Aihe

Lahti myy itselleen lunta - virkamiehet työllistää tyhjällä itseään

Anonyymi

Lahti tekee talvi toisensa jälkeen naurettavaa "lumikauppaa". Kaduilta ajetaan lunta lumenkaatopaikoille. jossa on rekisteröidään kuorma-autojen käynnit kortille. Ja kas toiset virkamiehet ajattavat lunta kaupungin omille lumiksa-alueille. Näin virkamiehet työllistävät tyhjällä leikkipuuhalla toisiaan.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tehdäänhän päästökauppaakin.

  • Anonyymi

   Pitääkö aloitus todella paikkansa? Meidän kaupunginjohtajastamme ei taida olla minkään valvojaksi ja on eräs suurimmista kulueristä eräänä turhakkeena.

   Ei tämä asia kuulu kaupunginjohtajalle, mutta ei hän myöskään tällekään asialle tee mitään.

  • Anonyymi

   Kyllä lumikuormista peritään maksu Lahden kaupungin pussiin. Maksajia ovat kuorma-autot, jotka rahtaavat lunta Lahden kaupungin lukuun. Eli oikein tyhmää toimintaa. Mutta työllistäähän näitä virkamiehiä.

  • Anonyymi

   Tätä kaupunkia johtaa mafia. Mafia tekee kaikkensa että oma porukka saa mahdollisimman paljon rahaa, urakoita ja muuta hyvää. Kaupungin tulevaisuuden kehittämisen kanssa millään ei ole väliä. Katsotaan vain lyhyellä aikavälillä että saadaan rahat varmasti pois. Kaupunkia pitäisi kehittää niin että jälkipolville jäisi mahdollisimman hyvä Lahti kuten kuten päättäjät joskus kauan aikaa sitten. Jälkipolville jää nykypäättäjistä aika lailla toisenlainen kuva historiaan kuin päättäjistä silloin kun lahtea kehitettiin pitkällä aikavälillä välittämätta omasta ja kavereiden hyvästä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   173
   10396
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   137
   4317