Aihe

Jos mies haluaa aborttia?

Anonyymi

Jos mies haluaa aborttia nyt kun tulin raskaaksi eikä pitänyt niin kumman tahto ratkaisee, minun vai hänen? Sanokaa abortinvastustajat.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   aivan, kyllä minä vastustan tai en, mutta jos kuitenkin, niin sittekin vastystä kun kuitenkin otan osaa että sitten kun jos vaikka tai miten se nyt sitten menikään että pannaanko vielä kerta kiellon päälle jos tuli tai ei tuliskaan tai jos vaikka ?

  • Anonyymi

   Tietenkin sen joka on lapsen elämän puolella.

  • Tähän voisi jatkaa abortinvastustajien päättelyketjulla.

   1. Jos teet kuten itse haluat, olet feminatsi
   2. Jos teet kuten miehesi toivoo olet feminatsi

   Menee vähän epäjohdonmukaiseksi. Feminismi pitää määritellä siis joka kerta uudelleen, eikä se tarkoitakaan sitä mitä esim naisten oikeuksien julistuksissa tai naisjärjestöjen määritelmissä, netin kieli- sivistys ja tietosanakirjoissa lukee.

   Se onkin vain haukkumanimi, jolla voi aina lyödä, jos joku mielipide ei miellytä. Useimmiten riittää vain se että olet nainen, jonka kuuluisi pitää leipäläpi kiinni silloinkin kun on kyse omasta kehosta. Ja suoraan tästä johtuen feminismi on edelleen erittäin tärkeätä. Naisten hiljentämisellä vähätteleviä haukkumasanoja keksien onkin pitkät perinteet. Jo naisten äänioikeustaistelussa nämä on olleet käytettyjä.

   Niin että annetaanpa vastustajien nimitellä ja antaa nimittelyjen mennä toisesta korvasta ulos tai sitten ottaa ne vastaan kunnianosoituksena siitä että jatkamme esiäitiemme perintöä naisten oikeuksien puolesta.

   • Anonyymi

    Suosijasakille "väärää" mieltä olevat on aina jotakin kiihkouskiksia, seniilejä ukkoja, naisten alistajia ym. Mutta antaa änkyröiden nimitellä ja kuvitella omiaan, ehkä se jotain traumoja helpottaa.

    "silloinkin kun on kyse omasta kehosta."

    Vai kuitenkin ensisijalla surmattavan lapsen kehosta ja koko elämästä..?

    "Menee vähän epäjohdonmukaiseksi. "

    Mitä epäjohdonmukaista ylemmässä kommentissa on?
    "Tietenkin sen joka on lapsen elämän puolella."


  • Anonyymi

   Mutta jos aion pitää lapsen olenko feministi koska en kuuntele mitä miehelläni on sanottavaa?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   178
   11507
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   167
   4620