Selvityspyyntö

Anonyymi

Tänään sitten tuli työministeriöstä vastaus selvityspyyntöön.

" Palveluissa on ollut muutamia käyttökatkoja.

Käyttökatko Oma asiointi -palveluissa 16.1.2021 klo 6.00-16.00
Oma asiointi -palvelussa on käyttökatko lauantaina 16.1.2021 klo 6.00-16.00 välillä. Huoltotyön aikana asiointipalvelut eivät ole käytettävissä.

Huoltokatko verkkopalveluissa 11.1.2021 klo 16.15-17.15
Verkkopalveluissamme suoritetaan huoltotoimenpiteitä maanantaina 11.1. noin klo 16.15-17.15 välisenä aikana ja tämän johdosta palveluissamme saattaa esiintyä lyhyitä häiriöitä.

Asiakkaiden työnhaun käynnistämiseen palvelun kautta ei ole todettu minkäänlaista ongelmaa. Jos asiakkaan työnhakua ei pysty käynnistämään niin syy tällöin asiakkaiden omissa laitteissa"

11

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mahtaakohan Flash-playerilla olla jotain osuuttaa asian kanssa?

    • Anonyymi

      Jäin työttömäksi vuodenvaihteessa ja tarkoitus oli ilmoittautua työnhakijaksi ja siitä alkoi uskomaton tapahtumien sarja. Työnhakua ei saanut voimaan omapalvelun kautta ja soitin sitten asiakaspalveluun ja kysyin että mikä asiassa mättää. Asiakaspalvelussa ei osattu sanoa mitään syytä vaan kehottivat täyttämään netistä löytyvän lomakkeen jonka avulla työnhaun saa päälle.

      Täytin sähköisen lomakkeen ja lähetin sen työkkäriin niin sain työnhaun voimaan. Viikon päästä tuli kirje jossa luki että työnhakuni ei ole voimassa, koska en ole noudattanut työnhaun ohjeita. Mitä ohjeita kun en mistään mitään ollut edes saanut.

      Jälleen soitto asiakaspalveluun ja kuulemma pelkkä lomakkeen lähettäminen ei riitäkkään vaan pitää myös henkilökohtaisesti asioida työkkärissä todistamassa henkilöllisyys.

      Seuraana päivänä sitten työkkäriin ja henkilöllisyyttä todistamaan, mutta mutta tämäkään ei mennyt putkeen sillä minulla vain ajokortti henkkarina joka ei kuulemma riitä vaan tarvitaan vahva tunnistautuminen kuten passi tai henkilökortti.

      En todellakaan aijo passia tai henkilökorttia hankkia vain sen takia että saisin jonkun työnhaun voimaan.

    • Anonyymi

      Minä olen saanut työnhaun voimaan. Tosin vain osittain sillä kohdassa missä kysytään ID-numeroa en pääse eteenpäin. Tätä numeroa tarvitaan henkilöllisyyden todentamiseen. Käsitykseni mukaan se tarkoittaa henkilötunnusta, mutta kun siihen kohtaan sen laitan niin herjaa että virheellinen numero. Mitä siis käytännössä tuohon kohtaan pitää laittaa? Toki tunnistautuminen onnistuisi myös käymällä työkkärissä ja todistamalla henkilöllisyys paikanpäällä, mutta en sitä varten viitsi sinne vaan mennä.

      • Anonyymi

        Vaaditaanko nykyään EU:n kansalaiselta ID-numeroa. Taitaa olla tässä takana nyt vastaamon taannoinen tietomurto jonka jälkeen useat viranomaistahot ottivat käyttöön vahvan tunnistautumisen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaaditaanko nykyään EU:n kansalaiselta ID-numeroa. Taitaa olla tässä takana nyt vastaamon taannoinen tietomurto jonka jälkeen useat viranomaistahot ottivat käyttöön vahvan tunnistautumisen.

        Siis ongelma on nyt siinä että työnhakua ei saa päälle. En mistään ID-numeroista tiedä kun en pääse edes niin pitkälle. Työnhaku painike kyllä näkyy, mutta mitään ei tapahdu vaikka sitä painaa.


    • Anonyymi

      ”Jokainen työpäivä surettaa” – pienen lemmikkikaupan myyjä kertoo ikävästä ilmiöstä

    • Anonyymi

      Sinulle joka kirjoitit että kysyy ID-numeroa niin oletkohan laittanut vahingossa niissä kysymyksissä ruksin kohtaan että " en ole EU-kansalainen" ? EU-kansalaisilta ei pitäisi vaatia ID-numeroa vaan pelkkä henkilöllisyystunnus luulisi olevan riittävä.

    • Anonyymi

      Hei.

      Teille jotka ette ole saaneet työnhakua voimaan tai on ongelmia mollin sivujen kanssa niin ettehän käytä Windows Xp, Vista tai seiska käyttöjärjestelmää. Kyseisiä käyttöjärjestelmiä ei enää tueta.

    • Anonyymi

      Työnhaun voimaan laitossa on useita kohtia.

      Kun aloitat työnhaun niin se käynnistyy osittain. Saat seuraavaksi valtavan määrän sähköisiä lomakkeita jotka sinun pitää täyttää huolella ja totuudenmukaisesti. Väärin täytetyt kohdat estävät jatkamisen.

      Lomakeiden täytön jälkeen sinun tulee laatia omasuunnitelma. Jotta Te-toimisto hyväksyy suunnitelman täytyy sen olla täydellisesti laadittu. Vasta suunnitelman jälkeen työnhaku on voimassa kokonaan.

    • Anonyymi

      Olin yrittänyt jo pitkään laittaa työnhakua voimaan, mutta se ei vaan onnistunut. Sitten eilen päätin mennä kokeilemaan kaverin tietokoneella ja kappas työnhaun sai voimaan heti.

      Tämän jälkeen alkoi pohdinta että mitä minun ja kaverin koneessa on eroja kun en omalla koneella saanut voimaan.

      Emme keksineet muuta kuin että meillä on eri netti operaattori ja eri modeemi, mutta voisiko johtua siitä? Mulla siis Elisan laajakaista ja Telewellin modeemi.

      Te ketkä ette saa sitä voimaan niin onko teillä myös mahdollisesti Elisan nettiä tai Telewellin modeemia.

    • Anonyymi

      Flash-player on se syy miksi työnhakua ei pysty laittamaan voimaan. Minä poistin koko ohjelmiston koneelta niin tämän jälkeen sen sai voimaan. Uskoisin että te ketkä ette vielä ole saaneet työnhakuanne voimaan niin ette ole poistaneet Flashia koneelta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      33
      7571
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4506
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      65
      3047
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2156
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1699
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1677
    7. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      351
      1463
    8. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      14
      1379
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      58
      1109
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      276
      1060
    Aihe