jatkoa.

  • Anonyymi

   Live siis oikeestiko pitäisi tavata joku?
   En ole yhtään valmis tälläiseen. Tämänhän piti olla vaan nettikivaa etäyhteydessä.
   Vedonlyöjiä jäi vaivaamaan häviöni "Minnalle" ja pitivät esityksestämme. Toisaalta oltiinhan me treeni kavereita edellisestä tehtävästä ja hänen ääntelynsä kuullosti hassusti tutulle vaikka emme ole ikinä tavannetkaan aikaisemmin.
   Tehtäväksi siis oikea tapaaminen tämän "Minnan" kanssa ja mahdollisuus testata miltä vieras nainen tuntuu vieressä ja antaa kuulemma takaisin edellisen tehtävän häviöstä.
   Pöksyissä kihelmöi, en ole ennen ajatellut naista näin... Saavuin ohjeen mukaisesti hotellin aulaan ja odotin lisäohjeita.
   Tehtävä, pyydä avain vastaanotosta ja riisuudu alastomaksi eteisessä ennen huoneen puolelle menoa.
   Huomioi että Minna on tehnyt valmisteluja ennen saapumistasi ja teitä kuvaa useampi kamera eri puolilta huoneistoa. Hän odottaa sinua sängyssä. Minna on rikkonut sääntöjä joten sinun tehtäväsi on muistuttaa niiden noudattamisesta.
   Nyt jännittää pirusti avatessa ovea ja jättäessä vaatteet eteiseen.
   Saan pitää maskia suojaamassa yksityisyyttäni.
   Saavun huoneeseen ja katseemme kohtaa naisen kanssa. Ihan kun hänessä olisi jotain tuttua...
   Kädet hän on lukinnut sängyn päätyyn joten hän ei pysty suojautumaan katseeltani ja epäselvästä puheesta päätellen kasvomaskin allakin on jotain. Samalla näenkin yöpöydällä telineessä kameran ottamassa lähikuvaa kasvoista ja toisen jalkopäässä kohden haaroja.
   Tehtävä
   Läpsi ja nipistä naisen rintoja.
   Läps Läps ja nipistys saa hänen vinkaisemaan.
   Näpäytä sormilla klitorista ja kokeile kuinka häpyhuulet venyy.
   Eieiei muminaa maskin alla venyttäessäni huulia erilleen.
   Tämä on jotain niin erilaista....
   Fistaa kohde!
   Mitä? Minna alkaa rimpuilemaan allani.
   Käsky toistetaan Fistaa, haluamme nähdä kuinka syvälle kätesi uppoaa Minnaan.
   Rasvaan käteni järkyttyneenä ja hitaasti työnnän kättäni syvemmälle toisen naisen pilluun.
   Nopeammin!
   Kirkaisu ja pillu antaa samalla periksi tärinän saattelemana ja käteni häviää hänen sisäänsä.
   Käsky käsi nyrkkiin tahdomme tietää onko kohde venynyt tarpeeksi.
   Minna uikuttaa allani ja tunnen pillun sykkivän puristuksen kättäni vasten.
   Hyvä voit poistaa käden.
   Minna oli ilmeisesti huijannut edellisessä venytys tehtävässä.
   Seuraava tehtävä istu Minnan naamalle. Hänen täytyy nähdä ja haistaa vieras pillusi. Kiipeän hänen ylleen ja saan käskyn painaa pilluni kunnolla hänen naamalleen että oppii tavoille.
   Hitto miten kiihottaa painaa ja vatkata pillua vierasta avutonta naista vasten jolle hävisin vedon.
   Tää hommahan karkaa ihan käsistä.
   Minna mumisee allani.
   Apua, lopeta, ei saa, yrittäen rimpuilla tilanteesta pois.
   Tästä saat treenikaveri innostun ja käännyn samalla katsomaan jalkojeni välissä vaikeroivaa naista.
   Maski on lentänyt naamalta minun takiani ja olen paljastanut naisen kasvot kaikille. Suussa oleva rengassuukapula estää selvän puheen ja sulkemaan suuta kokonaan.
   Pahinta!
   Minua katsoo silmiin avuton ystäväpariskuntamme nainen Minna ja samalla säikähtäessäni pilluni ruiskii Minnan naamalle ja väkisin avattuun suuhun nestettä saaden hänet yskimään.
   Avaa käsiraudat voit poistua tehtävä suoritettu onnistuneesti.
   Avattuani raudat Minna syöksyy vessaan järkyttyneenä. Pukeudun ja poistun myös nopeasti ettei hän vaan tajuaisi mitään kuka häntä on rankaissut... Ja pahinta paljastanut kasvot kameralle.

