Aihe

junan alle jääminen

Anonyymi

Moro, oon miettinyt että oisko junan alle jääminen hyvä tapa päättää päivänsä? ajattelin asettua raiteille silleen että kaula on toisella kiskolla ja mitä jää jäljelle on toisella kiskolla. Tai sit kävelen vaan sitä junaa päin.

Mulla siis on todettu vaikea masennus, koulu ei suju eikä suju elämä muutenkaan, en jaksa enää yrittää. Kaikki vihaa mua. Voiko joku vastata onko toi hyvä keino päättää päivänsä

22

151

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   huono tapa

   aiheutat vaan junakuskille valtavan ahistuksen ja se saa siitä pahimmillaan elinikäiset traumat ja voi vaikka ajautua samaan tilaan missä itte oot

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    logiikkasi ontuu

    ei se, että lähes jokainen näkee jotakin traumatisoivaa, takaa sitä että jokainen myös siitä toipuisi


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    logiikkasi ontuu

    ei se, että lähes jokainen näkee jotakin traumatisoivaa, takaa sitä että jokainen myös siitä toipuisi

    Kaikki alalla tietävät alusta alkaen, että se tilanne tulee väistämättä eteen ennemmin tai myöhemmin, joten ei se lopulta sitten niin suuri järkytys ole.


  • Anonyymi

   Joo, ite oon miettiny samaa. Vois olla hyvä keino....

  • Anonyymi

   Kyllä se aurinko vielä risukasaankin paistaa.. Kunhan vaan laittaa asiat perspektiiviin niin ei ne enää näytä niin pahalta.

   Vihaat itseäsi kukaan muu ei sinua oikeasti vihaa,he vain reagoivat itsevihaasi, et voi olla sosiaalisesti kyvykäs jos vihaat itseäsi, opettele olemaan myötätuntoinen itseäsi kohtaan ja ole kärsivällinen hankalia tunteitasi kohtaan. Muut ihmiset reagoivat siihen mitä tunnet sisälläsi joten pidä huolta että olet emotionaalisesti tasapainoinen, harjoita vaikka meditaatiota, opettele hyväksymään tunteet ja ajatukset ajatuksina jotka muuttuvat koko ajan

   • Anonyymi

    Niin juuri. Jokaisella nuorella on vaikeita aikoja, joista osa selviää, mutta osa ei. Niistä jotka selviää löytää ilon uudestaan ja oppii että ohimeneviä asioita ne ongelmat oli. Löydät kyllä muualtakin ihmisiä kuin koulusta. Eikä ole mitää väärin siinä että viettää aikaa yksinkin, jos kohtelee itseään hyvin eikä vahingoita ketään, mutta onhan se vaikeaa tasapainon kannalta jos ei ole ketään kelle jutella silloin tällöin. Olet nuori joten sinnittele nyt. Älä vihaa itseäsi. Oikeastaan emme edes voi vihata itseämme, vaan voimme vain vihata valheellista mielikuvaa itsestämme, ja vihaamme sitä koska tiedämme sen vääräksi sisimmässämme. Se minäkuva muuttuu jatkuvasti ja ei pidä antaa ulkoisten asioiden tai kenenkään sanomisen vaikuttaa siihen liikaa. Kun jättää ne ulkoiset huonot asiat välillä pois ja elää omaa elämäänsä, niin ilo löytyy jo ihan sen kautta, että ne huonot asiat jättää pois. Missä tahansa tilanteessa oletkin niin voit aina alkaa rakentaa uutta ja parempaa tilannetta. Sillä jos haluaa kiivetä portaita niin on aloitettava juurikin siitä missä sillä hetkellä on, koska ei voisikaan aloittaa esim. Puolivälistä. Yläaste oli itselleni elämän henkisesti raskainta aikaa ja muista ne ihmeelliset mielenmyllerrykset ja oudot kuvitelmat. Sinnittele ja syö hyvin, esim. Kunnon rullakebab hätäapuna ja mieti sitten uudestaan mitä haluat oikeasti tehdä. Voi olla kestämätön tä jos kaikki ongelmat tulee yhtä aikaa, mutta takaan että se menee ohi ja ilo löytyy vielä. Puhu jollekin! Niin moni olisi valmis auttamaan ja tekemään vaikka mitä puolestasi jos vain tuot ahdistuksesi esille puheissasi! Masennus ei määritä sinua ihmisenä mutta siinä tilanteessa ei kyllä yleensä näe mitään muuta. Ei kaikkea tarvitse saada vielä tänään. Pidä vapaapäivä omista ajatuksistasi. Koulun jälkeen voit pitää vaikka vapaavuoren, tai tehdä mitä haluat. Yksin asuminen on huippua! Olisipa tästä sinulle edes vähän apua...


