Aihe

"Pakkorokote"

Anonyymi

EUROOPAN NEUVOSTON PÄÄTÖS PAKKOROKOTTAMISESTA
Euroopan neuvoston parlamentaarisen yleiskokouksen ihmisoikeustuomioistuimessa on päätetty 29.1.2021, että minkäänlaista rokotuspakkoa ei saa olla missään Euroopan maassa, eikä niitä, jotka eivät ota rokotusta, saa millään tavalla syrjiä.

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin:
Euroopan neuvoston päätöslauselma kieltää jäsenmaita tekemästä koronavirusrokotusta pakolliseksi ja syrjimästä työntekijöitä tai ketään, joka ei ota rokotetta.

12

157

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ”Rokote” – on koronataudin oireita (ehkä) helpottava hoitoaine, joka ei edes estä tartuntaa.

   rokotettu voi olla tartunnan kantaja
   rokotettu voi saada koronavirustaudin
   rokotettu voi sairastua ja kuolla (rokotuksen perästä)
   rokote ei siis synnytä mitään ”laumasuojaa”
   Tämä kaikki em. tieto löytyy julkisista medioista.

  • Anonyymi

   Kovat panokset näkyvät rokoterintamalla. Uutisoinnissa on vallalla selkeä psykologinen sodankäynti. Keinolla millä hyvänsä koetetaan ihmisiä manipuloida suostuvaisiksi, alistuneiksi ja ”kilteiksi”, jotta rokotuskampanja etenisi suunniteltujen raamien mukaan. Että maksetut piikkiannokset eivät jäisi käyttämättä?

   Digitaalinen rokotepassi + Digitaalinen ID + Digitaalinen raha + Digitaalinen kansalaisten valvontajärjestelmä.
   Hyvä vai huono asia?

   Ihmisten yksityisyyden suojaa ei tahdota kunnioittaa. Ihmisen valinnanvapautta ja sananvapautta ollaan romuttamassa räikeällä tavalla. Vaikka jokaisella ihmisellä on lainmukainen oikeus tehdä valintaa, mitä tulee ”hoitoihin”.

   • Anonyymi

    Jos sitä eläis ihtekseen turvekammissa omassa mehtässä eikä tarttis yhteiskunnalta yhtään mitään, olisko se sitä paljonpuhuttua yksilönvapautta.?


   • Anonyymi

    Voi, elämä, tätä "sananvapaus" - mantraa ja "valinnanvapaus" - aivopesua. Kuka selvittää, mitkä tahot näistä hyötyvät?


  • Anonyymi

   Itse ainakin varmistan minkä nimisen rokotteen itseeni annan tuikata. Sputnikia en ota ihan venäjän takia

   • Anonyymi

    Miksi asut Venäjän vieressä?
    Muuttaisit Ruotsiin.


  • Anonyymi

   Yhteiskunnat on viety kehityksessä suuntaan jolloin todellista valinnan vapautta ei ole, kansalaisia valvotaan jo nyt monin keinoin ja minkäänlaisia lupia valvontaan ei tarvita.

   Corona virus on hyvin vakava asia yhteiskunnallisesti, monin tavoin ja vaarallinen, mitään rokotetta ei tarvittaisi, mikäli ihmiset olisi itse ymmärtäneet tilanteen vakavuuden ja ottaneet vastuun tekemisistä. no näinhän ei ole valitettavasti käynyt, yksilön vapaus ei toimi vastuullisesti, joten rokote pakko on siten perusteltua.

   Voitas toki ottaa opiksemme, vapaus on vastuuta itseä ja muita kohtaan.

   • Anonyymi

    "mitään rokotetta ei tarvittaisi, mikäli ihmiset olisi itse ymmärtäneet tilanteen vakavuuden ja ottaneet vastuun tekemisistä." Tulipa diibadaabaata! Jos rokotetta ei kehitettäisi ja lopultav onnistuttaisi, nii tuo coronavirus mylläsi maailmassa loputtomiin, toki se muuntuisi /mutatoituisi kaiken aikaa, joten ilman nyt aloitettuja rokotuksia se ei katoaisi maailmasta koskaan. Millaisella vastuun ottamisella tuo virus häväisi ilman rokotuksia?


  • Anonyymi

   AstraZenecan k-rokotteessa kuljetin (vektori) on simpanssilta peräisin oleva adenovirus, joka ei asiantuntijoiden mukaan kykene monistumaan ihmisessä.­ Rokotteen kasvatusalustana on käytetty Alankomaissa (Hollanti) vuonna 1972 abortoidun naispuolisen sikiön munuaiskudoksista peräisin olevaa, geenimuunneltua solulinjaa HEK293. Rokote sisältää geenimuunneltuja ainesosia, ja on hävitettävä ongelmajätteenomaisesti.

   • Anonyymi

    Missäs lähteessä näin kerrotaan?


  • Anonyymi

   Euroopan ihmisoikeustuomioistuin:
   Euroopan neuvoston päätöslauselma kieltää jäsenmaita tekemästä koronavirusrokotusta pakolliseksi ja syrjimästä työntekijöitä tai ketään, joka ei ota rokotetta.

   tähän kun saisi vielä virallisen linkin euroopan neuvosto kohtaan löysin, mutta tähän en

  • Anonyymi

   "syrjimästä työntekijöitä" tuo oli aloittajan omaan keksintöä, missään dokumentissa ei mainita työntekijää erikseen

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   7458
  2. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   2177