junan alle jääminen

Anonyymi

Moro, oon miettinyt että oisko junan alle jääminen hyvä tapa päättää päivänsä? ajattelin asettua raiteille silleen että kaula on toisella kiskolla ja mitä jää jäljelle on toisella kiskolla. Tai sit kävelen vaan sitä junaa päin.

Mulla siis on todettu vaikea masennus, koulu ei suju eikä suju elämä muutenkaan, en jaksa enää yrittää. Kaikki vihaa mua. Voiko joku vastata onko toi hyvä keino päättää päivänsä

86

3686

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      huono tapa

      aiheutat vaan junakuskille valtavan ahistuksen ja se saa siitä pahimmillaan elinikäiset traumat ja voi vaikka ajautua samaan tilaan missä itte oot

      • Anonyymi

        logiikkasi ontuu

        ei se, että lähes jokainen näkee jotakin traumatisoivaa, takaa sitä että jokainen myös siitä toipuisi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        logiikkasi ontuu

        ei se, että lähes jokainen näkee jotakin traumatisoivaa, takaa sitä että jokainen myös siitä toipuisi

        Kaikki alalla tietävät alusta alkaen, että se tilanne tulee väistämättä eteen ennemmin tai myöhemmin, joten ei se lopulta sitten niin suuri järkytys ole.


      • Anonyymi

        Arvaa kiinnostaako tuollaiset asiat masentunutta.

        No vittu ei. Hirtä itsesi kun et edes tuollaista tajua.


      • Anonyymi

        Hyvä tapa.

        Juna kuskilla ei ole vitunkaan väliä, joten anna mennä vaan.


      • Anonyymi

        Se onm voi voi.

        Se on yhteiskunnan vika, jos sairaita ei haluta hoitaa vaan annetaan tappaa itsensä.


      • Anonyymi

        on myös pahansuopaisia kyynisiä jamppoja jotka vain säväreitä saavat toisten kärsimyksistä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Arvaa kiinnostaako tuollaiset asiat masentunutta.

        No vittu ei. Hirtä itsesi kun et edes tuollaista tajua.

        Millaista apua haluat tuolla asenteella? Mietin vain kun toivot muille samaa, mutta kuitenkin ikään kuin apua pyytävästi ilmoitat asiasta tänne.


    • Anonyymi

      Joo, ite oon miettiny samaa. Vois olla hyvä keino....

    • Anonyymi

      Kyllä se aurinko vielä risukasaankin paistaa.. Kunhan vaan laittaa asiat perspektiiviin niin ei ne enää näytä niin pahalta.

      Vihaat itseäsi kukaan muu ei sinua oikeasti vihaa,he vain reagoivat itsevihaasi, et voi olla sosiaalisesti kyvykäs jos vihaat itseäsi, opettele olemaan myötätuntoinen itseäsi kohtaan ja ole kärsivällinen hankalia tunteitasi kohtaan. Muut ihmiset reagoivat siihen mitä tunnet sisälläsi joten pidä huolta että olet emotionaalisesti tasapainoinen, harjoita vaikka meditaatiota, opettele hyväksymään tunteet ja ajatukset ajatuksina jotka muuttuvat koko ajan