  • Anonyymi

   Turhaa valitusta. Elämä ei ole mikään helppo laji. Siinä katsotaan ja opitaan.
   Jokainen kuolee kuitenkin ja yleensä eivät halua sitä.
   Nyt vaan joku mielenkiinnon kohde. Kävely yksinään auttaa ajattelemaan asioita kun happi tekee tehtävänsä aivoissa ja selkeyttää kehon toimintoja.
   Masennuskin katoaa. Yksinkertaisimmat ja halvimmat lääkkeet moneen on juoda vettä ja kävellä. Varmaan sieltä luomamies ajoista lähtien tuo on toiminut.

  • Anonyymi

   Mietin nuorena samaa mutta olisi kyllä tullut tehtyä väärä ratkaisu. Koska elämässä oli tulevaisuudessa paljon hyvääkin.

  • Anonyymi

   Miksi tarvitset keltään vahvistusta asialle, kun olet asian jo itse miettinyt?

   Kuvittele itsesi oikeasti siihen kiskoille. Missä paikassa olet? Onko lähellä joku asema tai muita rakenteita, eli voiko joku nähdä sinut kiskoilla ennakkoon?

   Kuvittele kaikki yksityiskohdat. Onko pimeää vai valoisaa, mikä aika vuorokaudesta on? Miten menet kiskoille. Kävellen? Joudutko hyppäämään jonkun aidan yli tai joudutko kahlaamaan lumessa? Kauanko joudut odottamaan junaa? Tähän aikaan vuodesta ilma on varmaan kylmää, ainakin paikallaan maaten. Kiskoilla on epämukavaa. Kisko ei millään tunnu tyynyltä, ja kisko on jäätävän kylmä.

   Miltä sinusta tuntuu, kun juna lähestyy? Tunnet lähestyvän junan tärinän ja kuulet kiskojen kirskuvan. Tuntuuko vielä siinäkin vaiheessa siltä, että haluat ehdottomasti kuolla juuri sillä hetkellä siten, että juna ajaa kaulasi yli?

   Sinä kyllä onnistut, jos kanttisi riittää. Itse vain epäilen, että kanttisi ei riitä. Entä jos viime hetkellä alat jänistää, ja ryntäätkin pois? Et ehkä ennätä täysin pakoon, vaan menetät vaikkapa toisen jalan ja toisen käden. Yritätkö sen jälkeen uutta itsemurhaa, vai jatkatko elämääsi raajarikkona?

   Olen itse hoitanut junan alle jäänyttä alkoholistimiestä. Hän oli kyllä ihan iloinen ja jopa terävä kaveri. En enää muista, minkä verran raajoja oli jäljellä ja mitkä jouduttiin amputoimaan. Silpoutunut joka tapauksessa oli.

   Se, mikä tuntuu teoriassa hyvältä ja toimivalta vaihtoehdolta, ei käytännön toteutuksena välttämättä lainkaan toimi.

   Nyt kun olet käynyt asian ihan kunnolla viimeistä yksityiskohtaa myöten läpi, niin oletko edelleenkin sitä mieltä, että on hyvä vaihtoehto kuolla junan alle?

  • Anonyymi

   Anna mennä vaan. Lööpit alkavat jo loppua.

   aller Media

  • Anonyymi

   Jumala on antanut sinulle kalliin elämän, vihollinen on antanut sinulle epätoivon, lamaannuksen ja masennuksen hengen ja lisäksi houkuttelee murhaan, eli itsemurhaan, kaikkia näitä henkiä vastaan toimii Jeesuksen veri, eli kiitä jeesuta ja sano jo, kiitos rakas Jumala ja Jeesus että vapautat minut epätoivon, lamaannuksen, masennus ken ja murhan hengestä.

   Jeesus olen syntinen, otan sinut sydämeeni ja pyydän syntejä anteeksi jotka Herra, pyydän sinua näyttämään minulle synnit, joista olen tilivelvollinen,
   Sillä sinä herra olet pyhä, etkä siedä minun syntejäni, ja luettele ne, jos on abortteja, korttipelejä, spiritismiä, enneustajilla kayntejä, tai yhteyksiä okkultistiseen maailmaan, silloin vihollisella on laillinen oikeus sinuun, niin kauan kun ne on Jeesuksen veressä katkaistu. Voit rukoilla, Herra Jeesus tule sydämeeni, otan sinut vapahatajana vastaan ja tunnustan syntini ja pyydän Jeesus että veresi ja haavoitettu kätesi katkaisee siteet vihollis voimiin ja vapauttaa minut lamaannutuksen, epätoivon ja murhan hengestä.
   Sillä Raamattu sanoo, älä tapa ja se koskee myös itseä..

   • Anonyymi

    Näytä minulle missä se Jumala on.

    Ei ole mitään Jumalaa. Lopeta kaljan juominen, jos tosissasi uskot tuollaiseen paskaan.


