Aihe

Milloin keho tottuu rappujen kiipeämiseen?

Anonyymi

Jouduin hissitaloista hissittömiin 4x 4krs taloja....koivet ihan poikki :(
Tottuuko tähän kuin nopsasti?

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hanki sellaiset kengät jotka tukee ja sinulle sopiva tukipohjalliset. Sinulla saattaa kävellessä jalkapöytä levitä ja se aiheuttaa kipuja sekä usein ihmiset käyttää väärän kokoisia/vääränlaisia kenkiä. Varsinkin naiset, koska kauppojen tarjonta on naisille tosi huono ja kengät on usein mm. liian kapeet ja eivät tue tarpeeksi.
   Kyllä siihen tottuu jos oikeasti huolehtii omista jaloistaan. Jalkapohjien hierontalaite lämpimän suihkun jälkeen on hyvä ja myös kannattaa hoitaa kuollutta ihoa pois jaloista niin vähentää hiertymiä ja tulehduksia - sekä hajuhaittoja yms. mikä pidentää kenkien/pohjallisten käyttöikää.

   Hyvä myös miettiä, että juo tarpeeksi vettä ja syö säännöllisesti perusruokaa, koska lihas tarvitsee sitä palautuakseen; riittäviä yöunia unohtamatta.

  • Anonyymi

   Uskoisin että parin viikon päästä jalat alkavat tottumaan. Jos jalat menevät jumiin, niin suosittelen pieni kevyt kävely esim. illalla ja sen päälle venyttely.

  • Anonyymi

   Hyvää liikuntaa. Mutta kyllä jos ei juuri ole jumppaillut tai paljon kävellyt tai muuten liikkunut, se ottaa oman hetkensä. Kunnes tottuu, kiskoo toisella kädellä kaiteesta apuja ylöspäin ponnistellessa.

  • Anonyymi

   tärkeintä on hankkia itsellensä hyvät työjalkineet.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   602
   6102
  2. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   470
   5323
  3. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   4546