Aihe

Välillä kiitosta

Anonyymi

Lapsiltamme kunnanteiden auraajille iso kiitos. Kun vedin tänään pulkalla heitä tietä taikka katua pitkin ( ei ollut kevyenliikenteen väylää) , niin pulkasta alkoi naurun hekotus kuulumaan. Pysähdyin kysymään mille niin makeasti nauravat, niin sanoivat, että älä äiti pysähdy, pulkka keinuu niin mukavasti. Lähdin jatkamaan matkaa ja tosiaan tiessä oli kuin aaltoja olisi siihen tehty ja se sai pulkan " tanssimaan".

6

128

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Leevit kehuu omiaan😁😁

   • Anonyymi

    Virtaa auraa kaupuginkadut. Ne aallot taitaa olla liian kovan vauhdin tulos.= osaamattomuus?


  • Anonyymi

   Olipa ihana kommentti. Lapsuus ja ilo, niitä on mukava katsella ja kuunnella.
   Lapset löytää iloa arjen asioista. Kunpa me aikuisetkin muistaisimme katsella tätä maailmaa avoimin mielin ja nähdä asioiden hyvätkin puolet.
   Mukavia pulkkakyytejä vain sinne tenaville🤗

  • Anonyymi

   Perkeleen tuppukylässä, kepulaiset hoonaa vain ahteriaan kylpytynnyrissä!🤫🤫🤫

  • Anonyymi

   Alueaurat pitäs kieltää varsinki etukuomaajissa olevat tai pakolliseksi takalana,tiet on kauheita ajaa kun taakse jää renkaan jäljet,saa siinä hiltunen ja ollanketo iskareita vaihtaa ja monet omissa pajossaan,tekohampaat ei pysy ehjänä suussa ei.

  • Anonyymi

   Ei ole sen jälkeen ollut kunnollista talvi auraus jälkeä, kun kaupunki hävitti oman tiekarhun , mikähän järki se siinäkin oli myydä pois, ainoa oikea työkalu talvella No joku vuosi siiitä tais olla Satelan ladon kokoinen pyöräkuormain kun pukki tietä lumesta auki niin ei ollu polannetta eikä aaltoilua asfaltti paisto kun meni ohi .

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   173
   10765
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   4416