Aihe

Aihetta tutkia poikien raakuuksista.

Anonyymi

Yliopisto kaupunkien,esim Jyväskylän yliopistossa voitaisiin aloittaa suomalais poikien väkivaltataustoista,syistä ja miten sitä voisi ennalta ehkäistä,tieteellisin tutkimuksin ja näytöin. Nyt aivan muutaman vuoden aikana ja nyt ihan tuoreeltaan olemme saaneet liki päivittäin lukea miten alaikäsiet käyttäytyvät julmasi toisia ikätovereita ja jopa aikuisia kohtaan.Tilanne oon hälyttävä,jokaisen lapsen huoltaja varmaan huolestunut koulujen tilanteesta joka on vaarallinen paikka olla nykyään lapsille. Mainitsin alussa suomalaispojista, aihetta syytä tutkia myös heidän juurettomuuttaan ja etnisten taustojen alkuperää,johtuuko raakuus ihan kulttuuritaustoista ja miten se saataisiin kitkettyä. Lastensuojelu ei enää takaa poikalasten agressoita,eikä mahda mitään jos karkaavat.Miten he elävät hatkareisuillaan ja rahoittaa elämänsä? Toistenko nurkissa irtolaisina vai mikä mättää?

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Rasistinen aloitus , koska siinä leimattiin vain yhden kansan nuorisoa vaikka kaikki tiedämme ongelman koskettavan koko maailmaa .
   Milloinkahan nuorisomme keksii ihmissyönnin tampereen kansanmurhaajan tapaan ?

   • Anonyymi

    Ei ole rasistinen ,vaan kaikki kulttuuritaustat myös- mainittu,lue tarkemmin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole rasistinen ,vaan kaikki kulttuuritaustat myös- mainittu,lue tarkemmin.

    Mainittiin kulttuuritaustat kyllä , mutta niitä kyseltiin suomalaisten väkivaltaisuuksien mahd. selittäjäksi.
    Vain .
    Eli aloitus on rasistinen , mutta sitä parempaa rasismia , kun saa olla.
    Voisi kokeilla samaa vaihtaen esimerkkikansallisuutta.
    Eipä jäisi lutetavaksi .


  • Anonyymi

   Eivät käytäytyisi aikuisia kohtaan väkivaltaisesti jos sallittaisiin sama kuri ja kuritus kuten oli ennen, osittain tämä on hallituksen ja lastensuojelujärjestöjen syytä. Pennut tietää ettei heille tule rangaistusta.

  • Anonyymi

   Eiköhän teitä suomalaisvastaisia femakoita ole siellä riittämiin jo tutkimassa.
   Aina suomalaisen miehen syy. Riippumatta missä ja mitä tapahtuu.
   Riippumatta siitä kuka se oli. Lapsia kun hakkaavat lähinnä naiset. Opettavat tapoja levitettäviksi. Millä tapaa heikoimpien hakkaaminen on isompien syy?
   Graduja olette tehneet riittämiin ja läpi menneet jostain syystä.

   • Anonyymi

    Tarkennan,nyt on alati ollut kouluväkivaltaa,ja syylliset alaikäiset poikalapset, pitää tutkia taustat,ja eri tekjjöitä mm vanhempien taitamattomuus huoltajina,kulttuuritekijät,jomman kumman vanhemman poissaolo lapsen elämästä. Jotta voitas ennaltaehkäistä tulevat polvet pahenemiselta.Rajat täytyy tehdä jotta koulut olisivat turvallisia ja pihat joissa yksinäiset uhrit liikkuvat. Tyttölasten agrssiot vähemmän esillä.


  • Anonyymi

   Nämä nykyajan räiskintäpeli en pelaajat saisivat oikeasti joutua kohtaamaan vihollisen silmästä silmään. Tuijottamaan rynnäkkökiväärin piippuun ja näkemään kuinka vieressä kaverilta häviää pää ja peläten odottamaan milloin taivaalta iskee dronen ohjus. Sitä ne tarvitsisi.

   • Anonyymi

    Aiheesta Perjantai dokkarissa huomenna,siinä juuri keskustellaan lasten väkivallasta.Asiantuntijat mukana.kiinnostavaa. Tutkimusta pitäisi aiheesta tehdä laajemmin,jotta tulevia vanhempia osataan neuvoa jälkikasvun kasvatuksessa.


  • Anonyymi

   Minusta poika pitää jo lapsesta opettaa ettei mikään epäinhimillinnen käytös ole hänelle vastenmielistä . Näillä eväin hän kyllä pärjää yhteiskunnassa jossa värillisyys nousee esille .

   • Anonyymi

    Opitut tavat, vanhempien tyhmyys kasvatus asioissa ja taitamattomuus, epämääräiset kotitaustat isättömine lapsineen,sisko ja velipuolia,äitipuolia ...sekavaa elämää. Elämän kovakoululais taustoja,,,geneettiset perimät hermostosairauksineen ym.


  • Anonyymi

   Ei Jyväskylän yliopisto kerkiä tutkimaan mitään mitään kun niitten akateeemisten ääliöiden aika menee korona bileissä.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   238
   10454
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   428
   6909