  • Anonyymi

   Minulle on määrätty rangaistus Minna häpäisystä... Ei tämän pitänyt mennä näin.
   Olen samassa hotellihuoneessa jossa paljastin ystäväni Minnan kameralle. Tällä kertaa itse käsiraudoilla kiinni sängynpäädyssä kontallani pyllistäen kohden kameraa. Rintani heiluvat todennäköisesti toisen yöpöydällä olevan kameran kuvassa. Suuhuni olen joutunut laittamaan saman rengas kapulan ja päässäni on huppu jonka silmä aukot peitetty joten en näe mitään odottaessani rangaistustani. Huuleni töröttävät avoimena hupun suu aukosta suussani olevan renkaan vuoksi.
   Tää on jotain niin...
   Ovi käy ja joku saapuu.
   Kaiutin kertoo sen olevan mies joka hävisi minulle aikaisemmin tehtävän laukeamalla ensin.
   Silmiini piirtyy kuva pitkästä kalusta roiskimassa spermaa ja muistan miehen ääntelyn... 
   Säpsähdän pakaroilleni valuu jotain kylmää ja se jatkaa matkaansa peräaukkoni yli pillulleni.Liukuvoidetta kenties?
   Selkääni pitkin liukuu esine pakaroitteni väliin ja pyllyreikäni yli painautuen pillua vasten. Esine alkaa uppoamaan sisääni levittäen minua. Odotan kauhulla mikä sen on? ... Aah... Tappi sujahtaa pilluuni ja pois muutaman kerran.
   Ei paha huokaan. Jalkani leviävät lisää ja laskeudun alaspäin ja samalla tunnen tapin pään.... 
   Pyllyreiälläni! Ei! Väärä reikä yritän sanoa. Ei sinne!
   Mutta rengas suussa sotkee ääntäni. En ole koskaan työntänyt peppuun mitään joten luvassa on jotain ennenkokematonta. Tappi venyttää pientä reikääni tuskallisesti kunnes sen alkaessa kaventua pakarani imaisevat sen väliinsä kuin itsestään.
   Tunne on jotain täyttä...
   Yritän ponnistaa tappia pois sisältäni. Se liikkuu lupaavasti ulospäin kunnes läimäys takapuolen saa pakarani jännittymään ja hups sisällä on voihkausten kera. Muutaman turhan yritykseni jälkeen tappi poistetaan ja seuraavaksi tunnen jotain pehmeämpää peräaukollani. 
   Sen täytyy olla miehen... Siis sisääni yrittää tunkeutua se tehtäväni kuvassa näkemäni pitkä pitkä penis. Voih... Pään upottua sisääni sitä tulee vain lisää täyttäen minut.
   Helvetti miten pitkä se voikaan olla. 
   Mies aloittaa panoliikkeet ja kuvittelen kuinka rintani heiluu niiden tahdissa kameralle. Alapääni supistelee oudosti väärässä reiässä olevan täytteen vuoksi.  Mies alkaa nykimään ja tunnen sperman ruiskivan sisälleni ja hänen puhuvan vaimon häpäisystä...???
   Mies irrottaa käsiraudat sängystä ja kääntää minut ympäri kasvoni todennäköisesti kohden jalkapään kameraa. 
   Huppuuni tartutaan. 
   Nytkö minut häpäistään kameralle?
   Ei en tahdo sitä että minut tunnistetaan tämmöisessä tilassa...
   Ei onnekseni silmälaput vain avataan ja näen miehen.
   Tunnistan hänet maskista huolimatta! Se on Minnan mies Make joka lähestyy nyt ja asettelee kyrpäänsä huulieni väliin pitäen samalla kiinni hupusta. 
   Yritän estää mutta eihän se onnistu rengaskapulan vuoksi ja hölmö kieleni saa vain päinvastaisen reaktion aikaan. 
   Hän aloittaa liikkeen suussani ja liian syvälle osuessaan se saa minut yskimään ja patukkaa on tällöin ulkona vielä puolet ja tunnen kuinka se vielä paisuu suussani. 
   Vedä syvään henkeä käsketään yskiessäni kaiuttimista.
   Saan hengittää rauhassa sisään ulos sisään ulos sisään ja silloin Maken kädet puristuvat pääni ympärille ja penis tunkeutuu syvälle väkisin avattuun suuhuni.
   Se menee nyt varmasti pohjaan saakka panikoin ja yskin sen ohittaessa nielun jatkaessa matkaansa ja pysähtyen vasta nenääni vasten tuntuvaan karvoitukseen. Tästä päätellen perille asti mentiin.
   Rimpuilen vaikka samalla tajuan tilanteeni avuttomuuden sekuntien kuluessa...
   Samassa tunnen sykkivän peniksen sylkevän spermaa kurkkuuni ja poistuessa vielä sotkien naamani ja rintani. 
   Tehtävä suoritettu voitte poistua kuuluu. 
   Make menee eteiseen ja minä yritän saada hengitystä rauhoittumaan sängyllä ennenkuin hoipertelen peppu hellänä suihkuun. 
   Miten voin enää ikinä tavata heitä?

