Naantalin asuntomessut

Anonyymi

ovat täysi vitsi. Kaukana kaikesta väkisin ,ja kalliisti väännetty sopimus maanomistajien kanssa. Perhetalon piti valmistua kesäksi 2022 mutta nyt talo onkin valmiina syksyllä 2023, jos on. Kertoo kaiken Naantalin päättäjien tasosta. Onneksi varauksen tontista voi perua.

25

2010

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En oikein jaksa sympatiseerata näitä omaa pahaa-oloaan ja riittämättömyyttään foorumeille oksentelevia tyyppejä.

      Vastenmielistä puskastahuutelua.

    • Anonyymi

      Totuus voi olla joskus vastenmielistä.

      • Anonyymi

        "Totuus voi olla joskus vastenmielistä."

        Puuhastelusi on joka tapauksessa vastenmielistä puskastahuutelua, riippumatta asiasta mihin se milloinkin liittyy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Totuus voi olla joskus vastenmielistä."

        Puuhastelusi on joka tapauksessa vastenmielistä puskastahuutelua, riippumatta asiasta mihin se milloinkin liittyy.

        Mitäpä tohon voi lisätä trolli voittaa aina.


    • Anonyymi

      Tarkat rakennusmääräykset, edes aitaa ei saa rakentaa tontilleen. Kohde sijaitsee tosi kaukana, ja tosi suolaiset hinnat. ei jatkoon.

      • Anonyymi

        Suomessa on outoa tuo,ettei esim.rivitaloihin saa rakentaa kunnon aitoja. Ei me niin naapuri rakasta sakkia olla,oma rauha ,korkeampia aitoja asuntojen väliin. Briteissä aika korkeat aidat ovat arkipäivää,siellä omalla pihallaan voi olla niin kuin asumiseen kuuluisi.


    • Anonyymi

      Jälleen yksi oli perunut tontti varauksen. Paljon lähempää palveluja saa tontteja halvemmalla esim raisio, masku.

      • Anonyymi

        Vain kaksi tonttia enää vapaaana, hyvin on kauppa käynyt!


    • Anonyymi

      Asuntomessut on suurmenestys

    • Anonyymi

      Vuokrarivitalolle annettiin lisää rakennusoikeutta, kun kysyntää ei ollut. Kaupungin lupauksiin ei näköjään voinut luottaa, joten uskoisin monen vielä peruvan tonttivarauksen. Valtuustossa hanke hyväksyttiin niukasti porvarien äänillä. Alunperinkin liian kallis, liian kaukana. Vaikea rakentaa joutuu jopa rakentamaan kolmeen tasoon. Aikamoinen imagotappio Naatalille, kun luvattu perhetalo ei valmistu messuille niin kun oli luvattu. Tämän myönsi myös kaupungin edustaja.

    • Anonyymi

      Asiaa, ensimmäinen kerta asuntomessujen historiassa kun luvattu rakennus ei valmistu ajoissa.Naantali tulee jäämään historiankirjoihin.

    • Anonyymi

      Miksei Asuntomessujen ja Kultarannan puutarhan välillä ole messujen aikana bussiyhteyttä?

    • Anonyymi

      Näyttää porukkaa lappavan ruuhkaksi saakka asuntomessuille ja sen huomaa kaupoissa ja katukuvassa. Taisi järjestäjille käydä aikamoinen tuuri niin ajankohdan kuin säidenkin osalta.

      Loistava juttu Naantalille!

    • Anonyymi

      - "Asuntomessujen konkarit matkasivat Naantaliin Oulusta asti – Kävijät arvostavat rakennusten sulautumista saaren ympäristöön: "Kaunis luonto pääsee oikeuksiinsa""

      - "Asuntomessujen kokeneet kävijät nostivat Naantalista esille messualueen saariluonnon, runsaan puun käytön rakennusmateriaalina, asuntojen monikäyttöisyyden ja harmoniset väriyhdistelmät. Yksinkertainenkin voi olla näyttävää ja halutun sisustustyylin voi saada hankkimatta kalliita mallihuonekaluja. Monelle messut ovat jokavuotinen perinne."

      👍 x 10^3


      https://www.ts.fi/uutiset/5712366

      • Anonyymi

        Väriyhdistelmä musta, harmaa, valkoinen eivät ole värejä. Beesi ei myöskään ole väri. Joten kokonaisuutena asuntomessujen rakennuksista puuttuu värit kokonaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väriyhdistelmä musta, harmaa, valkoinen eivät ole värejä. Beesi ei myöskään ole väri. Joten kokonaisuutena asuntomessujen rakennuksista puuttuu värit kokonaan.

        "Anonyymi 29.07.2022 15:03"
        "...Väriyhdistelmä musta, harmaa, valkoinen eivät ole..."

