Neuvoja kaivataan!

Päivi67

Parin vuoden kuluttua olemme mieheni kanssa päättäneet lähteä jonnekin päin Karibiaa, kun tulee molemmilla pyöreitä vuosia täyteen ja häävuosiakin 15. Eli vielä on aikaa, mutta kuitenkin!
Olisimme kiinnostuneita jostakin Karibian alueen saaresta, ei liian "turistipaikasta", jossa olisi upeat maisemat ja rannat, muuta nähtävää jne. Joku ns. aito paikka kiinnostaisi eniten. Niin ja lämmintä pitäisi olla loka-joulukuussa ja hintataso voisi olla suht edullinen.
Jos teillä kokeneilla matkaajilla olisi heittää vinkkejä ihan mistä vaan aiheeseen liittyvästä, niin olisin erittäin kiitollinen!

6

1596

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • reissumies

      Miksi mennä vain yhdelle saarelle, kun voitte nähdä useampiakin. Olin itse tammikuussa Suomen
      Purjelaivasäätiön purjehduksella. Matkan kesto oli yhdeksän päivää, jona aikana kävimme seitsemällä eri saarella. Siinä näki todella paljon Karibiaa, banaanivaltio Dominicasta Rockefellerien St. Barthsiin. Ikäjakauma purjehduksella oli 25 vuodesta 60 vuoteen. Paras loma millä olen ollut ja hinta lentoineen ja ruokailuineen n. 1200 €. Käy vilkaisemassa nettisivut www.staf.fi (seikkailumieltä tarvitaan, luxusmajoitusta ei löydy).

      • Päivi67

        Ei meillä ole välttämättä tarkoituskaan olla yhdellä ja samalla saarella koko aikaa, kun kuitenkin pari viikkoa varataan aikaakin.
        Mutta pitää surffailla vielä noilla sivuilla =)


    • Pete

      MOI!
      Hyviä kohteita on vaikka kuinka!
      Huomatkaa että hurrikaanikausi kestää joskus jopa marraskuulle, yleensä rauhoittuu lokakuussa. Itse suosin marras-joulukuun vaihdetta mutta kerran on päässyt hurrikaani yllättämään.

      Rauhallisia kohteita:
      Tobago, esimerkiksi Grafton Beach Resort
      Nähtävää riittää varsinkin jos uskaltautuu veden alle edes snorkkelin kanssa. Ei käytännössä julkista liikennettä, vuokra-autolla jos uskaltaa tai sitten taksilla.
      St Lucia, isompi ja ehkä enemmän nähtävää

      Hintataso riippuu dollarin kurssista, ei mitään hirveen halpaa reissata karibialla!

    • Ninnukka

      Suosittelen lämpimästi ABC saaria (Aruba,Bonaire ja Curacao) jotka sijaitsevat hurrikaanittomalla vyöhykkeellä etelä karibialla ihan venezuelan rannikon tuntumassa.
      Olimme itse viime marraskuussa yhdistelmä matkalla jossa olimme ensin viikon Aruballa ja sitten hyppäsimme satamasta risteily alukseen ja risteilimme viikon karibialla. (aruba->puerto rico->st.thomas->dominica->Barbados->Aruba)

      Ensi vuoden alkupuolella olemme ajatelleet palata Aruballe tosin taas yhdistelmä matkalle, tälläkertaa tarkoitus olisi viettää ensin 5pv Bonairella sitten siirtyä 5pv:ksi Curacaolle ja lopuksi viettää vielä 5pv Aruballa.

      Hyvää tietoa ABC saarista ja matkoista löytyy esimerkiksi osoitteesta www.helinmatkat.fi

    • JeJe

      Olin useampi vuosi sitten kaksi viikkoa SMT:ltä ostetulla reissulla Antigualla. Hotelli oli all inclusive ja helvetin laadukas Sandals -ketjun hotelli (pariskunnille ainoastaan). Aivan mieletön reissu, olihan se kallis mutta joka pennin arvoinen. Antigua pienenä saarena oli todella viehättävä eikä täynnä turistirompetta. Saarella pysähtyvät risteilyalukset joten kaiken maailman kansalaisia kuitenkin tuli nähtyä. Luonto oli tosi mahtavaa ja ihmiset kanssa. Suosittelen!

    • meitsi

      Hei

      Olin muutama vuosi sitten St Vincent saariryhmään kuuluvalla Bequian saarella, ja voin sanoa et oli mahtava paikka, ei ollut britti nuorisoo rälläämässä ja maisemat oli todella mahtavat. Ainoa miinus puoli oli matkanteko... ensin hesast stokikseen siellä yks yö, sieltä pariisiin ja lentokentän vaihto(siinä näki pika kiertoajelun pariisin läpi mm. eifel) sit 12. tunnin kotimaanlento atlantin yli martiniqille ja viel noin 10 paikkasella pikkukoneella Bequialle. Sieltä tehtiin venereissu mm. Mustique saarelle (jossa käyvät myös nämä Hollywoodin starat) Ja viikko olis ollu kyl liian lyhyt aika.. Se hotelli jossa olimme pärjää hotellin johdonkanssa myös toisella kotimaisella kielellä, jos on tarvis, muistaakseni se oli Frendship hotel tai joku sinnepäin.. Ja ne jahdit jotka siihen rantaan pysähtyvät... kyllä on Sedu Koskisen alus pelkkä jolla niihin verrattuna. Suosittelen lämpimästi. Niin, ennen joulua sinne menimme ja uudenvuoden puolella tulimme takaisin kotiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      274
      2860
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1850
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1522
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1290
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1198
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      256
      1133
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      973
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      79
      920
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      784
    Aihe