Aihe

Käyttäytyykö koirani normaalisti?

Anonyymi

Minulla on 7kk ikäinen koiranpentu. Usein käyttäytyy ihan hyvin mutta välillä riehaantuu lenkillä ja vetää ja puree hihnaa. Kotona myös välillä koittaa purra/näykkiä minua ja riehaantuu paljon. Onko normaalia käytöstä enää 7 kuukauden iässä? Koira ei siis ole ikinä minua satuttanut.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei ole, koirasi kaipaa kovaa kuria, sekä suullisesti että kirjaimellisesti. Näytä kuka on pomo talossa, eiköhän koira opi tavoille.

  • Anonyymi

   Ihan normaali teini-ikäinen. Jämpti oltava, mutta ei missään nimessä väkivaltainen. Yritä kiinnittää huomiota toisaalle ENNEN kuin alkaa riekkua - eli ennakoi, ennakoi ja vielä kerran ennakoi ja palkitse hyvästä käytöksestä. Huonosta käytöksestä poistut tilanteesta. Nyt ollaan vasta siinä iässä, kun aletaan oppimaan niitä käytöstapoja toden teolla.

  • Anonyymi

   Mieti ennemmin mitä toivot että koira tekisi mieluummin ja palkitse sitä. Aivan, sellainen vaihtoehto että se ei tee mitään onkin aika vaikea.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   143
   7077
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   206
   3518