   • Anonyymi

    Vaude pääsit todella vedonlyöjien leikkikaluksi. Mitähän seuraa.


   • Anonyymi

    Mahtava näky kalu uppoamassa suuhun juurta myöden. Saispa kokea.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mahtava näky kalu uppoamassa suuhun juurta myöden. Saispa kokea.

    Näky on varmasti ollut...
    Onnekseni oli huppu päässäni eikä sitä poistettu kuten pelkäsin koko ajan.
    Kurkkunikin on nyt käheänä muistuttamassa toimenpiteestä, joten vaikea olla ajattelematta tilannetta.
    "Saispa kokea" En kyllä haluaisi kokea sitä uudelleen.


  • Anonyymi

   Ohoh. Nyt olet saanut kunnolla kakkoseen ja suuhun vedonlyöjien ihaillessa esitystäsi. Panokset varmasti kohoavat. Olet vedonlyöjien suosikki ja nyt jo arvioidaan ja arvellaan mitä sinulla voidaan teettää.

   • Anonyymi

    Kunnolla kakkoseen sai tahtomattani pakarat supistelemaan.
    Tuntuu että suussani maistuu vieläkin eräs neste....
    Minua on käytetty hyväksi jo joka reikään!
    Voi ei mitä ne vielä voivat teettää minulla?


