Aihe

Yle vedätti

Anonyymi

kun kertoi persujen kannatuksen laskeneen, kun todellisuudessa ylen viimeisestä KUNTAVAALI GALLUPISTA KANNATUS ON NOUSSUT 10%. Johtunee VARMAAN SIITÄ, KUN PERSUT ON SANONUT, ETTÄ YLEN BUDJETTIA PITÄISI TARKASTELLA.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Yle onkin suojatyöpaikka muinaisjäänne ajalta jolloin oli vain kaksi kanavaa.Pitäisi lopettaa koko pakkorahastus.

  • Anonyymi

   On kyllä harvinaisen lapsellista verrata edellisiin gallupeihin jotka koskeneet eduskuntavaaleja, muttä myöntävät sentään itsekin kuntavaalikannatuksen nousseen 10%.

  • Anonyymi

   Yle oli ilmeisesti saanut palautetta kansalta valeuutisesta, kun kuuden uutisissa korjasivat uutisen, ja myönsivät persujen nousun olleen ylivoimainen muihin puolueisiin nähden.

  • Anonyymi

   Onneksi persut voittaa eduskuntavaalit, niin saadaan joku roti ylen toimintaan. Näitä epäkohtia löytyy todella paljon, kun valtapuolueet tekevät lehmänkauppoja keskenään. Tähän on saatava muutos, ja Suomen suurin puolue tulee olemaan persut, jota on vaikea pudottaa hallituksesta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   196
   13017
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   172
   4964