Aihe

sputnik rokote suomeen hienoa.

Anonyymi

nyt kun suomeen saadaan sputnik rokote,on silloin samalla rokotteella rokotettu kun menee venäjälle töihin.on tullissa helppoa kun todistuksessa lukee sputnik.ei tarvitse venäjän tullissa vatuloida pääsee heti jatkamaan työmatkaa venäjälle.venäjältä saadaan jo parissa tunnissa rokote suomeen ja heti alkaa rokotukset.terveisin odotetaan nopeaa toimintaa että saadaan sputnik suomeen.terveisin odottajat.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   On sitä ladallakin ajettu. Sputnikilla ei kuitenkaan meikäpoikaa rokoteta.

  • Anonyymi

   Rokotteissa ei ole mitään hienoa jos siitä saa vaikka vapaasti kertoa lehdistössä???
   Mutta kun ei!
   Lehdistö on suurten "herrojen" ja rahan vallassa ja siellä varotaan sanojen asetteluakin, ettei missään voisi olla mitään rokotteitten vastaista sanomaa!
   Jos lehdissä saisikin jokainen suomalainen vapaasti antaa mielipiteensä, kyllä myrkkyjen myynti laskisi huimasti.
   Hyvä sensurointi on vallanhimoisten tukena ja rahan voimalla ja uhkauksia varmasti takana jos ei totella. Ja tottelevathan ne ja nin myös suuri osa ihmisistä ei osaa edes vapaasti ajatella. Y-tube sulkee jatkuvasti tilejä ja tauottaa, mutta se ei ole estänyt silti totuutta kertovien ja ihmisten terveydestä huolissaan olevien auttamishalua. Kannattaa kuunnella ruotsalaisten kertomaa, siellä on useita hyviä ihmisiä auttamassa aivopestyä suurta yleisöä. Suomestakin muutama löytyy.

  • Anonyymi

   Huomaako kukaan fiksu miten roskalehdet käsittelevät rokoteasioita. Ei ainakaan suuri yleisö huomaa suurta kusetusta lehdistön tavasssa käsitellä aiheita yksipuolisesti.
   Me emme ole ostaneet vuoteen noita, mutta tuttu oli nähnyt taas kahvilassa, että iltapäivälehden tämä päivä ärsyttävä tapa lähestyä rokotusta oli mainostaa taas sitä:
   "AI KUN HELPOTTI KUN SAI ROKOTTEEN" - ONPA SAIRASTA
   Tämän nyt viimeistään pitäisi herättää ihmiset - mutta aivopesu on monella tehnyt tehtävänsä ja rokotteen myyjä naureskelee ja kierii rahoissaan. voi voi..voi..

  • Anonyymi

   Oliko kirjoitusvirhe? Kai oli tarkoitus kirjoittaa ei hieno vaan huono.
   Kaikki rokotteet aiheuttavat käyttäjilleen niin näkyviä kuin näkymättömiä välittömiä ja viiveellä tulevia ongelmia, sairauksia, vammautumisia ja kuolemia.
   Monelle tuo tulee ehkä vasta seuraavilla sukupolvilla, niinhän tuo Raamattukin kertoo selkeästi, että isien ja äitien pahat teot tulevatkin polvet vielä saavat ristikseen.
   Saattaa tulla tuota hedelmättömyyttäkin, mutta sitähän on tämä rahoittaja toivonutkin julkisesti videoillaan, joita suurin osa varmasti on nähnytkin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   7278
  2. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   20
   3656