Aihe

Ateria liikelaitos. Yhtiöittäminen?

Anonyymi

Olisiko aika yhtiöittää koko pulju. Suuri osa ateroista ja puhtauspalveluista menee kuitenkin kaupungin ulkopuolelle. Työntekijät voivat siirtyä uuden yhtiön palvelukseen ihan lain mukaisesti. Turha verorahoilla ylläpitää liikelaitosta. Vanhusten kotipalveluateriatkin haluavat ulkoistaa. Eikö se olisi ollut tärkeää pitää kaupungin omana toimintana. Mutta mitäs me vanhuksista vai mitä. Syököön jo jostain ruokaa saavat.

2

71

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suurin piirtein noinse edellinenkin kaupungin vanhuksille toimittamien aterioiden toimitus meni. Syököön, jos osaavat lämmittää.
   Muutma vuosi sitten kaupunki ilmoitti, että toimittavat vanhusten tilaamat ruoka-annokset kotiin kahtena päivänä: Sunnuntaina neljän päivän ruuat ja torstaina kolmen päivän ruuat. Kylminä tietysti.
   Jos ei vanhuksella ollut mikroa, tai ei osannut käyttää sitä, niinkuin meillä, niin syökööt kylmänä.
   Muistisairaat sitten unohtivat syödä joka päivä, tai söivät parissa päivässä kaiken.
   Tämä tilanne niillä, keillä ei ollut paikkakunnalla läheisiä, jotka olisivat ruokailussa avustaneet ja huolehtineet.
   Onneksi paikkakunnalla aloitti yksityinen yrittäjä, joka toi ruuan joka päivä lämpimänä kotiin ja suurin piirtein samalla hinnalla kun kaupunki.
   Nykyistä tilannetta en tiedä, mutta enpä usko, että asia aiemmasta parantunut. Joten turha ylläpitää ollenkaan koko kaupungin vanhusten ateriahuoltoa, parasta on varmaan, että yksityinen/yksityiset hoitavat koko homman. Saavat vanhukset sitten edes kerran päivässä lämpimän ruuan kotiin.

   • Anonyymi

    Joo, Ritari kangas tuo parillekin tutulle vanhukselle ruuan kotiin, lämpimänä ja iloisella palvelumielellä. Kiitos tästä!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   348
   7499
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   292
   5502
  3. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   4279
  4. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   236
   4082