Aihe

Terveys vai teatteri edellä

Anonyymi

Viestiä tuli heinolalaisille, että kesäteatteriesityksiin valmistaudutaan ja ennakkolippuja myydään. Tuleeko kesäteatterista "viruslinko" ja mikä on Heinolan rokotusaikataulu? Mennäänkö Heinolassa terveys vai huvitukset ensin?

5

88

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tulee juu linko. Huvitukset aina kelpaa ihmisille, työt eikä lähimmäisen auttaminen kiinnosta, kunhan vaan voi käyttää aikansa turhuuteen, koreiluun, juopotteluun, huoruuteen yms.

  • Anonyymi

   Eikös sen pitänyt olla sama kappale kuin piti olla viime kesäksi? Kulttuuriko se siellä selittää, että ompa tehty paljon töitä palkan eteen taas.

   • Anonyymi

    Kyllä kuldyyri urakoi.....yksityisellä ois lomautettu jo vuosi sitten. No veronmaksaja maksaa turhuudesta


  • Anonyymi

   Kulttuuri ei ole turhuutta. Koita nyt vihdoin muistaa! Menemme taas nauttimaan kesällä, kun rokotussuojat kunnossa. Se tervehdyttää ja virkistää.
   Joten ala viimeistellä pientä settiä lavalle.
   Kiitos!

   • Anonyymi

    Todennäköistä on, että kesään mennessä ei rokotussuoja ole ehditty saada. Kesäteatterin lipputulot, 6-10 teatterilippua/ esitys ei riitä menoihin. Tappiota tulee paljon enemmän kuin aiempina kesinä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   152
   8156
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   290
   5209
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   212
   3104