Aihe

taistojen kudettamissa tarvitaan apua

örkki

haluisin tietää nää taistojen kudusta
1.kuinka iso pitää vähintään olla kudetusallas?
2.haittaako jos siellä on yksi imumonn?
3.mitä poikasille annetaan kun ne kuoriutuvat voiko antaa tavallista ruokaa olen kuullut jostain olikohan se joku likoeläin mitä ne ovat?
4.kuinka monta poikasia voi tulla?
5.ottaako eläin kaupat niitä vastaan?

1

323

  Vastaukset

  • 1. väh. 40 litraa, mielellään 60 tai yli...paljon kasveja varsinkin pinnassa ja hyvin pieni virtaus jotta kuplapesän teko onnistuu. kansilasi!! lämpötila n.28 astetta. (periaatteessa kutevat pienemmässäkin kuin 40 l mutta pienessä poikasia ei pysty kasvattamaan isoa parvea)
   2.ei imumonnia saa laittaa 40 litraiseen eli haittaa...ja se kuormittaa allasta ihan liikaa, poikasissa on tarpeeksi kuormitusta.
   3. ensin likoeläimiä, sitten mikromatoja ja artemiaa, poikasten kuivaruokaa eivät pysty syömään pitkään aikaan.
   4. 50-300 kpl
   5. tuskin pystyt kasvattamaan jokaista koirasta erikseen jolloin niiden evät kasvaa kauppaamismittaan. aikuiset koiraathan tappaa toisensa... siksi ne esittävät usein joukossa naarasta eivätkä kasvata eviä.

   Poikasaltaan vettä pitää vaihtaa päivittäin pieni osa koska niitä on pienessä tilassa paljon ja niitä ruokitaan runsaasti.

   Lisäksi vain sellainen huomatus että taistojen kasvatuksessa jää itse miinuksille rahallisesti ellet sitten tosiaan pistä isolleen kasvatushommaa. Laskin tässä juuri paljonko tuon ekan taistopesueen kasvatus tuli maksamaan ja annoin kalat maailmalle ilmaiseksi että pääsevät hyviin koteihin. eläinkauppaan en todellakaan veisi!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   351
   15792
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   525
   8433
  3. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   55
   4861
  4. Baha kadrum/Marzun mies

   Löytyy googlettamalla mukavaa luettavaa. Aivan kamala väkivalta rikollinen!! Ja veljensä samanlaista roskasakkia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   136
   2059