  • Anonyymi

   Kohtaaminen...
   Kuljen prismassa katselemassa kenties jotain kivaa alusvaatetta voittorahoilla, kerrankin kun voin ostaa mitä haluaa. 
   Törmään puhelinta räpläävään naiseen. Anteeksi. Nainen kääntyy. 
   Minna! ...
   Katseemme kohtaa ja kumpikin on yllättäen aivan hiljaa tuntiessamme toisemme. Katsomme toisiamme silmiin ja tajuan hän tietää että olen paljastanut hänen kasvonsa vedonlyöjille.
   Kyyneleet tulevat silmiini.
   Anteeksi Minna, en voinut tietää että se olit sinä, olen pahoillani. 
   Ei se mitään, asiallehan et voi enää mitään alistuneen kuuloinen ääni vastaa. 
   Jatkamme matkaa eri suuntiin, mutta joku tunne saa minut kääntymään. 
   Etsin Minnaa ja näen hänet taas puhelinta katsoen alusvaate osastolla.
   Onko Minna suorittamassa jotain tehtävää?
   Tunnen kihelmöintiä vitussa seuratessa ja kuvitellessa että tuossahan voisin olla minä suorittamassa tehtävää. 
   Minna on ilmeisesti jättänyt takkinsa autoon koska päällä on hänelle tyypillinen kevyt koko mekko.
   Mekko tuo Minnan rehevät muodot hyvin esille mummopikkuhousujen saumoja myöten. 
   Hei mitä teen? Ajattelen eroottisesti ystävästäni. Pois se minusta.
   Minna katsoo puhelinta ja pyörittelee päätänsä ympärilleen kun etsiessä jotain. 
   Hänen kädet tarttuvat mekkoon ja alkavat nostaa helmaa ylöspäin. Sormet näyttävät tarttuvan kuminauhaan ja pudottaa pikkuhousut nilkkoihin jääden sitten seisomaan hetkeksi osoittaen samalla puhelimella housuja lattialla. 
   Hän ottaa housut käteensä. Näen kuinka hyvin mekko uppoaa nyt pyllyvakoon.
   Käy selvästi ilmi ettei hänellä ole enää housuja mekkonsa alla. 
   Hän jatkaa matkaa urheiluosastolle taas kuin etsien jotain.
   Hänen kävelytyylinstä on jotenkin erilainen kuin normaalisti...
   Kaksi nuorehkoa miestä testailee sählymailoja käsissään Minnan saapuessa heidän luo. En uskalla mennä lähemmäksi kuullakseni mitä hän puhuu mutta samassa näen hänen ojentavan pikkuhousunsa miehille ja näen näiden nuuhkaisevan niitä ja laittavan sitten taskuun. 
   Minna vaikuttaa olevan hyvin eri mieltä miesten viedessä pikkarinsa.
   Samassa näen kuinka toinen miehistä nostaa sählymailalla hameen paljastaen paljaan karvaisen vitun.
   Minna häkeltyy.
   Samassa maila menee jalkojen välistä ja toinen miehistä tarttuu mailan toiseen päähän ja nostaa sen ylös.
   Minna yrittää nostaa jalkojaan onnistumatta siinä.
   Miehet ovat lukinneet hänet mailalla väliinsä ja näyttävät heiluttavan sitä.
   Minna puistelee itseään puolelta toiselle. 
   Ei helvetti saiko se orgasmin keskellä prismaa sählymailalla vieraiden miesten käsittelyssä. 
   Viimein Minna vapautuu ja nostaa maahan pudonneen puhelimensa pyllistäen samalla suuntaani.
   Paljaat pakarat vilahtaa ja jotain kimaltaa niiden välissä.
   Mitä? onko Minnalla tappi pyllyssä kaupassa?
   Se selittäisi erilaisen kävelytyylin.
   Omia jalkojanikin heikottaa kuvitellessa hyvän ystäväni tilannetta.
   Minna katsoo puhelinta ja pyörittelee päätään kävellessään kuin kieltääkseen jotain.
   Itsenikin kihelmöi kun näen hänen kiemurtelevan kävelytyylinsä ja taitaa peppuvakoon painautuneen mekon läpi hiukan tappikin kimaltaa.
   Hän suuntaa sovituskopille. Kokemuksestani tietäen hän jättää verhon raolleen vaikka ohi kulkee käytävä kalastusosastolle eli ohi kulkevien miesten todennäköisyys on suuri.
   Hän avaa mekkonsa napit ja pudottaa sen lattialle, suuret rinnat ovat liivien peitossa jotka hän vapisevin käsin avaa vapauttaen rintansa näkyville.
   Sitten kuin odottaen että joku kulkisi ohi seisoo alastomana kopissa kunnes laittaa liivit käsilaukkuunsa ja nostaa mekon päällensa sulkien napit edestä. Nyt ei ole sitten mitään epäselvyyttä siitä että rintaliivitkin puuttuvat koska suuret rinnat heilahtelevat pienestäkin liikkeestä ja nännit ovat sitä kokoa ettei niiden sijainti jää epäselväksi kauempaakaan.
   Taas puhelimen katsomista ja pää pyörii ympärille katsoen, tällä kertaa tosin näyttää että ennemminkin haluten ettei ketään näkyisi. Kävely suuntaa vihannes osastoa kohden kunnes puhelimen piipatessa pysähtyy ja katse kohtaa puhelimen. Taas katselua ympärille ja käsi nousee mekon ylimmälle napille repäisten sen irti. 
   Mekon kaula-aukko kasvaa tuoden rintavakoa enemmän esille.
   Kasvis osastolta mukaan lähtee yllättäen banaania, kurkkua ja myskikurpitsa, jonka todennäköinen käyttötarkoitus saa minut huokaisemaan.
   Ilmeisesti aikaa on kulunut tietyn verran puhelimen piipatessa ja käsi hakeutuu toiselle napille repäisten sen irti.
   Minna lähtee ripeästi rinnat pomppien kohti kassaa kunnes yllättäen kääntyy vasten hyllyä pylly heiluen. 
   Saiko se jo toisen orgasmin kaupassa?
   Minna etsii selvästi lyhyttä kassajonoa löytämättä ja jonoon päästyä näen hänen repäisevän vielä yhden napin mekostaan. Nyt vaarana on jo rinnan heilahtaminen esiin kääntyessä, Kumartumaan ei pysty paljastamatta rintoja kokonaan. Mitäköhän kassa tuumaa ostoksista ja vaatetuksesta.
   Kadotan näköyhteyden ja palaan miettimään ostoksiani pikkuhousut kiihotuksesta märkänä näkemästäni.

   • Anonyymi

    Hmmm nyt teitä on kaksi joita viedään, mutta sinua odottaa uudet paljastavat tehtävät.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hmmm nyt teitä on kaksi joita viedään, mutta sinua odottaa uudet paljastavat tehtävät.

    Odottavan aika on pitkä eikä ajatus uusista paljastus tehtävistä helpota oloa eikä tunnu luontevalle vaikka sitä on jo tapahtunut monta kertaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Odottavan aika on pitkä eikä ajatus uusista paljastus tehtävistä helpota oloa eikä tunnu luontevalle vaikka sitä on jo tapahtunut monta kertaa.

