Aihe

KIUKKUA TÄYNNÄ

Anonyymi

Lehdestä saimme lukea, kun joku on kiukkua täynnä, ikäänkuin luulisi olevansa kadotuksessa tuskaa valittaessaan.
Odotti varmaan antamansa haastattelun jälkeen, että kanssaeläjät kruunaa hänet kunnialla ja kirkkaudella ja saisi sen jälkeen nauttia sanomatonta iloa ja autuutta.

Katuvaisen syntisen tulee notkistaa polvensa Herran edessä.

Pitää järjestää pääsykoe niille jotka ovat pyrkimässä luottamustoimiin.
- Eivät saa olla viinan käytön villitsemiä luonnon lapsia
- Täytyy vaatia ankarasti parannusta juopumuksista, siveettömyydestä,
kiroilemisesta ynm. helmasynnistä
- Ulkokultainen käytös pois ja tilalle sisäinen puhtaus, joka pitää tykönansä
säilyttää.

7

115

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tässä Iltalehden julkaisussa tuodaan rehellisesti tekstissä esille, miten kannatusluvut ovat muuttuneet viime kuntavaaleista. meillä perussuomalaisilla tasan 10 prosentin kannatusnousu, SDP:llä 0,9 prosenttia nousua. Kaikilla muilla alamäki. Keskustan alamäki lähes 5 prosenttia. YLE vertaa kahta eri galluppia keskenään, jotta ihmisille jäisi kuva perussuomalaisten kannatuksen laskusta, vaikka oikeasti olemme järkyttävän ylivoimaisia nousijoita! Propaganda on huipussaan.
   YLE julkaisi tänään gallupin polueiden kannatuksesta kuntavaalimittarilla. YLE:lle otti henkisesti tiukille vertailla kannatuslukuja edellisiin kuntavaalituloksiin, joihin niitä pitäisi verrata. Nämä ovat kaksi aivan eri asiaa. Ehdokasasettelu kuntavaaleissa on hyvin paikallinen ja äänestyskäyttäytyminen sen mukaista. Eduskuntavaaleissa ehdokkaita paljon vähemmän ja ehdokkaita äänestetään maakunnittain.
   YLE ei halunnut vertailla lukuja edellisiin kuntavaaleihin, koska silloin ihmisille olisi näkynyt selvästi, miten kannatuslukemat ovat muuttuneet kuntavaalien suhteen. Vain SDP ja Perussuomalaiset nostivat kannatustaan. Kaikilla muilla se laski. Perussuomalaisten kannatusnousu oli ilmiömäinen. Tasan 10 prosenttia. SDP:llä vain 0,9 prosenttia. Tässä puolueiden kannatus edellisiin kuntavaaleihin mitattuna.
   Puolue Kuntavaalit 2019 kuntavaalit 2017 erotus
   SDP 20,3 19,4 + 0,9
   PS 18.8 8,8 + 10,0
   KOK 18,3 20,7 - 2,4
   Kesk 12,9 17,5 -4,6
   Vihr 11,4 12,5 - 1,1
   Vas 7,2 8,8 - 1,6
   RKP 4,7 4,9 - 0,2
   KD 3,0 4,1 - 1,1
   HYVÄ PERUSSUOMALAISET!

   • Anonyymi

    Haapavedellä teillä persuilla ei vaan ole sellaista ehdokasta, jota voisi äänsetää.


  • Anonyymi

   "Se koira, joka haudattiin,
   se haisee, tuoksuu, tunkee niin,
   ettei se mahdu sieraimiin,
   vaan syöpyy päihin, sydämiin".

  • Anonyymi

   Puolueiden kannatus 1/2021
   PS 21,9 %, nyt 18,8 %, siis paljonko se on noussut

   • Anonyymi

    Ei pidä verrata kuntavaalitulosta eduskuntavaalien tulokseen. Kuntavaaleissa Perussuomalaisilla nousua 20%. Rautakaupasta saa rautalankaa, vääbnä 10 % , jospa sitten alkaisi pysyä oikea luku mielessä lukujen vääristelijällä.


  • Anonyymi

   Tehdäänpä kysely, kumman auton ottaisit mieluummin: Ferrarin vaiko Mersun. Sitten tehdään uusi kysely, jossa kysytään kummanko ottaisit mieluummin: Mersun vai Ladan. Ensimmäisesä kyselyssä Mersu sai 2 prosentin kannatuksen ja toisessa 100 prosentin kannatuksen. Voidaanko sanoa, että Mersun kannatus nousi 98 prosenttia? Ei voida, koska kyselyissä kysyttiin aivan eri asioita. Tämä ylen tapa ilmoittaa oli juuri tällainen tahallinen harhaan johtaminen. Verrataan kahta täysin eri kyselyä keskenään jotta saataisiin toivottu lopputulos. Helppo meidän on itse vertailla. Kos 2017 kannatus 8,8 ja nyt 18,8 niin nousua on se 10 prosenttiyksikköä

   • Anonyymi

    tuntuu olevan persuilla hirveä vaalitappion pelko ja odotus. Vaikka sellasta se elämä on .


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   116
   4550