      • Anonyymi

        Niin juuri. Jokaisella nuorella on vaikeita aikoja, joista osa selviää, mutta osa ei. Niistä jotka selviää löytää ilon uudestaan ja oppii että ohimeneviä asioita ne ongelmat oli. Löydät kyllä muualtakin ihmisiä kuin koulusta. Eikä ole mitää väärin siinä että viettää aikaa yksinkin, jos kohtelee itseään hyvin eikä vahingoita ketään, mutta onhan se vaikeaa tasapainon kannalta jos ei ole ketään kelle jutella silloin tällöin. Olet nuori joten sinnittele nyt. Älä vihaa itseäsi. Oikeastaan emme edes voi vihata itseämme, vaan voimme vain vihata valheellista mielikuvaa itsestämme, ja vihaamme sitä koska tiedämme sen vääräksi sisimmässämme. Se minäkuva muuttuu jatkuvasti ja ei pidä antaa ulkoisten asioiden tai kenenkään sanomisen vaikuttaa siihen liikaa. Kun jättää ne ulkoiset huonot asiat välillä pois ja elää omaa elämäänsä, niin ilo löytyy jo ihan sen kautta, että ne huonot asiat jättää pois. Missä tahansa tilanteessa oletkin niin voit aina alkaa rakentaa uutta ja parempaa tilannetta. Sillä jos haluaa kiivetä portaita niin on aloitettava juurikin siitä missä sillä hetkellä on, koska ei voisikaan aloittaa esim. Puolivälistä. Yläaste oli itselleni elämän henkisesti raskainta aikaa ja muista ne ihmeelliset mielenmyllerrykset ja oudot kuvitelmat. Sinnittele ja syö hyvin, esim. Kunnon rullakebab hätäapuna ja mieti sitten uudestaan mitä haluat oikeasti tehdä. Voi olla kestämätön tä jos kaikki ongelmat tulee yhtä aikaa, mutta takaan että se menee ohi ja ilo löytyy vielä. Puhu jollekin! Niin moni olisi valmis auttamaan ja tekemään vaikka mitä puolestasi jos vain tuot ahdistuksesi esille puheissasi! Masennus ei määritä sinua ihmisenä mutta siinä tilanteessa ei kyllä yleensä näe mitään muuta. Ei kaikkea tarvitse saada vielä tänään. Pidä vapaapäivä omista ajatuksistasi. Koulun jälkeen voit pitää vaikka vapaavuoren, tai tehdä mitä haluat. Yksin asuminen on huippua! Olisipa tästä sinulle edes vähän apua...


    • Anonyymi

      Turhaa valitusta. Elämä ei ole mikään helppo laji. Siinä katsotaan ja opitaan.
      Jokainen kuolee kuitenkin ja yleensä eivät halua sitä.
      Nyt vaan joku mielenkiinnon kohde. Kävely yksinään auttaa ajattelemaan asioita kun happi tekee tehtävänsä aivoissa ja selkeyttää kehon toimintoja.
      Masennuskin katoaa. Yksinkertaisimmat ja halvimmat lääkkeet moneen on juoda vettä ja kävellä. Varmaan sieltä luomamies ajoista lähtien tuo on toiminut.

      • Anonyymi

        Mikään valitus ei ole turha.

        Pahinta on pitää valitus siisällään ja sitten ihmetellä, miksi ahdistaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikään valitus ei ole turha.

        Pahinta on pitää valitus siisällään ja sitten ihmetellä, miksi ahdistaa.

        Näin sitä vaan silti joutuu elämässä tekemään. Tulet huomaamaan kun vanhenet.


    • Anonyymi

      Mietin nuorena samaa mutta olisi kyllä tullut tehtyä väärä ratkaisu. Koska elämässä oli tulevaisuudessa paljon hyvääkin.

    • Anonyymi

      Miksi tarvitset keltään vahvistusta asialle, kun olet asian jo itse miettinyt?

      Kuvittele itsesi oikeasti siihen kiskoille. Missä paikassa olet? Onko lähellä joku asema tai muita rakenteita, eli voiko joku nähdä sinut kiskoilla ennakkoon?

      Kuvittele kaikki yksityiskohdat. Onko pimeää vai valoisaa, mikä aika vuorokaudesta on? Miten menet kiskoille. Kävellen? Joudutko hyppäämään jonkun aidan yli tai joudutko kahlaamaan lumessa? Kauanko joudut odottamaan junaa? Tähän aikaan vuodesta ilma on varmaan kylmää, ainakin paikallaan maaten. Kiskoilla on epämukavaa. Kisko ei millään tunnu tyynyltä, ja kisko on jäätävän kylmä.