    Varmasti jännittää ja kuumottaa mihin vielä joudut. Vedonlyöjät punovat juoniaan saadakseen sinut luopumaan ja myöntämään tappiosi. Onko kanttia jatkaa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Varmasti jännittää ja kuumottaa mihin vielä joudut. Vedonlyöjät punovat juoniaan saadakseen sinut luopumaan ja myöntämään tappiosi. Onko kanttia jatkaa?

    Mietin onkohan puhelinsovellus on rikki kun tehtäviä ei kuulu?
    Siis tämä jännitys piinaa ja saa ajatukset ihan sekaisin. Minunhan pitäisi olla päinvastoin helpottunut siitä kun ei tarvitse olla suorittamassa tehtävää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mietin onkohan puhelinsovellus on rikki kun tehtäviä ei kuulu?
    Siis tämä jännitys piinaa ja saa ajatukset ihan sekaisin. Minunhan pitäisi olla päinvastoin helpottunut siitä kun ei tarvitse olla suorittamassa tehtävää.

    Nostattavat kiimaasi epätietoisuudella ja epävarmuudellasi mihin vielä joudut ja miten. Voitko enää luopua, et.


  • Anonyymi

   Viimein sovellus hälyttää!
   Siis ei en saisi tuntea sitä näin...
   Tehtävä
   Saan käskyn varata vapaata aikaa viikon päähän...
   Tulen silloin saamaan osoitteen johon minun täytyy saapua suorittamaan minulle määrättyä tehtävää....

   • Anonyymi

    Panokset kohoavat. Nyt lyödään vetoa kestääkö kanttisi, vai luovutatko. Vedonlyöjien ja sinua katselevien määrä moninkertaistuu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Panokset kohoavat. Nyt lyödään vetoa kestääkö kanttisi, vai luovutatko. Vedonlyöjien ja sinua katselevien määrä moninkertaistuu.

    Nyt se sovellus muuten hälytti jo uudelleen.
    Välitehtävä
    Käsky tarkista että saamasi lukot ovat auki. Näytä kuinka täytät puolet muoviämpäristä lumella ja laitan avainnipun keskelle lisäten päälle lunta ja lopuksi vielä vettä ämpäri täyteen.
    Ämpäri on jätettävä ulos jäätymään.
    Olipa kylmä tehtävä tehtävä tällä kertaa.
    Avaimet siis jäätyvät keskelle ämpäriä joten niiden käyttöön ottaminen vaatii hetken sulattelua.
    Välitehtävän hyväksynnän jälkeen näen kuinka vedonlyöjien määrä alkaa kasvaa tehtävässä.. Taitaa tulla kovat panokset.
    Tässähän onkin jäätävän monta pakkaspäivää odottaa varsinaista tehtävää ja seurata määrän kasvua...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt se sovellus muuten hälytti jo uudelleen.
    Välitehtävä
    Käsky tarkista että saamasi lukot ovat auki. Näytä kuinka täytät puolet muoviämpäristä lumella ja laitan avainnipun keskelle lisäten päälle lunta ja lopuksi vielä vettä ämpäri täyteen.
    Ämpäri on jätettävä ulos jäätymään.
    Olipa kylmä tehtävä tehtävä tällä kertaa.
    Avaimet siis jäätyvät keskelle ämpäriä joten niiden käyttöön ottaminen vaatii hetken sulattelua.
    Välitehtävän hyväksynnän jälkeen näen kuinka vedonlyöjien määrä alkaa kasvaa tehtävässä.. Taitaa tulla kovat panokset.
    Tässähän onkin jäätävän monta pakkaspäivää odottaa varsinaista tehtävää ja seurata määrän kasvua...

    Samalla voit kuumentaa itseäsi katselemalla mihin olet jo aiemmin suostunut, kaikkihan on kokoajan nähtävillä, jotta saadaan mukaan lisää vedonlyöjiä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Samalla voit kuumentaa itseäsi katselemalla mihin olet jo aiemmin suostunut, kaikkihan on kokoajan nähtävillä, jotta saadaan mukaan lisää vedonlyöjiä.

    Ettäkö vielä lisää kuumentaa tässä tilanteessa!
    Saa olla enää öisinkään rauhassa kun märät unet herättävät kesken kaiken.
    Semmoinen kiihotus päällä että meinaa laueta ilman kosketustakin puhumattakaan jos housut pääsee puristamaan ja hankaamaan väärästä paikasta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ettäkö vielä lisää kuumentaa tässä tilanteessa!
    Saa olla enää öisinkään rauhassa kun märät unet herättävät kesken kaiken.
    Semmoinen kiihotus päällä että meinaa laueta ilman kosketustakin puhumattakaan jos housut pääsee puristamaan ja hankaamaan väärästä paikasta.