  • Anonyymi

   Ei ole hyvä keino... Itsellä tuli kanssa nuorempana joskus mieleen tuollainen, sitten kun sairastui yhtäkkiä ja meinasi kuolla siihen tautiin tajusi miten arvokasta on elämä niin kauan kun elämää on. Ei tiedä kauan me kukin täällä ollaan pitäisi koittaa elää niin kauan kun saadaan elää ja ettii niitä kullekin hienoja hetkiä elämässä, kertoa rakkaille että arvostetaan ja rakastetaan niitä.

  • Anonyymi

   Minua kiinnostaisi tietää aloittaja ajatuksiasi, mitä sinulle on tapahtunut elämässä viime aikoina, ennen, ja nyt, ja mikä saa erityisesti aikaan nuo kuolemantoiveet? Minkälainen ihminen olet? Sinulla on paljon yksilöllisiä piirteitä ja ominaisuuksia ja lahjoja, osa niistä ehkä sellaisia mistä et edes tiedä. Menettäisimme kaikki jotain, jos tekisit sen mitä aiot. Kerro meille edes jotain ennen sitä.

   • Anonyymi

    Olen melkein koko ikäni ajanut työ- ja muut päivittäiset matkat junassa täällä pk-seudulla, missä on yksi yleisesti itsareihin käytetty kohta. Muutaman kerran on tullut tilanne, jossa juna on seissyt sen takia. Se on aina... no. Viimeksi istuin siinä etuvaunussa, kun juna hidasti siinä tietyssä kohdassa, ja jarrutti, ja meni jonkun pehmeän yli... Se tuntui... no. - Silloinkin jäin miettimään sitä, mitä tuossa edellä kirjoitin. Mitä hänellä olisi ollut sanottavaa, mitä emme tienneet? Mitä menetettiin - koin että menetettiin, paljon, me kaikki jotka istuimme siinä junassa, ja muutkin. Miten paljon tietoa sillä ihmisellä oli.

    Kerro ennen kuin lähdet.

    Ihmisellä on mielestäni oikeus päättää elämästään ja myös kuolemastaan. Mutta jos olisin voinut, olisin estänyt kaikki ne itsemurhat, joita olen joutunut sillä tavalla todistamaan.

    Älkää kuvitelko, ettei teillä olisi mitään kerrottavaa. Se ei ole totta. Tiedän sen, kun istun siinä junassa.


  • Anonyymi

   en omasta masennuksestani tajunnut kuin lääkärissä
   söin Cipramilia ja heti auttoi
   ero oli kuin päivä ja yö

  • Anonyymi

   Mieti asiaa kuljettajan tai kuskin kannalta. Joutuu elämään lopun elämää tuollaisen asian kanssa.

   • Anonyymi

    Nyyh.

    Mitäs rupesi junakuskiksi, oma vika villisika.


  • Anonyymi

   Näitä nuorten kuolemantoiveita on niin traagista lukea. Perspektiivi on niin lyhyt. Elämä muuttuu aivan toisenlaiseksi ikävän kouluajan jälkeen. Tunnen monia huonosti koulussa pärjänneitä, entisiä koulukiusattujakin, jotka ovat pärjänneet elämässään (mitä nyt pärjääminen kullekin on) aivan loistavasti sen jälkeen. Yksi tuttuni on menestyvä yrittäjä. Koulusta suoriutui vaikeasti lukihäiriöisenä täpärästi jollain 5-6 keskiarvolla. Toinen kiusaamisen uhri taas elää unelmaansa matkustellen ympäri maailmaa.

   Luota itseesi, unelmoi rohkeasti, aseta tavoitteita ja suuntaa niitä kohti. Unohda ikävät ihmiset, ilkeilijöitä maailmassa riittää. Kiusatkoon toinen toisiaan.

   • Anonyymi

    Nuorella on vielä koko elämä edessä. Joskus vain on tosi vaikeaa.

    Jos koulu ei suju, niin sitten et vaan mene kouluun, jos se stressaa liikaa. Olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet. Ympäristö on vain huono sinulle. Vastaavia on monia muitakin. Vaadi itsellesi ympäristö koulun käyntiin.

    Kodin ja koulun pitäisi tehdä sinulle ympäristö, jossa pärjäät.

    Sinnittele vaan koulut jotenkin loppuun, niin pääset siitä eroon. Tämä vaihe on vain pieni osa elämässä. Tunnen monia, joilla ei ole koulut sujuneet, mutta koulun jälkeen pärjäävät oikein hyvin :)


  • Anonyymi

   Hyppää Pasilassa, niin saadaan jotain mielenkiintoa mekin elämään.

  • Anonyymi

   Junakuski voi sitten tappaa itsensä, jos ei kestä yliajoja.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   171
   9276
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   357
   6727
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   342
   4409