Aihe

Kaupunkiuutiset hotellien tilanteesta tänää

Anonyymi

Jutusasa kerrottiiin Hml hotellien asiakastilanteessta nyt kotona-aikana. Kuvaksi oli valittu Aulangon hotellin lähes tyhjä (vain muutama auto) parkkialue "helmikuun alussa". Kyva lienee otettu su-iltana, jolloin hotellivieraat ovat jo lähteneet tai ma-aamulla, jolloin uudet asiakkaat eivät ole vielä tulleet. Artikkelista saa käsityksen, että asiakkaiden vähyys on korona-aikana kovasti koetellut hotellien taloutta. Ehkä näin onkin Hmk muiden ja keskikaupungissa olevien hotellien osalta

Päivittäin viime keväästä alkaen rantareittiä tejosaateen ja takaisin Aulangon ohi pyöräilleenä ja nyt autolla ulkoilumajalla hiihtämässä päivittäin käydessä on tullut ja tulee havainnoitua päivittäin Aulangon asiaskatilannetta. autojen määrän pesrusteeella . Keväällä 1-aallon aikana huhti..toukokussa parkkipaikkat olivt noin 2...2,5 kk täysin tyhjät, hotelli lienee sikkoin ollut suljettu.

Mutta sitte noin elokuusta 2020 alkasen Aulangon hotellin parkkipaikat täyttyivät ja ovat sen jälkeen olleet aiivan täynnä 7 päivää viikossa, poisluettuna sunnuntai-ilta. Ja tätä on jatkunut aina nyt helmikuun alkuun saakka (7 kuukautta) niin, että automäärän perusteella arvioituna. Aulaangon hotellin käyttöaste on elo-tammikuussa 7pv viikossa ollut ilmeisen hyvä. Arvio perustuu siis havaintoon Aulangon hotellin parkkipaikkojen täynnä olosta.

Hyvä näin, erittäin hyvä!. Kaupunkiuutisten artikkeli / kuva antaa kuitenkin hieman pessimistisen kuvan ainakin Aulangon tilanteesta. Miksi näin, onko Bissness Finland tuet taas hayússa. Tuntuma kuitenkin on, että Aulangon hotellin sijainti, puiston läheisyys, kylpylä ja klassikkohotellin imago ovat nyt korona-aikana vetäneet asiakkaista ja voi veikata, että asiaskastilanne Aulangolla on viimeiset puoli vuotta on hotellille melko hyvä tai keskimäätäistä parempi. Mutta tämä on päivittäisen ihikulkijan mutu-tuntuma..

6

79

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tässä se taas nähdään....Autot keskittyy ja paikoittuu aina sinne missä on maksuton pysäköinti, nyt tässä tapauksessa hotellin piha-alueelle!

   Tästäkin esimerkistä näemme miten tärkeää olisi huomata autojen *laumasuojan hakuisuus* miten ne ikäänkuin toisistaan turvaa hakien lintu-tai kalaparven tapaan hakeutuu yhteen!

   • Anonyymi

    Näin se varmaan on, laumasuojaa ne autot Aulangon hotellin pihassa hakevat. Toinen mahdollisuus, että ovat junapendelöijiä, jotka tuoneet autonsa Pöölin sijasta Aulangon maksuttomaan parkkiin.


  • Anonyymi

   Tai ulkoilijat.

  • Anonyymi

   Kyllä Aulangon hot patkkipaikka on ollut ihan täynnä autoja joka päivä koko viime syksyn ja myös tammikuussa. Ovat luultavimmatusti hotellin asiakkaiden autoja eikä ulkopuolisten. Kuva Kaupunkiuutisissa otettu ehkä su 31.1 illansuussa.

  • Anonyymi

   Pitäisi pysyä totuudessa, eikä antaa väärää viestiä. Erikoinen oli Kaupunkiuutisten artikkeli + kuva, josta sai käsityksen, että Aulangon hotelli kärsisi asiakaspulasta. Keskikaupungin hotelleissa lienee korona-aika ollut hiljaisenpaa, mutta ei Aulangolla poisluettuna ensimmäinen aalto ja keväällä 2...3kk hotelli kiinni. Koko syksyn elo-joulukuun, sekä tammikuussa Hot A'n parkkipaikka on ollut täynnä autoja ja siitä päätellen asiakkaita. Autojen laumasuojavietistä eikä työmatkajunapendelöijistä ei ole kysymys.

   • Anonyymi

    Unohditko tarkoituksella "kylpylän"??


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   4702
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   2878
  3. Johanna Tukiainen menetti vauvansa Solnan sosiaalihuollolle - myös vuokra-asunto liipasimella!

   Tänään 4.3. ilmestynyt Seiska tietää kertoa saman minkä näädät ovat tienneet jo 3 viikon ajan. Näätien tiedothan koskivat Tukiaisen vauvan huostaanot
   Kotimaiset julkkisjuorut
   304
   2729