Aihe

Kallis auto.

Anonyymi

Moni luulee, että kalliimpi auto on myös aina parempi. En usko sitä. Koska auto ei ole minulle mikään imago kysymys, miksi ei Dacia, joka riittää hyvin tarpeisiini. Rapeat ranskalaiset tai Romanian rellu ei ole riittävä vastaus.

10

54

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jalliksella on 100 donan Mersun raato, joka kulkee liian kovaa?

  • Anonyymi

   Kyllä Dacia kilpailee nykyään samalla tasolla kuin Toyota, mutta on reilusti halvempi.

  • Anonyymi

   Kolmenkymmenen viiden ammattivuoden aikana auto alalla olen kerinnyt nähdä jos monen moista renkkanaa vestaassa remontin alla ja voin vain sanoa että kalliimmat koslat ja kalliimmat viat ja tavarat. Moottori ei enää ole ongelmalaite yleensäkkään millään merkillä lukuun ottamatta joissain merkeissä nokkaketjuja ja öljyn kulutuksia. Joillain merkeillä on ollut automaattilaatikon ja nelivedon ongelmia. " Tässä ehkä yhden kalliin automerkin kallis vika" jäähdytin nesteet tulee automaatti laatikkoon ja laatikko saa siitä kalliit korjaukset. Sitten tyypillisiä sähkö ongelmia taka luukulle farmariautoissa , etuoville myös monissa automerkeissä kun ei osata vetää kaapeleita oikein oven välissä. Tämän päivän hiukkasfiltterit ovat myös riesana. Halppikset ovat toivottua tavaraa tänään ilman tyhjänpäivästä takkuilevaa roinaa !!!

  • Anonyymi

   Minullekkin Dacia on riittänyt hyvin, Kun Donald Trumpilla oli viimeinen päivä virassa niin silloin tuli mittariin 400000km täyteen . Kun ilmoitin ja näytin kuvan mittarilukemasta peräti You tubessa niin omaksi hämmästykseni huomasin että heti Daciapalstan trollit entiset Renaultin mollaajat rupesi väittämään että olen vaihtanut Renault Clion mittariston jolla on ajettu nuo kilometrit. Tämä kai täytyy olla aivan sensaatiomaista kun hekin ovat huomanneet kuinka Renault onkin yhtä äkkiä laatuvaunu ja Dacia ja Mersu (osittain ) käyttää sama mekaniikkaa. Tuosta mittaristosta ja heidän mielipiteestään vielä että kukaan ei edes maininnut että kun 400000 ylittyy niin miks ei mittari vois olla jostain BMV,stä ,Mersusta,tai Volvosta yms. Näis se maailma vain muuttuu, eikös totta

  • Anonyymi

   Muissa maissa tämä kyllä on jo huomattu aiemmin kuin Suomessa. Jos muualla maailmassa ajat esim Ladalla niin se ei herätä minkäänlaista hämmästelyä,siis mitähän aikakautta Suomi elää oikeastaan !!??

  • Anonyymi

   Mites tänä päivänä auto edes olisi joku imago kysymys. Ei mitenkään. Kaikilla nykyautoilla pysyy liikennevirran mukana. Se on sitten eriasia, mitä kuljettajan ikä tai muut asiat, vaikuttaa ajonopeuteen. Toisilla taas on kova kiire ehtiä istuun tunti, pari ABC:llä kahvilla ja kuunnella jorinoita.

  • Anonyymi

   Dacia on kova auto niille, jotka ovat mielestään ostaneen hyvässä uskossa ylihinnoitellun käytetyn ns premiumauton, joka kerjää lisäksi kalliita huoltoja toimiakseen. Renault on sen verran iso pulju, että moottoreita riittää F1-autoihin, että myös tavallisiin kansanautoihin. Miksi Saksassa myydään Daciaa, vaikka siellä myydään meidän mielestä parempia autoja?? Itse katselin uutta Dacia Sanderoa ja huomasin, että taitaa olla kova luu edullista käyttöautoa etsivälle, jossa uuden auton tuoksu ja takuu. Järjen käyttö ei ole kiellettyä.

   • Anonyymi

    Minulla on sen verran heikko itsetunto ilmeisestikin että en voi kuvitellakkaan ajavani dacia rasialla. Perinteinen volkkari sopii minulle. Ei pröystäile eikä ole premiumi. Vaan sellainen tavallinen auto.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minulla on sen verran heikko itsetunto ilmeisestikin että en voi kuvitellakkaan ajavani dacia rasialla. Perinteinen volkkari sopii minulle. Ei pröystäile eikä ole premiumi. Vaan sellainen tavallinen auto.

    Ei se auton merkistä ole kiinni. Ajan Dacialla ja kakkosautona minulla on VW (vanha.)


  • Anonyymi

   No nyt tuntui palstalla olevan IHAN tavallisia ihmisiä,,,tämä on kuitenkin aika harvinaista !!!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   238
   10454
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   428
   6909