    Siihenhän se tilanne johtaa ja on tarkoituskin saada sinut niin kuumaksi, ettet pysty lopettamaan, vaan joudut jatkamaan vedonlyöjien nautinnollisena kohteena heidän tahtonsa mukaan. Sinut on jo saatu koukkuun, etkä voi kieltäytyä enää mistään. Mielenkiinnolla odotan mitä joudut tekemään.


  • Anonyymi

   Jos suoritan tämän tehtävän onnistuneesti niin voin lopettaa tämän piinaavan leikin. Vedonlyöjien määrä on noussut kiitettävästi esitehtävän jälkeen ja samalla voittokerroin suorituksesta.
   Nostan rahat, poistan sovelluksen, hävitän tavarat ja unohdan että mitään on tapahtunutkaan. 
   Tehtävä:
   Saan käskyn ottaa lukot mukaan, laittaa kauko-ohjattava hierontalaite pilluuni ja saapua bussilla tiettyyn osoitteeseen. 
   Bussin lähtöön on vain hetki aikaa joten en ennätä googlettaa osoitetta muuten kuin tietääkseni sijainnin johon olen menossa. 
   Bussin heilahdellessa ja laitteen värähdellessä pillussa satunnaisesti kiihottuneessa mielessäni yritän keksiä mitä tulee tapahtumaan ja mitä kivaa tekisin voitto rahoillani. Tajuten samalla että lukkojen avaimethan ovat jäätyneessä ämpärissä ulkona kotona joten jos lukkoja käytetään niin niiden avaaminen tapahtuu kotona ja vaatii aikaa koska jäädytin ne keskelle ämpäriä. Siis piinaamiseni ei ole tarkoitus loppua helpolla. voih....
   Saavun ripeästi osoitteeseen, koska aikaa oli vähän jäljellä.
   Näyteikkuna vaikutti äkkiä joltain koru / kosmetologi liikkeeltä.  Astun sisään ja kerron minulle varatusta ajasta. 
   Minut ohjataan takahuoneeseen. Vastaanoton nainen kertoo etteivät he yleensä suostu tälläiseen mutta koska olin viestissäni osannut niin kauniisti pyytää niin voisivat tehdä poikkeuksen jos saavat kuvia käyttöön... Siis vaan lävistys kohdista ei niistä sinua tunneta ja onhan sinulla maski kasvoillasi tälläkin hetkellä.
   Korvissani toistuu sanat lävistys kuvia... 
   Nainen jatkaa. Niin olit halunnut että kuvaamme operaation itsellesi muistoksi jotta voit katsoa sen myöhemmin ja mukanasi oli jotain lukkoja joihin sinulla on toivottavasti avaimet mukana koska niiden kanssa tuskin haluat lähteä ulos kävelylle. Niin että saisimmeko lukot ja puhelimesi ennen kuin asetut tuoliin. 
   Ojennan puhelimen ja lukot. Nainen ihmettelee puhelimen erikoista kuvaus sovellusta. Kyseessä kun on vedonlyöntisovelluksen live kamera yhteys. 
   Riisuu yläosasi ja päällyshoususi ettei likaannu ja asetu tuoliin mukavasti. Sain lämpimän viltin peittämään alaosaani pikkuhousuissa silloin tällöin värähtelevää laitetta.
   Nainen jatkaa ohjeistusta. Kädet laitan näillä siteillä kiinni ettet vahingossa huitaise lävistäjää operaation aikana ja aiheuta vaara tilannetta. Älä suotta hermoile tämä on normaali käytäntö ja kaikkia jännittää tässä vaiheessa. 
   Olen nyt siis sidottuna odottamassa lävistäjää ja sieltähän saapuukin. Kyseiselle miehelle en vapaaehtoisesti paikkojani esittelisi mutta nyt ei ole vaihtoehtoja.
   Nainen ottaa puhelimen ja siirtyy kuvaamaan. 
   Lävistäjä kertoo. Aloitetaan rinnoistasi ja edetään siitä alaspäin.... Herkkä nännini on hätää kärsimässä neulan lävistäessä sen ja renkaan pujottautuessa siihen. Toinen nännini kokee saman kohtalon.
   Kiristys nänneissä on melkoinen.
   Taidat tykätä vähän kinkymmistä jutuista mies yrittää keventää keskustelulla.
   No joo...
   En nimittäin ennen ole liimannut lävistyksiä kiinni. Tiedäthän että tarvitset työkalut poistaaksesi ne puhdistusta varten. 
   Mitä! siis vedonlyöjät ovat lähettäneet toivomukset lävistäjälle.
   Naparengas menee helpommin. 
   Yllättäen viltti ja pikkuhousuni kiskaistaan jalastani ja jalkoihini tartutaan. Jalat nostetaan sivuilta ilmestyneisiin telineisiin ja jalkani levitetään auki siis aivan auki ja napataan tarranauhoilla kiinni....
   Ei ei ei... hammasta purren en saa sanaa suustani keskeyttää tilannetta.Pillun huulieni venyttely saa voihkaisun aikaan.
   Kirkaisujen saattelemana asennetaan renkaat molemmile puolille häpyhuuliini ja odotan sen olevan siinä mutta saan vielä yhden klitoriksen yhteyteen.
   Se muuten tuntui.... Alapääni on tulessa sattuu ja samalla kiihottaa.
   Lävistäjä viimeistelee lävistykset laittamalla liimaa renkaan yhdistäviin palloihin ja puristamalla pallot pihdeillä kiinni renkaisiin. 
   Nainen tulee puhelimen kanssa lähelleni. Hyvinhän se meni, aika kuuman kotivideon sait aikaan. Huh pidähän hyvässä tallessa. 
   Nainen on jo irroittamassa siteitä kun pysähtyy ja toteaa iloisena. 
   Hei ethän sä tunne itseäsi videolla tuon maskin takaa ja nappaa maskin pois kasvoiltani ja kuvaa hölmistynyttä naamaani läheltä. 
   Olen mennyttä, minun kasvoni on paljastettu!
   Lävistäjä toteaa taustalla nämä meinas unohtua ja tunnen kun lukot napsahtavat nännilävistyksiin, napaani ja pillussani olevat kolme rengasta lukitaan yhteen samalla lukolla naisen samalla kuvatessa. Minut irroitetaan ja hoipertelen pukeutumaan ja tunnen kuinka lukot heiluvat lävistyksissä.
   Miten voikin tuntua niin...
   Suoritin tehtävän mutta kasvoni on paljastunut ja kotiinkin olisi päästävä ennenkuin voin poistaa lukot jäätyneessä ämpärissä olevilla avaimilla...

