Aihe

Webasto pätkii

Anonyymi

Diesel-Webastoni alkoi oikuttelemaan. Eli EVOn kaukosäätimestä kun laitoin viime viikolla webaston päälle, ei kuulunut kuin että auton sisälle hönkivä puhallin lähti päälle.
Viikonlopulla nollasin vikalistan ja nyt alkaa napista pakokaasupuhallin puhaltamaan, sisäpuhallin käynnistyy kuten ennenkin, dieselpumppu aloittaa nakutuksen, poltin käynnistyy tohisemaan ujelluksen seuratessa ja sitten, yksi iso dieselille haiseva pilvi pakokaasua tulee eturenkaan takaa ja piuh, poltin sammuu n. 2 sekunnin jälkeen.
Webasto yrittää uudelleen käynnistyä mutta sama homma. Tässä vaiheessa sammutan laitteen kaukosäätimestä. Jälkipoltto-tohina jatkaa vajaa minuutin ja webasto hiljenee.
Missä ihmeessä voi olla vika, siis vikakoodit nollattu, kone n -5asteinen, polttoainetta on jne. Pitääkö tosissaan kaivaa poltin lokasuojasta esille?
Onko jolkakulla vielävihjeitä mitä voisi tehdä?

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Se on se itse poltin ja luultavasti suutin. Se lähtee käyntiin mutta koska ei syty niin varotoimena sammuttaa laitteen. Joskus joku kaveri purki laitteen itse koska korjaamohinta oli hirveä. Sanoi että ihan helppo homma. Vehje irti, putsaus. Hehkun tai polttimen puhdistus ja takasin kasaan. Kokeili ennen autoon kiinnitystä ja hyvin toimi.

  • Anonyymi

   Ai niin vielä. Kokeile niin että akku on täysi. Joskuus temppuilee siksi että virtaa ei ole tarpeeksi.

  • Anonyymi

   Ota irti ja katso miltä siellä näyttää. Jos uskallus riittää. Tässä hyvä video, katso tämä ja se toinen osa niin pärjäät kyllä.
   https://youtu.be/ykpYkBFIc9U

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   746
   7916
  2. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   193
   6710
  3. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   3354
  4. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   17
   2992