Kaleva on syypää siihen, miksi meikäläiset on ajettu nurkkaan!

Anonyymi

Meitä uskovaisia on viime aikoina vainottu paljon enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Epäuskoisten käytös meikäläisiä kohtaan on ollut ajoittain jopa todella vihamielistä. Uskovaisia maalitetaan, heistä puhutaan pahaa ja vääristellään asioita. Tätä ikävää kehitystä olen täällä Haapavedellä saanut ollat todistamassa jo useamman vuoden. Aina, kun Kaleva ottaa meidät hampaisiinsa, niin se näkyy suoraan myös niin työpaikoilla, kuin kaduillakin. Meistä puhutaan avoimesti pahaa ja monet ajatuksista ovat siirtyneet myös tekoihin. Meidän uskovaisten lapsia kiusataan koulussa. Yläasteella kiusaaminen on vielä julmempaa. Kiusaamista harrastetaan jopa niin paljon, että moni uskovaisen kodin nuori väsyy uskomiseen ja haluaa jättää sen kokonaan pois.
Monilla uskovaisten kotien lapsilla on ollut halua mukautua maailman menon mukaiseksi. He saattavat kiroilla, katsella tv-sarjoja kännyköillään ja jopa juoda sellaista litkua, josta jo Lars Levi Laestadius aikoinaan meitä kovasti varoitteli.
Luopumus on ollut suurta. Jäljelle jääneitä uskovaisia kiusataan yhä julmemmin ja julmemmin. Usein kiusaaminen on ollut henkistä, mutta koulumaailmassa on ollut ihan päällekarkaamisiakin. Eikä sekään ole tavatonta, että uskovaiset ja uskottomat ottavat yhteen kaupungilla. Nyrkit heiluu puolin ja toisin.

On todella harmillista, että Kaleva on harrastanut tuollaista ikävää kirjoittelua meistä uskovaisista, joka on johtanut nykyiseen tilanteeseen. Toivoisin, että jättäisivät meidät Jumalan lapset rauhaan ja kirjoittelisiviat jostain muusta, joka rakentaa rauhaa yhteiskunnassa, eikä turhaa lisää vastakkainasetteluja. Ennen uskovaiset ja uskottomat tulivat paljon paremmin toimeen keskenään.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On siinä kanssa "uskovainen". Minä minä minä minä minä minä....

      • Anonyymi

        Myrkynvihreät on taustalla vaikuttamassa, ne vihaa uskovaisia, ne hyväksyy vain Huume Hörhöt !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myrkynvihreät on taustalla vaikuttamassa, ne vihaa uskovaisia, ne hyväksyy vain Huume Hörhöt !

        Jatka sinä vain uskottelujasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myrkynvihreät on taustalla vaikuttamassa, ne vihaa uskovaisia, ne hyväksyy vain Huume Hörhöt !

        Taitaa se olla niin,että ne uskovaisten lapset kiusaa "suruttomia".
        Nimimerkillä ite nähnyt.


    • Anonyymi

      Eihän Kalevalehti tehnyt muutapahaa kun toi totuuen esille

      • Anonyymi

        Kaikki me ei teidän uskoon kuuluisikaan ollaan Jumalan lapsija,uskontoja on monia mikä sitten on se oikea kuka voi sen varmasti sanoa,minä uskon Jumalaan ja enkeleihin uskon siihen että on hyvän ja pahan taistelu maailmassa ,ja kuka antaa piirille pikkusormen se vie koko käden,en ruoki pahaa henkeä että se saisi vallan,uskon hyvään ja teen myös hyvinä tekoja,niinkuin raamatussa sanotaan meidän tulee palvella ja olla hyvä toisille ihmisille,minä haluan kaikille hyvää vaikka en kuulukkaan mihinkään lahkoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki me ei teidän uskoon kuuluisikaan ollaan Jumalan lapsija,uskontoja on monia mikä sitten on se oikea kuka voi sen varmasti sanoa,minä uskon Jumalaan ja enkeleihin uskon siihen että on hyvän ja pahan taistelu maailmassa ,ja kuka antaa piirille pikkusormen se vie koko käden,en ruoki pahaa henkeä että se saisi vallan,uskon hyvään ja teen myös hyvinä tekoja,niinkuin raamatussa sanotaan meidän tulee palvella ja olla hyvä toisille ihmisille,minä haluan kaikille hyvää vaikka en kuulukkaan mihinkään lahkoon.

