Aihe

Susikoirien raatelujuttu

Anonyymi

Ainakin Satakunnan Kansasta (4.2.21) luettuna Vaasan hovioikeudella on oikeustaju hämärtynyt. Toivottavasti tämä ei johda kokemäkeläisiä koiran omistajia harhaluuloon, että hurtan voi jättää vapaaksi, "eihän se tee mitään". Toivottavasti menee korkeimpaan oikeuteen.

6

271

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lähde itse korkeinpaan paikkaan nii ei olla lahkeessa kiinni.

  • Anonyymi

   Koiranomistajat ovat melko ylimielistä porukkaa. Mielestäni huonosti käyttäytyvät koirat pitäisi lopettaa vähäisimmistäkin rikkeistä ja niiden omistajat eivät saisi hankkia uutta lemmikkiä tilalle.

  • Anonyymi

   Miten koirien omistaja edes kehtaa vaatia korvausten alentamista. Olisi kiva tietää paljonko hän antaisi koirien pureskella itseään 1,5€ korvausta vastaan.

  • Anonyymi

   Ikävä tapaus, jossa oli ainekset kasassa paljon pahempaankin lopputulokseen.
   Iso kiitos sille "harjamiehelle", jolla rohkeutta mennä väliin ja joka todellakin pelasti lapsen hengen. Eikö hänelle voisi antaa siitä ihan julkista kiitosta kera hengenpelastusmitalin tai jotain vastaavaa? Hieno, epäitsekäs teko.👍

   • Anonyymi

    Täysin samaa mieltä, "harjamies" ansaitsisi tästä kyllä kunniamaininnan. Ilman tätä olisi varmasti voinut käydä huonommin.


  • Anonyymi

   Koiranomistajan vastuu oli todella heikko. Isot susikoirat olisi pitänyt omistajan huolehtia paremmin eikä antaa juosta vapaana.
   Onneksi harjamies sai koirat pois pojan kimpusta. Muuten olisi tullut karseeta jälkeä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   225
   4691
  2. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   187
   3586
  3. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   64
   2289