        - - -
        Värit ovat aivojen tuottama aistimus, tulkinta aaltomuotoisesta sähkömagneettisesta säteilystä. Fysikaalisesti eri värien taustalla on fotonien energiamäärä. Vaikka ihmisaivot kokevat täysin valkoisen ja mustan väreinä siinä missä ihmissilmälle näkyvät spektrin osat, fysikaalisesti valkoinen on kaikkien mahdollisten värien yhdistelmä ja musta taas on aivojen tulkinta tilanteesta, jossa pinta ei heijasta valoa ollenkaan tai hyvin vähän. Tässä mielessä musta on värin puuttumista, vaikka esimerkiksi maalien maailmassa mustaa saadaan sekoittamalla päävärejä keskenään.

        Musta ja valkoinen eivät ole spektrin värejä, joten siinä mielessä ne ovat fysikaalisesti hiukan eri asia kuin ihmisaivojen näkemät varsinaiset värit violetista punaiseen. Spektrin ulkopuolella ovat vielä ultravioletti ja infrapuna, joiden näkeminen vaatii ihmiseltä erikoislaitteita, mutta joita ilmeisesti joidenkin eläinten aistit havaitsevat.
        - - -

        Nys mäkin pääsin pätemään!!!


    • Anonyymi

      Ollaanpa rehellisiä. Luonnonmaan luontoa on tuhottu jo hyvinkin paljon. Mitä enemmän ihmisiä muuttaa rauhalliseen osaan Naantalia sen suurempi likaisuus, roskastaminen, luonnon kuluminen ja saastat kuten melusaaste lisääntyy. Vihreys, kaunis luonto metsät tuhoutuvat hiljalleen. Metsät roskastetaan ja tallotaan ja koirat kakkivat niinkuin ihmisetkin alueita.

      Nyt jo on muutaman vuoden aikana käynyt selväksi tuo melusaaste ja luonnon tuhoutuminen.

      Muutimme Naantalin Luonnonmaalta pois kolme vuotta takaperin ettemme joudu katsomaan enempää tuhoa ja kuuntelemaan melusaastaa, rokkia ja musiikin huudatusta, juoppojen örvellystä.

      Asumme nyt noin 25 kilometriä Loimaalta hiljaisessa paikassa omassa talossa ja on omaa metsää. Paikka on sellainen ettei ainakaan meidän elinaikanamme sinne rakenneta ei teitä ai liioin talojakaan. Oma rauha säilyy. Mitään suurempaa tietä ei ole lähellä, joten hiljaisuus vallitsee ja se oma rauha omalla pihalla.

      • Anonyymi

        Off Topic.
        Epäasiallinen ja tarkoitushakuisen pahansuopa valitusvirtesi ei liittynyt millään lailla nyt menossa oleviin asuntomessuihin.

        Häpeä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Off Topic.
        Epäasiallinen ja tarkoitushakuisen pahansuopa valitusvirtesi ei liittynyt millään lailla nyt menossa oleviin asuntomessuihin.

        Häpeä!

        Eikös asuntomessujen alta ole kaadettu metsää ja sinne sitten muuttaa lisää ihmisiä tallustelemaan metsiin ja ajelemaan autoillaan, ...pakokaasun lemu, likaisuus ja näin tulee aina ja ikuisesti ihmisen mukana.

        Kyllä nimenomaan liittyy asuntomessuihin ja siihen, että Luonnonmaa on kaavoitettu ja lisää asukkaita tulee, jolloin luonnonrauha lähtee lipettiin ja metsi ä sen kun kaatuu. Teitä tullut jo ( kun Naantalin keskustasta katsoo ) sinne Luonnonmaalle ja sitä mukaa eläimistö, kasvisto, puusto kärsivät.


    • Anonyymi

      Unikeko lausuu runoja

    • Anonyymi

      Katselin televisiosta ohjelmaa uudesta asuntomessualueesta.
      Oli upeita rakennuksia, ihastuin "viistokattoisten" neljän talon ryhmään, työlaatu oli huippuluokkaa ja tontti alueen paras.

      • Anonyymi

        Korkealla, hyvin tehdyissä/suunnitelluissa taloissa olisi mukava asua.
        Mutta menikö kaikki ihan miten piti ?


    • Anonyymi

      Naantaliin ei kannata muuttaa, tuhoaa jatkuvasti kaunista luontoa.

    • Anonyymi

      𝙇𝙪𝙤𝙣𝙣𝙤𝙣𝙢𝙖𝙖𝙣 𝙨𝙖𝙖𝙧𝙚𝙨𝙨𝙖 𝙥𝙞𝙙𝙚𝙩𝙩𝙮𝙟𝙚𝙣 𝘼𝙨𝙪𝙣𝙩𝙤𝙢𝙚𝙨𝙨𝙪𝙟𝙚𝙣 𝙠𝙖̈𝙫𝙞𝙟𝙖̈𝙩𝙮𝙮𝙩𝙮𝙫𝙖̈𝙞𝙨𝙮𝙮𝙨 𝙤𝙡𝙞 𝙢𝙞𝙩𝙩𝙖𝙪𝙨𝙝𝙞𝙨𝙩𝙤𝙧𝙞𝙖𝙣 𝙥𝙖𝙧𝙖𝙨. 𝙎𝙪𝙪𝙧𝙞𝙣 𝙤𝙨𝙖 𝙠𝙖̈𝙫𝙞𝙟𝙤̈𝙞𝙨𝙩𝙖̈ 𝙖𝙧𝙫𝙞𝙤𝙞 𝙫𝙞𝙚𝙧𝙖𝙞𝙡𝙪𝙣𝙨𝙖 𝙖𝙧𝙫𝙤𝙨𝙖𝙣𝙖𝙡𝙡𝙖 𝟵 𝙩𝙖𝙞 𝟭𝟬.



      – 𝙊𝙡𝙚𝙢𝙢𝙚 𝙪𝙨𝙚𝙖𝙢𝙢𝙖𝙣 𝙫𝙪𝙤𝙙𝙚𝙣 𝙖𝙟𝙖𝙣 𝙢𝙞𝙩𝙖𝙣𝙣𝙚𝙚𝙩 𝙠𝙖̈𝙫𝙞𝙟𝙖̈𝙩𝙮𝙮𝙩𝙮𝙫𝙖̈𝙞𝙨𝙮𝙮𝙩𝙩𝙖̈, 𝙚𝙞𝙠𝙖̈ 𝙣𝙖̈𝙞𝙣 𝙠𝙤𝙧𝙠𝙚𝙞𝙩𝙖 𝙡𝙪𝙠𝙪𝙟𝙖 𝙚𝙨𝙞𝙢𝙚𝙧𝙠𝙞𝙠𝙨𝙞 𝙨𝙪𝙤𝙨𝙞𝙩𝙩𝙚𝙡𝙪𝙝𝙖𝙡𝙪𝙠𝙠𝙪𝙪𝙙𝙚𝙨𝙨𝙖 𝙤𝙡𝙚 𝙣𝙖̈𝙝𝙩𝙮 𝙢𝙞𝙚𝙨𝙢𝙪𝙞𝙨𝙩𝙞𝙞𝙣. 𝙔𝙡𝙞 𝙠𝙤𝙡𝙢𝙖𝙣𝙣𝙚𝙨 𝙠𝙖̈𝙫𝙞𝙟𝙤̈𝙞𝙨𝙩𝙖̈ 𝙤𝙣 𝙖𝙣𝙩𝙖𝙣𝙪𝙩 𝙫𝙞𝙚𝙧𝙖𝙞𝙡𝙪𝙠𝙤𝙠𝙚𝙢𝙪𝙠𝙨𝙚𝙡𝙡𝙚𝙚𝙣 𝙩𝙖̈𝙮𝙙𝙚𝙣 𝙠𝙮𝙢𝙥𝙞𝙣, 𝘼𝙨𝙪𝙣𝙩𝙤𝙢𝙚𝙨𝙨𝙪𝙟𝙚𝙣 𝙩𝙤𝙞𝙢𝙞𝙩𝙪𝙨𝙟𝙤𝙝𝙩𝙖𝙟𝙖 𝘼𝙣𝙣𝙖 𝙏𝙖𝙥𝙞𝙤 𝙠𝙚𝙧𝙩𝙤𝙤 𝙩𝙞𝙚𝙙𝙤𝙩𝙩𝙚𝙚𝙨𝙨𝙖.𝙢𝙞𝙩𝙩𝙖𝙪𝙨𝙝𝙞𝙨𝙩𝙤𝙧𝙞𝙖𝙣 𝙥𝙖𝙧𝙖𝙨. 𝙎𝙪𝙪𝙧𝙞𝙣 𝙤𝙨𝙖 𝙠𝙖̈𝙫𝙞𝙟𝙤̈𝙞𝙨𝙩𝙖̈ 𝙖𝙧𝙫𝙞𝙤𝙞 𝙫𝙞𝙚𝙧𝙖𝙞𝙡𝙪𝙣𝙨𝙖 𝙖𝙧𝙫𝙤𝙨𝙖𝙣𝙖𝙡𝙡𝙖 𝟵 𝙩𝙖𝙞 𝟭𝟬.


      Sellainen vitsi tällä kertaa. Mitä UliUli-osasto siihen sanoo?

      https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000009004518.html

      • Anonyymi

        Siinäpä se pukki kaalimaan vartijana. Kyselyn tuloksen kertoo dirika itse uskoo,ken uskoo. Lautahökkelöitä pilarien päälle rakennettuna, lisänä isot käärmeterassit. Halpaan menivät sieltä mökin ostaneet, tosin osa edelleen rakentamatta. Hökkelikylä korvessa järkyttävään ylihintaan, ja suurin osa rakennettu vuokratontille..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4935
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3124
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe