Aihe

Rukan koiriaan kusettavat mökkiläiset ?

Anonyymi

Ollaan oltu viikon verran Rukalla vuokramökissä. Tultuamme viime viikon vaihteessa, oli kaikkialla kauniit valkoiset nietokset.
Naapurimökkiin tuli porukka, jolla on kolme koiraa mukana. Lähialueen tien vierustat ovat nyt keltaisenaan koiran kusta ja paskaa näiden mökkiläisten välinpitämättömyyden vuoksi. Tuskin kotiseudullaan saavat sikoilla tuolla lailla, mutta täällä eletään kuin pellossa.
Tekisi mieli käydä lapioimassa nuo kuset ja paskat säkkiin ja kumota ne noiden mökkiläisten suksiboksiin, mahtaisko ymmärtää vihjeen.

4

123

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Näyttääpä nuo paikallisetkin kusettavan ja paskottavan puudeleitaan toisten pihoille.kuusamoon kunnon koiravero vaikka 500e per rakki niin voisi hillitä vähän?

  • Anonyymi

   Täytyis seurata noita toisten portinpieleen koiriansa kusettajia missä asuvat ja käydä yöllä vääntämässä tortut niiden rappusille ja kuseskella kuviot pihalle

  • Anonyymi

   Sitä tapahtuu kyllä. Mökkihuoltajana joudun lapioimaan ykköstä ja kakkosta aina aamuvarhaisella ennenku aurinko nousee. Meneppä niille sanomaan. Parasta on kun kaikki ulkoterassin pylväät on väritetty keltaseksi. Huom! Älkää lapset syökö keltaista lunta.

  • Anonyymi

   Ne on just nuo eteläläiset jotka tänne tulevat sotkemaan puhtaan luonnon pilalle. Pysyisivät siellä kehä3 sisäpuolella!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   9402
  2. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   21
   3963