Aihe

Intti lääkäri

Anonyymi

Elikkäs selkäkipujen takia joutunut muutamaan otteeseen käymään lääkärillä ja aamuvastaanotolla tässä alokasjakson aikana ja aina annetaan jotain vapautusta ja lääkkeitä kourallinen käteen. Rupeaa pikkuhiljaa vituttaa kun jää paitsi monesta asiasta vain siksi kun pitää siellä aamuvastaanotolla runkkia edestakaisin kun ei selkä kestä repun tai muiden painavien esineiden kantelua. Muutaman kerran jalat lähtenyt alta kun selkään pistänyt niin pahasti mutta lääkäri on sitä mieltä että joku pieni lihas siellä revähtänyt ja sen takia sinne pistää esim. Äkkinäisissä liikkeissä tai raskaassa taakassa jonka takia myös isommat lihakset ovat jumissa. Tämä siis alkoi n. 3 viikkoa sitten kaatumisen seurauksena ja käsketty vain ottaa rauhallisemmin (täällä ei semmoista ole) lomilla ei tullut muutakuin maattua sängyssä toivoen että kipu lakkaisi mutta vihlominen ja pistäminen on jatkunut joka vaikuttanut unensaantiin ja lääkkeistä tunnu olevan minkäänlaista hyötyä ainoastaan maha menee kipeäksi. Minkäänlaista tutkimusta ei ole tehty vaikka sitä pyysinkin, rupeaa tuntumaan ettei niitä edes kiinnosta kuunnella mikä olisi annetaan vaan vmtl ja kantovapautus josta ei ole minkäänlaista hyötyä kun täällä pakotetaan kantamaan aina jotaki halusit tai et ( nakkihommat ). Onnistuuko käydä lomilla jossain lääkärillä jolta saisi jonkunlaisen lausunnon joko palvelusluokan muutos beehen tai vaikka suoraan ceehen. Pitäs loppuelämä tehdä töitä niin ei kiinnostaisi rikkoa ittiä täällä vaikka tämän kyllä nyt haluais suorittaa loppuun asti.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Turha teeskennellä, kunnon tetsausta päälle vaan!

  • Anonyymi

   Pientähän tuo. 80-luvulla Santiksen varuskuntasairaalaan kanta-lääkintäkessu halusi aina itse mitata otille tulevilta varusmiehiltä kuumeen aanuksesta. Ei muuta kuin housut kinttuun, lavolle kyljelleen ja kessu pitkään, hellästi ja huolellisesti tunnustellen ohjasi kuumemittarin reikään. Komea oli pullotus housuissaan kaverilla.

  • Anonyymi

   "Sen pitääkin sattua", sanoi varuskuntalääkäri (jolla huhujen mukaan oli eläinlääkärin pätevyys) kaverin esitellessään mustunutta peukalon kynttään. Onneksi ei ollut koetussormi, elinikäinen trauma ois jäänyt silloin.

   • Anonyymi

    On aivan varma, ettei yhdessäkään PV:n varuskuntasairaalassa eläinlääkäri tee lääkärin hommia. Lapsellisia juttuja varus"miehiltä"


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    On aivan varma, ettei yhdessäkään PV:n varuskuntasairaalassa eläinlääkäri tee lääkärin hommia. Lapsellisia juttuja varus"miehiltä"

    Lukeehan hekin Lääkärilehteä - eläinkääkärit siis. ;-)


  • Anonyymi

   Käy yksityisellä kuvaamassa selkä magneettikuvassa!
   Hommaa lääkärin lausunto.

   Selän kanssa ei kannata pelleillä.

   Itselläni meni selkä varusmiespalveluksessa 1994 ja se "hoidettiin" buranalla.
   Ei kuvattu. Kotiutuksessa pakotettiin allekirjoittamaan terveen paperit.
   " muuten et pääse reserviin"

   Siitä lähtien selkäkivut on vain lisääntyneet ja heikentäneet toimintakykyä.
   Nuorena kova kunto hidasti vaivojen pahenemista, pikkuhiljaa vaiva kuitenkin paheni kiihtyvällä vauhdilla.
   Kukaan ei ota vastuuta, valtio ei tule koskaan tunnustamaan aiheuttamaansa vammaa. Ne joiden käskyjen seurauksena vammauduin pysyvästi eivät saaneet edes puhuttelua.

   Nyt jatkuvia selkäkipuja on kärsitty 26 vuotta ja toisinaan pitää ryömiä kämpässä kun selkä ei kanna. Tuskat niinä päivinä on niin kovat että vaikka en itkupilli ole niin silmät kostuu kummasti kun yrittää ottaa askeleenkin. Jalat kirjaimelliseti pettää alta tuskan vuoksi.
   Elämästä voi tulla tuskansekainen helvetti, jossa yrität pärjätä työelämässä päivästä toiseen kipulääkkeillä.
   Aamulla heräät ja kokeilet kantaako jalat, ei kanna ensimmäisellä kerralla, kerää voimia ja yritä uudelleen, toisella, kolmannella tai neljännellä kerralla pystyt seisomaan. Sitten askel askeleelta kohti vessaa aamukuselle.
   Jokun ajan päästä selkä hieman turtuu ja pystyt laittamaan suihkun jälkeen sukat jalkaan. Ruokaa ja lääkkeitä. Sitten töihin.

   Kaikki ilo ja toivo katoaa pikkuhiljaa.
   Elimistö alkaa hajota kun joutuu syömään satoja kipulääkkeitä vuodessa.
   Maksa-arvot koholla, vatsa vuotaa verta, haima varmaan menee seuraavaksi.

  • Anonyymi

   Hakeudu yksityislääkärin vastaanotolle, ja pyydä siltä lähete magneettikuvaukseen. Ja jos kuvissa näkyy pullistumia tai muita vaurioita, niin pitää sen sotilaslääkärinkin siihen reagoida.
   Armeijassakaan ei tarvitse alistua mielivallalle ja ammattitaidottomille ihmisille.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   509
   5139
  2. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   429
   5116
  3. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   3444