Aihe

Nyt on kuollut jo 11 henkilöä

Anonyymi

annettuun koronarokotteeseen. Rokotetaanko nyt kuitenkin vääriä ihmisiä vaiko mistä tämä tällainen oikeen johtuu? Ennen rokotusten aloittamista, joku puhui ääneen asiasta, miksi iäkkäät laitetaan kuin koekaniineiksi ensimmäisiin rokotettaviin.
Onhan tämä jo ennenkuulumatonta. Mikä tässä asiassa on niin vaikeaa ymmärtää?

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   11 ihmistä maailmassa on kovin vähän. Jos tarkoitat 11 ihmistä Suomessa, länkytät silkkaa paskaa.

  • Anonyymi

   Kaikilla on ollut vakavia perussairauksia, yksi kuolleista oli työikäinen ja hänelläkin oli kuoleman selittävä sairaus jo ennen rokottamista. Kuolemat eivät siis johtuneet rokotuksesta.

  • Anonyymi

   Kun miljoonalle antaa lasillisen vettä, osa niistä kuolee parin päivän sisällä. Ei siksi että vesi sen aiheuttaisi, vaan siksi että miljoonasta aina joitakin kuolee tietyllä aikavälillä. Joku kuolee ennalta tiedettyyn sairauteen, joku sairaskohtaukseen, joku jää auton alle ja niin edelleen.

  • Anonyymi

   Suomessa vai koko maailmassa? Mistä tiedät, että on kuollut rokotukseen? Pääasiassa hyvin vanhoja ihmisiä rokotettu, niitä kuolee joukoittain ilman rokotustakin.

  • Anonyymi

   Tässä on yhden hoitoapulaisen tarina, mitä hän on työpaikallaan hoivakodissa kokenut jossain päin maailmaa https://tokentube.net/v/1487054259/Koronarokote-kuolemat-vanhusten-hoitokodeissa

   • Anonyymi

    En lue salaliittosivustojen sisältöä, koska sitten ne voivat evästeiden avulla vakoilla kävijöitä.

    Jos ihmiskunnan jotain olisi pitänyt kyetä internetistä oppimaan kuluneiden kolmenkymmenen vuoden aikana, niin se, että kaikki mitä internetissä on, ei ole välttämättä totta ja näiden salaliittosivustojen tapauksessa ei edes joskus.


  • Anonyymi

   Vuosittainen kokonaiskuolleisuus on lähes prosentin verran. Sen verran Suomessa kuolee väkeä tänä vuonna. Yksi sadasta. Jos kaikki halukkaat rokotetaan, niin saman verran porukkaa kuolee rokotuksista huolimatta kuin mitä kuolisi normaalisti. Itse koronan vaikutus kuolleisuuteen taitaa Suomessa olla varsin olematon.

  • Anonyymi

   Sillanaluskallen resepti koronaa vastaan: kasta kangasmaski 40% viinaan, laita märkänä kasvoillesi ja sitten voit mennä asioille julkisille paikoille. Taatusti tulee tämmöisen maskin kantajaan turvavälit ja viruksetkin pysyvät etäällä! :)

  • Anonyymi

   TÄMÄ ON PASKA JUTTU JOS TOTTA. Olen kritisoinut astra-zeneca rokoitetta sen ikä haitarin vuoksi.... 55-65-vuotta teho kyseen alainen - niin mitä rokotetaanko osa meistä sekuli rokotteella jotta voitaisiin sanoa tyehdyn jotain.???

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   6524
  2. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   20
   3556