Aihe

Millä perusteella?

Anonyymi

Kymenlaakson taksille hyvä palvelun palkinto!!Kukahan tämän palkinnon on puoltanut, ja millä perusteilla? Tehkääpäs kysely meidän mammojen ja pappojen keskuudessa kuinka tyytyväisiä olemme kyseisen monopolin palveluihin. Kyllä tunnustukset pitäisin antaa yrityksille jotka sen ansaitsevat, eikä tälläisellä lafkalle jonka motto on..Hajoita ja Hallitse!!

9

90

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Minä en astu taksiin joka on teipattu.. minun periaate ollu ja pysyy..iso kita, haukkaa yrittäjät, jotka ovat palvelleet ja asiat ja asioinnit on toimineet..nyt ei toimi tämän monopolin alaisuudessa ..miksi nämä teippaamattomien taksien omistajat ei nouse kapinoimaan tälläistä yksi valtaisuutta vastaan? Siellä on sisäpiiri joka todella hajottaa ja hallitsee..mistä löytyy vastaus, millä ansioilla tälläinen firma palkitaan ja kuka on valinnan tehnyt?

  • Anonyymi

   Minä törmäsin tälläiseen asiaan eilen, oma vakituinen taksiyrittäjä ei voinnut kuljettaa terveysasemalle kun on irtautunut ko.ta yrityksestä. Siis ei voi ajaa kela kyytiä. Miksi ja miten on mahdollista, vai ymmärsinkö asian jotenkin väärin? Olen yrittänyt tämän aamua soittaa kelaan ja kysyä asian laittaa, mutta sinnehän nyt ei sitten pääse millään. Eihän nämä asiat nyt voin näin olla ja mennä, ettei asiakas saa valita itse kenen kyydillä kulkee. Kyllä minun putikkalainen veri kuohahtaa, että minun omalla kuskilla ei ole mitään asiaa enään minun oven eteen, muutakuin maksamalla kela kyydit omasta pussista, ja sen kyllä teen, jos todella asianlaita näin on. Oma pirssarini ei kerennyt asiaa minulle paperille piirtämään ja selvittämään, joten jatkan vastauksen etsintää.

  • Anonyymi

   Ennen taksi yrittäjät oli itsenäisiä yrittäjiä, nyt ovat tämän yrityksen renkiä, olisi mielenkiintoista tietää paljonko nämä entiset yrittäjät maksavat tälle yritykselle että välityksen kautta kyytiä annetaan, ja sanktioita tulee jos et pysy ruodussa. Palkitseminen meni kyllä aivan vika osoitteeseen, olen samaa mieltä.

   • Anonyymi

    Oon kuullut että pitää maksaa 1200e kuukaudessa että saa vat ajella teipattuna


  • Anonyymi

   Kymenlaakson taksilta aina todella huonoa palvelua ja suurin osa kuljettajista ei tiedä asiakas palvelusta mitään mutta nyt olen itse käyttänyt vain kymenlaakson kyydinvälitystä siellä saa aina kunnon palvelua, enää en kymenlaakson taksiin istu!!

  • Anonyymi

   Taksien sääntely loppui, käytännössä isojen keskusten autoilijoiden sääntely vain lisääntyi. Vanhan systeemin aikana ongelma oli siinä, että vaikka palvelee asiakasta päin vittua, asiakas soittaa silti uudestaan, kun ei ole vaihtoehtoja. Sillon kun oli vain yhdet enimmäis hinnat, lähes joka pirssarilla oli sopimus kelan kanssa kyydeistä. Kun kelakyytien yhdistely ja kilpailutus tuli homma meni perseelleen. Nyt säästyy rahaa valtiolle. Tosin ennen pitkät meno paluu kyydit ajettiin paluumatka mittari kiinni ja veloitus vain odotusajasta, nyt mittari päälle molempiin suuntiin. Jos kuljettajien taso on paska nii valitukset ehkä kannattaa? Moni vanha kuljettaja lopetti kun työ ei enää elätä, jos ei muualle työllisty niin sinne vaan ajamaan. 1000€ kuussa ympäripyöreillä päivillä ei paljoa naurata.

  • Anonyymi

   Vieläkö Hatonen ajelee???? Jos se on saanu jotain kiitoksia???

  • Anonyymi

   Katsokaa, kun iltasanomien toimittaja yrittää saada kohtuuhintaisen taksikyydin Helsingin Rautatieasemalta. Minä otan siellä aina TAKSI HELSINGIN, ihan aina.

   • Anonyymi

    rutapallin oma yksityistaksi on paras ei sauhuta.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   288
   15995
  2. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   310
   6904