Aihe

Miten persujen vaalirahoituksen käy jos Navalnyj voittaa?

Anonyymi

Persujen vaalirahoituksesta on tullut iso siivu Kremlistä. EU-vaaleissahan persujen ainoa tavoite on saada rahoittaja tyytyväiseksi eli omat ehdokkaat läpi ja EU:n venäjämieliseen ryhmään mukaan. Jos itänaapurissa tapahtuu vallanvaihto, tippuu tämä rahoitus pois.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   En usko että se vaikuttaa persujen vaalirahoitukseen mitenkään. Venäjän turvallisuuspalvelu FSB on ja pysyy, se rahoittaa yhteistyökumppaneittensa vaalityötä kaikkialla Euroopassa, Suomessa siis persuja.

  • Anonyymi

   Hirveesti vaahdotaan Navalnyistä, joka on kansallismielinen, ääri-oikeistolainen Krimin valtauksen kannattaja, siis peruspersu omassa maassaan. Navalnyin voittaessa jotakin, mitä ei siis aikuisten oikeesti tule tapahtumaan, persujen tyhjä tuki tulee jatkumaan. Ootte te tietämättömiä pellejä.

  • Anonyymi

   Ootte te kyllä taitavia ku saatte foliohatunki liian kireelle 😄😄😄

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   135
   6211
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   105
   1959