Kaupunkiuutiset hotellien tilanteesta tänää

Anonyymi

Jutusasa kerrottiiin Hml hotellien asiakastilanteessta nyt kotona-aikana. Kuvaksi oli valittu Aulangon hotellin lähes tyhjä (vain muutama auto) parkkialue "helmikuun alussa". Kyva lienee otettu su-iltana, jolloin hotellivieraat ovat jo lähteneet tai ma-aamulla, jolloin uudet asiakkaat eivät ole vielä tulleet. Artikkelista saa käsityksen, että asiakkaiden vähyys on korona-aikana kovasti koetellut hotellien taloutta. Ehkä näin onkin Hmk muiden ja keskikaupungissa olevien hotellien osalta

Päivittäin viime keväästä alkaen rantareittiä tejosaateen ja takaisin Aulangon ohi pyöräilleenä ja nyt autolla ulkoilumajalla hiihtämässä päivittäin käydessä on tullut ja tulee havainnoitua päivittäin Aulangon asiaskatilannetta. autojen määrän pesrusteeella . Keväällä 1-aallon aikana huhti..toukokussa parkkipaikkat olivt noin 2...2,5 kk täysin tyhjät, hotelli lienee sikkoin ollut suljettu.

Mutta sitte noin elokuusta 2020 alkasen Aulangon hotellin parkkipaikat täyttyivät ja ovat sen jälkeen olleet aiivan täynnä 7 päivää viikossa, poisluettuna sunnuntai-ilta. Ja tätä on jatkunut aina nyt helmikuun alkuun saakka (7 kuukautta) niin, että automäärän perusteella arvioituna. Aulaangon hotellin käyttöaste on elo-tammikuussa 7pv viikossa ollut ilmeisen hyvä. Arvio perustuu siis havaintoon Aulangon hotellin parkkipaikkojen täynnä olosta.

Hyvä näin, erittäin hyvä!. Kaupunkiuutisten artikkeli / kuva antaa kuitenkin hieman pessimistisen kuvan ainakin Aulangon tilanteesta. Miksi näin, onko Bissness Finland tuet taas hayússa. Tuntuma kuitenkin on, että Aulangon hotellin sijainti, puiston läheisyys, kylpylä ja klassikkohotellin imago ovat nyt korona-aikana vetäneet asiakkaista ja voi veikata, että asiaskastilanne Aulangolla on viimeiset puoli vuotta on hotellille melko hyvä tai keskimäätäistä parempi. Mutta tämä on päivittäisen ihikulkijan mutu-tuntuma..

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tässä se taas nähdään....Autot keskittyy ja paikoittuu aina sinne missä on maksuton pysäköinti, nyt tässä tapauksessa hotellin piha-alueelle!

      Tästäkin esimerkistä näemme miten tärkeää olisi huomata autojen *laumasuojan hakuisuus* miten ne ikäänkuin toisistaan turvaa hakien lintu-tai kalaparven tapaan hakeutuu yhteen!

      • Anonyymi

        Näin se varmaan on, laumasuojaa ne autot Aulangon hotellin pihassa hakevat. Toinen mahdollisuus, että ovat junapendelöijiä, jotka tuoneet autonsa Pöölin sijasta Aulangon maksuttomaan parkkiin.


    • Anonyymi

      Tai ulkoilijat.

    • Anonyymi

      Kyllä Aulangon hot patkkipaikka on ollut ihan täynnä autoja joka päivä koko viime syksyn ja myös tammikuussa. Ovat luultavimmatusti hotellin asiakkaiden autoja eikä ulkopuolisten. Kuva Kaupunkiuutisissa otettu ehkä su 31.1 illansuussa.

    • Anonyymi

      Pitäisi pysyä totuudessa, eikä antaa väärää viestiä. Erikoinen oli Kaupunkiuutisten artikkeli kuva, josta sai käsityksen, että Aulangon hotelli kärsisi asiakaspulasta. Keskikaupungin hotelleissa lienee korona-aika ollut hiljaisenpaa, mutta ei Aulangolla poisluettuna ensimmäinen aalto ja keväällä 2...3kk hotelli kiinni. Koko syksyn elo-joulukuun, sekä tammikuussa Hot A'n parkkipaikka on ollut täynnä autoja ja siitä päätellen asiakkaita. Autojen laumasuojavietistä eikä työmatkajunapendelöijistä ei ole kysymys.

      • Anonyymi

        Unohditko tarkoituksella "kylpylän"??


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3913
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      92
      2039
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      306
      1241
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe