Aihe

Narsistin kylvämät riidat ja viha

Anonyymi

Miten se on mahdollista että saa noinkin pienestä asiasta aikaan riidan! Tappelee milloin kenenkin kanssa ja käy välillä tosi agressiiviseksi ja huutaa jos asiat ei mene kuten hän haluaa. Mistä tuo narsistin viha muita kohtaan kumpuaa? Viha on kuitenkin niin voimakas tunne ja olisi pidemmän päälle tosi raskasta kantaa tuommoista vihataakkaa harteillaan ja olla katkera niinkin kauan? Miksi narsisti tuntuu vihaavan lähipiiriään?

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kun narsistilla on harhakuvitelmia omasta erinomaisuudestaan ja näkee itsensä eritavalla mitä muut näkevät; pitää itseään parempana kuin kukaan muu. Niin silloin kun ajattelee näin odottaa muilta erityiskohtelua ja että saa kaiken mitä haluaa. Kun tämä ei toteudu niin syntyy riitoja jotka tuntuvat normaalin ihmisen mitättömistä asioista loukkaantumiselta. Sekä kritiikki on toinen narsistin painajainen. Saattaa tulkita jotain jota ei ollut edes tarkoitettu kritiikiksi hyökkäykseksi itseään kohtaan ja saattaa loukkaantua.

  • Anonyymi

   Näinpä. Kun olet suuri ja mahtava, kaikkitietävä sekä -osaava, ärsyttää varmasti, kun joku arvoton mitättömyys selittää omaa vähäpätöistä juttuaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   175
   11362
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   167
   4595