Aihe

surkea pääministeri ja pökelöiden puolue

Anonyymi

Pääministerillä ”ei aikaa koko keväänä” TV-keskusteluun EU:n elpymisrahastosta – Esiintyy TV:ssä Instagram-kuvistaan

Julkaistu 02.02.2021 07:22, 8038 lukukertaa
Samaan aikaan kun pääministeri Sanna Marinin osallistumista TV-ohjelmaan Instagram-kuvistaan hehkutetaan, ekonomisti Tuomas Malinen on vastaanottanut tylyn vastauksen pääministerin kansliasta, että Marinilla ei ole aikaa osallistua TV-keskusteluun EU:n elpymisrahastosta koko keväänä.
Suomalaiset ovat odottaneet EU:n budjetti- ja rahastokysymyksiin perehtyneen talousasiantuntija Tuomas Malisen ja pääministeri Sanna Marinin julkista keskustelua Suomen EU-sitoumuksista, mutta turhaan.

Ekonomisti, GnS Economicsin toimitusjohtaja Tuomas Malinen, on peräänkuuluttanut jo kuukausien ajan julkista keskustelua EU-taloussitoumuksista ja pyytänyt pääministeri Sanna Marinia (sd) perustelemaan Suomen hallituksen hyväksymän elvytysrahaston mahdollisimman reilussa TV-debatissa, mutta tuloksetta.

Kysymyksensä avoimesti esittänyt talousasiantuntija Malinen on saanut tylyn kieltävän vastauksen jo toistamiseen Marinilta, eikä kaivattua julkista selvitystä niistä perusteista, joilla Suomelle lankeaa huima miljardien eurojen maksutaakka EU:n rahoitusosuuksia, tapahtuen myös liittyminen sellaiseen, jota asiantuntijat kuvailevat perussopimusten vastaiseksi EU:n tulonsiirtounioniksi, ole odotettavissa edes koko kevään aikana.

AlfaTV on ollut tietojen mukaan valmis tarjoamaan tarvittavat puitteet ja lähetyskanavan talousasiantuntijan sekä pääministerin reilulle kohtaamiselle. Kyseessä olisikin käytännössä ensimmäinen julkinen keskustelu viime kesänä Brysselissä tehtyjen liittymispäätösten jälkeen, ja maamme tulevaisuuden kannalta ratkaisevan tärkeässä aiheesta, joka odottaa eduskunnan loppukäsittelyä, mutta sellaiseen ”ei ole aikaa”.
Aikaa on, Instagram-kuville!

Tilanteen tekeekin varsin irvokkaaksi se, että samalla kun pääministeri Marin väistää jälleen perustellut ja ajankohtaisia vastauksia odottavat kysymykset hyväksymistään EU-sitoumuksista ennen eduskunnan varsinaisia päätöksiä, täsmälleen samaan aikaan Iltalehti uutisoi, kuinka Marin kertoo Efter Nio -ohjelmassa Instagram kuvistaan: ”Se oli viimeinen loma kaksin”.

Pääministeri vierailee keskusteluohjelmassa tällä viikolla. Ohjelmassa juontajat näyttävät pääministerille hänen henkilökohtaisia Instagram-valokuvia, ”joiden tarinat he haluaisivat kuulla”. Lomakuvista jutellessaan Marin kertoo ohjelmassa myös ensimmäisestä vuodestaan pääministerinä.

Sosiaalinen mediassa liikkuukin nyt kiivasta kommentointia ”prioriteeteista”, kuten kansanedustaja Jani Mäkelä (ps) osuvasti lohkaisee:

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suurin osa suomalaisista on tyytyväinen Marinin toimintaan. On teitä ruttuturpia muutama, mutta se ei haittaa. Vaikkei SDP mikään lempparipuolue olekaan, Marin on tehnyt loistavaa työtä, myös puolueen kannatuksen suhteen!

   • Anonyymi

    Maksaako esteepeen puoluetoimisto ylityökorvauksia viikonloppu päivystyksestä?


   • Anonyymi

    Ei todellakaan ole. Kuka tavallinen ihminen voisi olla suomalaisten tilanetta huonontavaan toimintaan olla tyytyväinen? Sellainen ihminenhän on tyhmä! Tulee karut vuodet kun miljardi sinne ja miljari tuonne....ja kaikki menee ulkomaille tai ulkomaalaisille.

    Raha hanat kiinni ja omaan käuyttööön.


   • Anonyymi

    Sanna on saanut aikaan 20 miljardia syömävelkaa ja ainoana hyvänä asiana Kepun romahtamisen.


  • Anonyymi

   Sannalla menee nyt kaikki PM:n hommista liikenevä aika Kiinan härnäämiseen teitterissä.
   Kiinan presidentti onkin kuulemma ihan hädissään, kun Sanna tuolla tavalla Kiinaa arvostelee. Presidentti XI onkin harkinnut haetuttaa Ähtärin panda-karhut pois Sannan vittuilun takia.

  • Anonyymi

   Aivot ei riitä siihen keskusteluun, ainakaan ilman avustajia.
   Loistotyön takia ulkomaan velka kasvaa,työttömät lisääntyy vauhdilla ja koko Suomi on koronan takia kärvistelemässä.
   Suomalaisia ei auteta millään saralla, vaan rahat menee ihan vääriin paikkoihin ulkomaille.
   Eli yhtään asiaa Pääministeri eikä hallitus ole osannut tehdä kunnolla.

  • Anonyymi

   Kokoomus vie pienen eläkkeen saajan lisätuet pois tarvitaan selluun kun muut
   rahoittajat nostaneet kytkintä taisi jäädä kemin sellu kans tekemättä iliman rahhoo
   ja kukapa sitä selluu enää tarvitsee..etelä suomesa on tehtaita joutilaina

   • Anonyymi

    Mikinkä ne oppositiosta mitään vie?
    Rahoittajat häipyy Suomesta, kun näyttää sosialismi etenevän mm. hoiva-alalla, kun yksityisiä pelataan ulos. No, suomalaiset jaksavat jonottaa hoitoaikaa sosialismin hengessä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mikinkä ne oppositiosta mitään vie?
    Rahoittajat häipyy Suomesta, kun näyttää sosialismi etenevän mm. hoiva-alalla, kun yksityisiä pelataan ulos. No, suomalaiset jaksavat jonottaa hoitoaikaa sosialismin hengessä

    Sanna on järjestänyt kaikkien aikojen pisimmät leipäjonot, joissa jonotusta on saatu harjoitella.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   270
   6012
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   169
   4018
  3. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   211
   3840