   • Anonyymi

    Noin nyt sinut on tunnistettu. Sinulle olikin kehitetty hieno esitys ja esittäytyminen filmauksen kera. Vedonlyöjät nauttivat ja samoin lävistäjäsi ja kaupan pitäjä. Ottivat varmasti myös kunnon kuvat omaan esittelykansioonsa.

    Olet nyt lukittu, etkä pääse tunnistettuna vedonlyöjiltä karkuun.


   • Anonyymi

    Siis jos saavat kuvia käyttöön, eli sinut kuvattiin livenä siinä tuoliin sidottuna alastomana haarat levällään ja välillä väreilevä sauva upotettuna pillussasi ja myös yrityksen omaan käyttön, kuten he mainitsivatkin. Eli sinun kuvista tehdään firmalle oma esittelykansio, jota sitten esitellään asiakkaille. Tietysti lukitusvaiheessa myös kasvosi on kunnolla kuvissa, tissiesi ja pillusi lisäksi. Vedonlyöjäthän ovat sitten tehneet omat taltiointinsa, jota voidaan jakaa minne vain.


  • Anonyymi

   Oih, pimppisi on lukittu. Kiihottavaa.

  • Anonyymi

   Kotimatkalla jokainen katse saa minut tuntemaan itseni aivan alastomaksi ja alistuneeksi itseeni kiinnitettyjen lukkojen vuoksi.
   Aivan kun jokainen katsoja olisi nähnyt minut esiintymässä kokonaan alastomana tuntemattomille ihmisille.
   Lukko pillussa muuten lukitsi samalla hieromalaitteen kiinni, joten sitäkään ei sitten irroiteta ilman avaimia. 
   Hierontalaitteen värähdykset saavat myös lukon tärisemään tuomaan lisää kiihotusta. 
   Aivan kuin värinä voimistuisi ja sitä tulisi useammin tai sitten vain kuvittelen kiimaisena kotiani lähestyessä.
   Kotioven näkyminen saa helpotusta aikaan mutta samalla värinästä pillussa tulee jatkuva.
   En pysty olemaan hiljaa huokaillen ja etsin avaimet taskusta ja yritän kiemurrellessani osua lukon reikään.
   Hitto että hävettää jos joku näkee kun samassa jalat pettävät alta. 
   Saan kuitenkin oven auki ja konttaan eteiseen ja huoneiston läpi takaovelle hakemaan ämpäriä.
   Värinä loppuu onnekseni mutta jäistä ämpäriä tuijottaessani tajuan että tämä voi kestää ennenkuin saan avaimet jään keskeltä.  
   Joku sisäinen perverssi saa minut riisumaan vaatteeni ja katsomaan itseäni alastomana kokovartalopeilistä.
   Tuijotan näkyä ja heilahdan ja heilahdan uudelleen, voih... Näen ja tunnen lukkojen painon ja niiden heilumisen.
   Lopeta heti käsken itseäni!
   Mutta en tee sitä vaan jatkan ja jatkan.
   Katson peilistä itseäni kuinka orgasmi saa sen tahtomattani tekemään liikkeitä... Saakelin pervo totean itselleni maatessani lopulta hengästyneenä lattialla.
   Avaimien saamiseen menikin sitten aikaa, hikeä ja orgasmeja hierontalaitteen käynnistyessä epämääräisin väliajoin kiihottaen minut aina loppuun asti.
   Lukkojen ja hierontalaitteen irrottua minun vartalostani rohkaistun. 
   Nyt riitti nostin rahat pois vedonlyönti tililtä ja poistin sovelluksen puhelimesta niin eivät saa minuun yhteyttä.
   Pakkasin kaikki välineet laatikkoon pois silmistäni samalla tosin muistellen mitä kaikkea niillä onkaan tehty minulle... 
   Hommaan kunnon pitkän lomamatkan jonnekin kauas kun se ei ole rahasta kiinni ja annan tilanteen rauhoittua ennenkuin palaan takaisin. Muuttuneen käytökseni vuoksi voin perustella sen muille tarpeellani palautua uupumuksesta.

   • Anonyymi

    Ehei onnistu. Sovellutuksen avulla vedonlyöjät ja järjestäjät tietävät osoitteesi ja sinuthan on jo tunnistettu, kasvosikin nähty.
    Mitä; sinulla oli siis hieromasauva kokoajan pillussasi ollessasi lävistettävänä. Tarjosit hyvät näköalat lävistäjälle ja kaupan pitäjälle, sekä vedonlyöjille.

    Liikekin sai sinusta hyviä mainoskuvia esitettäväksi asiakkailleen.


   • Anonyymi

    Huhhuh kolmella renkaalla ja lukolla suljettu pillu ja sauva sisällä värisemässä. Olit tosi pulassa. Onneksi avaimet löytyivät. Varmasti sauva näkyi ollessasi lävistettävänä jalat harallaan. Varmasti lävistäjäsi ja kuvaajasi nauttivat kun pillusi lukittiin sauva sisässä.


   • Anonyymi

    Onkohan loma sujunut ilman yllätyksiä?
    Ajatella jos tunnistetaan ja joutuukin vedonlyöjien vietäväksi lomalla. Kertonut vielä pidemmästä lomasta joten kukaan ei epäile mitään vaikka matka kestäisi pidempään. Jos lävistyksiä ei poistettu niin ajatella jos joku yllättäen lukitsee vaikka uimarannalla kiinni vieden samalla vaatteet. Siinä sitten saa esitellä paikkoja. Tai johonkin Lapin autiotupaan odottamaan mitä käyttöä vedonlyöjät keksineet. Voisi olla vedonlyöjien virkistyspäivillä villiä menoa.


  • Anonyymi

   Tulisipa tarinoitsijalta uutta settiä.

   • Anonyymi

    Niimpä taisi kadota kirjoittaja tarinan mukana. Vuorovaikutus lukijoiden kanssa tuo vaihtelua.


  Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   379
   4362
  2. Sairas Pride-Helsinki: Naiseksi pukeutunut mies lukee satuja lapsille kirjastossa

   Mies joka haluaa esiintyä naisena ihan vakavasti, ei ole normaali. Eikä tää nyt liity mitenkään mihinkään uskovaisuuteen. Eikä ole normaalia, että n
   Maailman menoa
   452
   2181
  3. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   175
   1957
  4. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   1642
  5. Stefu ei ole tänäkään viikonloppuna tyttärensä kanssa

   Onneksi tytöllä on hieno äiti joka kasvattaa ja huolehtii rakastavasti ja vastuullisesti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   1454
  6. Sofia ei ole Järvisydämessä

   Kaunis ja laadukas lomanviettopaikka mutta valitettavasti Sofia ei löytänyt maksajaa lomalle. Mummotunneliin on tänäänkin tyydyttävä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   207
   1328
  7. 56
   1186
  8. Militantti pride -liike tarvitsee ulkoisia viholliskuvia

   Välistä kaltaiseni tavalliset hiljaiset ihmiset joudumme suu auki ihmettelemään pride- liikkeen agressiivista mellastamista. Oma seksuaalista suuntaut
   Luterilaisuus
   374
   1015
  9. Mummoja un sulla näköjään

   Olet siirtynyt mummoihin
   Ikävä
   82
   1001
  10. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   47
   984
  Aihe