Aihe

M274 - mutta kun sen pitäisi Mersu olla

Anonyymi

Joutunen ostamaan käytetyn auton koska en halua mitään kevythybridejä jotka on puhtaasti päästöarvojen vuoksi rakennettuja kötyksiä. 18 000 km vuosittaiseen rauhalliseen ajooni riittää aivan hyvin karvahurttamalli millä tarkoitan MB E 200 Bensa Coupeeta. No nythän sinä M274 moottori joka kuulema paukahtaa jakopään osalta suht vähillä kilometreillä (nyt ajettu alle 50 000 km). Onko tosiaan vielä näinkin huonoja autoja olemassa kun sellaista ei ole ollut itselläni ikään? Vai onko tuota asiaa kommentoineet niitä jotka ajavat muutamassa vuodessa satoja tuhansia ja näin jakoketjun vaihtoja tarvitaan.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Valtaosalla täällä kirjoittavilla ei ole minkäänlaista Mersua ja jos heillä on sellainen, niin se on yli 20 vuotta vanha.
   Mikäli auton käyttää autonsa kerran vuodessa Veholla tai sen omistamassa Silber-Autossa Tallinnassa, niin kaikki auton virheet huomataan.
   Ei Mersukaan kestä huollattamattomana, jos vain kaikkia kojelaudan valoja - lue: joulukuusenkoristeita tämän tästä vaan sammutellaan.

  • Anonyymi

   Minkähän vuosimallin autosta puhutaan?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   231
   4895
  2. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   188
   3618
  3. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   88
   2682