        Lahkot ovat ihmisten keksintöä. Kirkkohistoria on saman tyyppistä joukkueiden rakentamista aina uuden ja uuden merkkihenkilön toimesta, joilla on ollut johtamis ja manipuloimis kykyä ja vahva tarve korostaa omaa tulkintaansa ja johtajan asemaa.
        Siis valta ja politiikka.
        Nämä ovat ihmisen tuotos.
        Ihmiset rakentaa seiniä, jaottelee,torjuu,kilpailee,pätee ja ottaa raamatusta vain sen osan mikä on itselle mieluisaa ja ei rajoita omia mielihaluja.
        Minulle uskominen tarkoittaa yhteyttä ihmisen ja Jeesuksen välillä. Jeesuksen opetusten kautta voi löytää myös Isän luokse.
        Ja uskon, että kaikki joita Isä kutsuu luokseen Pyhän Hengen kautta, ovat tervetulleita hänen tykönsä.
        Ei siihen tarvita kirkkoja,lahkoja, suuntauksia tai muita menoja. Seurataan Jeesusta, ei ihmistä.
        Kirkkokin on niin etääntynyt Raamatun opetuksista, että sekin saattaa ihmisiä harhaan.
        Kuuntelen monenlaisia puhujia ja opettajia ja mietin onko puhe sellaista kun raamattu opettaa. Luen Raamattua.
        Jos jokin uskon suunta pyytää rahaa tai haluaa käyttää valtaa, niin se on minulle varma merkki siitä, että opit taustalla on jotain kohti pimeyttä, eikä kohti Jumalan valtakuntaa.
        Usko on henkilökohtainen suhde Isään,Jeesukseen ja Pyhään Henkeen. Toisen puolesta ei voi uskoa, jokaisen omalla vastuulla on luoda suhteensa yläkertaan, jotta meidät nimeltä tunnetaan uskovina, kun viimein joudumme tilille elämästämme. Siihen ei voi seurakunnat ja lahkot pakottaa tai porukan painostuksella saada elämään tietyllä tavalla jotta näyttäisimme uskovilta. Usko lähtee sydämmestä, se ei ole pelkkiä maneereja, kiellettyjen asioiden listoja ja tietyllä tavalla opeteltua puhetta. Edellä mainitut asiat ovat ulkokultaisuutta.
        Riittää, että nöyrtyy Jumalan edessä omantuntonsa kanssa ja pyytää armoa Jumalalta. Olemme vain heikkoja, kun olemme ihmisinä niin riippuvaisia muiden ihmisten hyväksynnästä ja joukkoon kuulumisesta.
        Jumala on raamatun mukaan toivonut seurakuntien yhtenäisyyttä. Siihen ei ihminen ole kirkkohistoriankaan (ja lahkojen muodostumisen valossa) pystynyt. Luen siis raamattua, mitään siihen lisäämättä ja mitään siitä poistamatta. Lapsen uskolla. Seuraan Jeesusta, en seurakuntaa ja ihmistä. Vaikka kuinka yrittäisin elää uskossa, niin silti tulen aina tekemään syntiä, mutta en anna siitä tulla vallan kappaletta tai lyömäasetta muille seurakuntalaisille. Katuminen on aidompaa, kun en tee sitä muiden ihmisten vuoksi, vaan omantuntoni vuoksi, koska uskon, että Isä näkee kaiken, mitä sydämessäni kannan . On turhaa pettää itseään ja muita , mutta kaikista turhinta yrittää pettää Jumalaa. Siksi kohtaamiset Jeesuksen kanssa rukouksissa ovat joskus todella kipeitä. Yhä vain uudelleen saa kokea sen, miten paljon on parannusta tehtävä ja silti jään Jumalan armon ja rakkauden varaan.
        Omissa voimissaan ei kukaan pääse perille.
        Mutta saan tehdä tämän matkan yhdessä Jeesuksen kanssa .
        Jokaisella on omassa itsessään niin paljon tekemistä, että miten voi olla missään asemassa moittimaan tai halveksimaan muita.
        Minä uskon näin ja jokainen vastaa vain itse uskon asioistaan, kyllä Jumala lopulta kertoo jokaiselle mikä on lopullinen totuus. Täällä turhaan siitä riidellään.


    • Anonyymi

      Ne hoitikokoukset joita 1960 ja 1970 sivulla olivat varsinaisia kidutustilaisuuksia. Hoidosta ei ollut puhettakaan. Silloiset kiusaajat voisivat jos olisivat Raamatun oppien mukaisia uskovaisia -käydä pitkällä anteeksipyyntökierroksella.

    • Anonyymi

      Lopettakaa hoitokokokoukset loppuu vainoaminen. Sallikaa pieni synninteko. Pieni synti tekee gudaa.

    • Anonyymi

      Helsingissä oli mielenkiintoinen tapahtuma. Vuosi 1970-80 nuoriso lopetti huumeiden käytön kuin seinään. Menivät vielä tunnustamaan rikoksensa viranomaisille. Kuka muistaa BIO-biolla pyörijät.

      • Anonyymi

        Ne eivät syyttäneet Kalevaa eikä Hesaria vaan tunnustivat syntisyytensä, kuten oikeat uskovaiset tekevät.." omasta syystäni, omasta suuresta syystäni..."

        Vain omat syntinsä tunnustava saa armon. Portti on ahdas ja tie kaita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      241
      3744
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2274
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe