Konsta Hietasen Aami-vaimo avautuu rohkeasti äitiyden paineista Instassa

25

8282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä puhuu asiaa, äitiys on ihanaa, mutta välillä peevelin raskasta. Monta päivää vaihtaisin pois, vaikka lapset ovat tärkeimpiä asioita maailmassa.

      • Anonyymi

        Kyllä äitiys on parasta ainakin mun elämässä vaikka olinkin yksinhuoltaja.Jos olisin löytänyt aikanaan kunnon miehen olisin hankkinut useamman lapsen.Kaikkea hyvää Aamille ja Konstalle.


    • Anonyymi

      MInusta on niin älytöntä, kuinka esim. äitiyspalstoilla lapsenvaihteihin välillä turvautuvia äitejä pidetään jotenkin "huonoina" tai laiskoina. Jos hankkisin lapsia, ei pää kestäisi ettei välillä saisi vaan lähteä omiin juttuihin. Siinä varmasti lapsetkin pitkällä aikavälillä kiittävät. Kyllä omaa aikaa on jokaisella oltava.

      • Anonyymi

        Täällä toiset haukkuu joitakin julkkis äitejä kun ottavat omaa aikaa ja liikkuvat julkisesti , toiset äidit taas saa myötätuntoa , Kun tekee lapsia kannattaa miettiä ne elämän arvojärjestykset ensin , monille on jo sekin lepoa kun saa käydä yksin kaupassa Äitiyteen kannattaa varautua ei sovi olla hirmu itsekäs lapset ovat pieniä vain hetken se on lyhyt aika kun alkaa tarhat ym joten kestää pitäisi


    • Anonyymi

      Aami on hieno nainen, muistan kyllä nuo ajat, kun mies teki matkatyötä. Itsekin olin töissä ja lapset oli hoidettava ja omakotitalo myös. Olen ylpeä lapsistani, jotka ovat aikuisia ja onnellisia perheidensä kanssa. Voimia kaikille "yksinhuoltaville" äideille.

    • Anonyymi

      Onhan siinä hommaa, kun on lapsia noinkin paljon. Mutta varmaan noin isossa perheessä on jo alusta pitäen tarkat pelisäännöt, miten toimitaan. Itsellä pari lasta ja tuntuu, että välillä elämä on yhtä sekasortoa, kun ei oo pelisäännöt niin tarkkoja, kun on vaan kaksi lasta.

      • Anonyymi

        Elämä yhtä sekasortoa???? OLiskohan että ei osata kasvattaa ja kurittaa?? Kyllä pysyy ruodussa kun näyttää koivunoksaa!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Elämä yhtä sekasortoa???? OLiskohan että ei osata kasvattaa ja kurittaa?? Kyllä pysyy ruodussa kun näyttää koivunoksaa!!

        Ei tarvita oksia ,,,,,, vaan puheella pitää pärjätä ! seurauksia kun antaa niin varmasti oppii


    • Anonyymi

      ”Seuraajat ovat samaa mieltä”

      Vai niin. Tuskin on kaikki. Äitiys on juu ”raskasta” siinä missä ELÄMÄ nyt muutenkin. Välillä väsyttää, toisinaan ei ja joskus nyt on vaikea saada unta tai selkä kipeä. Ei sitä silti ennen vanhaan ulistu ja märisty. Nykyään asiat on niin helkkarin hyvin, että omien lasten äidin hokeminen menee stressin puolelle, vapaata pitää pitää perhe-elämästä kuin työpaikasta ja vierotusoireita tulee äidille jos torstain hot-zumba-jooga jää väliin.

      Menisitte itseenne itkupillit.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä.Nykyajan naiset stressaantuu ja tulee mielenterveyshäiriö jos ei pääse lutkuttamaan lattea läheiseen trendikahvilaan ilman perhettä.Kaikki asiat on perheissä hyvin,valtio pumppaa näihin turhakkeisiin rahaa miljarditolkulla,ja silti perheet kokevat ettei saa kaikkea haluamaansa,mikään ei riitä.


    • Anonyymi

      Miksi ihmeessä teette lapsia jos pitää valittaa sen tuomasta rankkuudesta ? Meillä kaikki hoidetaan ilman valituksen ääniä.

      • Anonyymi

        uskonto velvoittaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        uskonto velvoittaa

        Sekin on ihan oma valinta


    • Anonyymi

      Aina vaan valitetaan joka asiasta, mistään ei olla kiitollisia.

    • Anonyymi

      Afrikkalainen Äiti pyöräyttää tenavan silloin tällöin kokemata mitään erikoisen uutisoinnin aihetta . Miten surkeita ovat eurooppalaiset naiset joille äidiksitulo on vuosien jutustelua ja terapiaa vaativa tapahtuma .

    • Anonyymi

      Onhan sitä öidit olleet ennenkin väsyneitä, sitä vaan ei saanut kertoa tai olit huono äiti, varsinkin jos olit kotiäiti. Kunhan vähän rauhottuisi tuo jonninjoutava siellä täällä juokseminen ja joka paikkaan osallistuminen, sehän on nyt muotia, niin voisi väsymyskin vähentyä. Antakaa lasten tylsistyä ja keksiä omat harrastuksensa. Nythän niitä kiikutetaan paikasta toiseen ja väsytään.

    • Anonyymi

      Miten nämä juorulehtien luuppitiedotteet saa blokattua omalta koneelta??

    • Anonyymi

      Ensinnäkin: Miksi hankit lapsia jos et jaksa olla niiden kanssa? En tunne mitään sympatioita lapsiperheitä kohtaan.Se on se sakki joka tässä maassa valittaa joka asiasta,valtio pitäis kasvattaa ja osallistua kuluihin.Jos lapsiperhe älähtää jostakin asiasta,kyllä valtio jakaa heti rahaa.Ollaan niin väsyneitä jo yhdenkin pennun kanssa,kun ei päästä vapaasti menemään,istumaan kahviloissa ja viettämään aikaa kaikissa turhissa hömppähommissa. Sana OMA AIKA,tuntuu kyllä perheellisen suusta niin makaaberilta.Pitäisi miettiä kun niitä haaroja levittää,mikä on seuraus. Mielestäni lapsilisät pitäis lopettaa,monihan siirtää niitä osakkeiden ostoon ja toinen asia joka pitäis heti lopettaa,ilaminen matkustus joukkoliikenteessä vaunujen kanssa.Siellä ovat tukkeena,ihmiset ei pääse liikkumaan.Rasittavaa jengiä nämä Perheet.Onko näistäkään tulevaisuuden toivoista edes veronmaksajista,suurin osa on koulukiusattuja,syrjäytyneitä tai muuten boheemeja,EI HYVÄLTÄ NÄYTÄ ,suomen tulevaisuus.

    • Anonyymi

      Aina ei äitiys ole ruusuilla tanssimista ja hehkutusta, oli lapsia sitten yksi tai vaikka kymmenen.

    • Anonyymi

      HEH! Kannattaisiko sitten muuttaa pääkaupunkiseudulta johonkin Uudenmaan pienempään kuntaan, jos noilla palkoilla on paineita äitiydestä. Ukko tienaa joikujana ja 'näyttelijänä' kahden lääkärin verran.

    • Anonyymi

      Äitiys on raskasta Suomessa vai... voi kyynel sentään. Kannattaa käydä kertomassa se intialaiselle seitsemän lapsen äidille, joka polttaa kuivattua lehmän paskaa saadakseen vähät riisinsä lapsilleen riittämään. Perheellä on kuitenkin tiukka työpäivä edessään muovipulloja kerätessä, jotta huomennakin olisi hieman riisiä.

      Täällä Suomessa äidit tarvii psykoterapiaa, kun lapsi sanoo liian usein ”äiti”.

    • Anonyymi

      Ahaa. Tämänkö takia niitä lasten harrastuksia on oikeasti vaadittu avattaviksi..

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllä viisilapsisessa perheeessä varmasti voimat on välillä loppu, kun on kaksilapsisessakin. Tuo Aami taitaa olla kotiäiti, joten se voi vielä pistää tilannetta astetta tukalammaksi, kun on kotosalla lasten kanssa 24/7.

    • Anonyymi

      Kuuluuks nää johonkin uskonnolliseen yhteisöön, kun on noin paljon lapsia siunaantunut????

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8356
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe