Aihe

Perussuomalaisten autot/tuet?

Anonyymi

Voisiko joku sosiaali ihminen kertoa paljonko nämä työttömät persut saavat rahaa ja paljonko on summa per henkilö ajokorttiin, auton ostoon, vakuutuksiin, huoltoihin, renkaisiin kesä/talvi, autoveroon ja bensaan ja millä perusteilla?

Kun Somalialainen työtön menee anomaan rahaa elämiseen, niin ensimmäisenä puututaan omaisuuteen mm. auton omistamiseen, omaan asuntoon ym. Sanotaan että myy ne niin katsotaan sitten uudestaan. Ei saa omistaa mitään jos meinaa saada jotain tukia. MIKSI? Olenko käsittänyt asian oikeen? Nämä on hankittu silloin kun on ollut asiat hyvin. Ei varmasti ole monikaan halunnut vapaaehtoisesti jäädä työttömäksi.

Olisi kiva kuulla ihan oikeita faktoja joskus näistä asioista, jos sattuu itse jäämään joskus työttömäksi niin tietää sitten miten toimia.
Onko pykälät muuttuneet vuosien varrella.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mitkä nämä? Kuka sosiaali-ihminen ja millainen?

  • Anonyymi

   Antaa nyt Perussuomalaisten ja Kokoomuksen ihan vapaasti olla keskenään tukkanuottasilla, kun oikeistopolitiikka jo ajoi Suomen suohon.

   Kun porvaripolitiikan lopputuloksia 10+ vuoden ajalta nyt voidaan jo tilastoista ja käytännön elämästäkin todentaa tapahtuneeksi, tuskin on äänestäjillä kovinkaan suurta intoa äänestellä oikeistopolitiikkaa johtoon enää vuosikausiin.

   Vasureissakin on ongelmansa, mutta siinä ei ole kyse verotuksesta, vaan siitä, että vasurit tarvitsevat apua investointiin, eli miten raha saadaan oikeisiin kohteisiin oikealla tavalla jotta niistä syntyy tuottavia työpaikkoja sekä bisnestä.

   Kaikkea ei pidä hakata kotimaan talouskupliin, osa rahasta on saatava toimimaan kilpailulle alttiilla aloilla jotta lopputuloksena voisi joskus olla vientitulojakin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   405
   4984
  2. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   469
   4625
  3. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   2927