Aihe

Olen 'rasisti' ja Vihreän liiton kannattaja samalla, ja se on mahdollista!

Anonyymi

Vaikea uskoa mutta olen "rasisti" lähinnä liiton sisällä ja olen ihmetellyt pitkään mihin tämä liike Vihreät De Gröna on itseasiassa menossa?!
Suunta ja tavoitteet ovat hajonneet siitä mikä on liikkeen pohjimmainen ideologia ja tarve.
Rasismi ei ehkä kuvaa suoraan sitä miten koen maamme ja kansamme maan kansalaisten keskuudessa.
Se on varsin negatiivinen joka tapauksessa, ja se on yleinen asenne nykyisessä puolueessa sen voi hyvin tuoda julki!

Olen myöskin pitkälle sitä mieltä maahamme muuttoa on rajattava ja tulijoiden motiiveja ja myös taustaa ja terveydentilaa jopa uskonnon tai vakaumuksen tilaa on heidän kohdallaan tutkittava kriittisesti mieluummin ennen maahan pääsyä!

Suomen maahanmuuttoon olisi luotava se käytäntö joka oli Yhdysvaltoihin Usaan muuttaneiden kohdalla!
Se ja he jotka eivät täyttäneet vaadittuja kriteereitä - vaatimuksia kaikilta osin käännytettiin siitä paikasta! Terveystarkastus mm. oli tiukkaa, siinä siis valkoitiin pois ei toivottua ainesta jo alkuunsa!
Varattomat yksittäiset ihmiset ja sitten myös perheet olivat liikkeellä ja matka maksoi paljon mutta siihen mentiin kun valinnan mahdollisuudet olivat kotimaissa heikkoja!

Kysymyksessä oli Euroopasta muuttaneet emigrantit, - sillä mustia ( ng) tuotiin aivan muussa tarkoituksessa maahan ja orjiksi plantaaseille yms. joissa tarvittiin kontrolloitua yhteisöä!

Heitä mustia ei luokiteltu valkoisten tasoisiksi maan ja yhteiskunnan rakentajiksi sellaisenaan vuosisatoihin!

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joo, vähän samoilla linjoilla ja joutunut puoluetta muuttamaan juurikin liian sallivan maahanmuuton vuoksi. Ei mitään järkeä. Maailman väestö lisääntyy valtavaa vauhtia ja tämä sikiäminen vaan nyt sitten levitellään suuremmalle alalle. Ihmiskunnan tärkein tehtävä olisi ajaa tämä liika kansoitus alas mahdollisimman pian, kohta keinolla millä hyvänsä. Jossain loppuvaiheessa, kun sitten ympäristö alkaa olla elinkelvotonta ja vesi ei riitä, niin kyllähän ihan vaan tappaminen alkaa olla perus selviämisvietti. Mutta, kun ylikansoitusta ei haluta millään tavoin missään rajoittaa, niin levitellään väestöä sitten globaalisti sinne, minne vielä lisää mahtuu. Ei mitään järjen häivää. Jos joku paikka ei voi elättää paikallisesti ihmisiä tai siellä on ihan kahjo hallinto, niin yksinkertaisesti kenenkään ei tulisi lisääntyä.

   • Anonyymi

    Hyvä kommentti! Tattista!
    :)

    Miten te tuhannet muut olette mieltä?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   13263
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   172
   5023