      Miltä sinusta tuntuu, kun juna lähestyy? Tunnet lähestyvän junan tärinän ja kuulet kiskojen kirskuvan. Tuntuuko vielä siinäkin vaiheessa siltä, että haluat ehdottomasti kuolla juuri sillä hetkellä siten, että juna ajaa kaulasi yli?

      Sinä kyllä onnistut, jos kanttisi riittää. Itse vain epäilen, että kanttisi ei riitä. Entä jos viime hetkellä alat jänistää, ja ryntäätkin pois? Et ehkä ennätä täysin pakoon, vaan menetät vaikkapa toisen jalan ja toisen käden. Yritätkö sen jälkeen uutta itsemurhaa, vai jatkatko elämääsi raajarikkona?

      Olen itse hoitanut junan alle jäänyttä alkoholistimiestä. Hän oli kyllä ihan iloinen ja jopa terävä kaveri. En enää muista, minkä verran raajoja oli jäljellä ja mitkä jouduttiin amputoimaan. Silpoutunut joka tapauksessa oli.

      Se, mikä tuntuu teoriassa hyvältä ja toimivalta vaihtoehdolta, ei käytännön toteutuksena välttämättä lainkaan toimi.

      Nyt kun olet käynyt asian ihan kunnolla viimeistä yksityiskohtaa myöten läpi, niin oletko edelleenkin sitä mieltä, että on hyvä vaihtoehto kuolla junan alle?

      • Anonyymi

        Suurin osa kuolee kuitenkin joten on ihan vitun daijua nostaa joku 1/1 000 mahdollisuus vammautua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurin osa kuolee kuitenkin joten on ihan vitun daijua nostaa joku 1/1 000 mahdollisuus vammautua.

        Suurin osa ihmisistä kuolee kuitenkin, joten ihan vitun daijua luovuttaa ja tappaa itsensä kun ei elämää kestä.


    • Anonyymi

      Anna mennä vaan. Lööpit alkavat jo loppua.


      aller Media

    • Anonyymi

      Jumala on antanut sinulle kalliin elämän, vihollinen on antanut sinulle epätoivon, lamaannuksen ja masennuksen hengen ja lisäksi houkuttelee murhaan, eli itsemurhaan, kaikkia näitä henkiä vastaan toimii Jeesuksen veri, eli kiitä jeesuta ja sano jo, kiitos rakas Jumala ja Jeesus että vapautat minut epätoivon, lamaannuksen, masennus ken ja murhan hengestä.

      Jeesus olen syntinen, otan sinut sydämeeni ja pyydän syntejä anteeksi jotka Herra, pyydän sinua näyttämään minulle synnit, joista olen tilivelvollinen,
      Sillä sinä herra olet pyhä, etkä siedä minun syntejäni, ja luettele ne, jos on abortteja, korttipelejä, spiritismiä, enneustajilla kayntejä, tai yhteyksiä okkultistiseen maailmaan, silloin vihollisella on laillinen oikeus sinuun, niin kauan kun ne on Jeesuksen veressä katkaistu. Voit rukoilla, Herra Jeesus tule sydämeeni, otan sinut vapahatajana vastaan ja tunnustan syntini ja pyydän Jeesus että veresi ja haavoitettu kätesi katkaisee siteet vihollis voimiin ja vapauttaa minut lamaannutuksen, epätoivon ja murhan hengestä.
      Sillä Raamattu sanoo, älä tapa ja se koskee myös itseä..

      • Anonyymi

        Näytä minulle missä se Jumala on.

        Ei ole mitään Jumalaa. Lopeta kaljan juominen, jos tosissasi uskot tuollaiseen paskaan.


      • Anonyymi

        Ei ole mitään Jumalaa mutta muuten hyvä psykoosit sulla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole mitään Jumalaa mutta muuten hyvä psykoosit sulla

        Älä tuomitse. Jumala on sille joka uskoa tahtoo. Se on jokaisen oma asia. Vain yksin Jumala näkee meidät niin hyvässä kuin pahassa. Js vain yksin Jumala tietää.


    • Anonyymi

      Ei ole hyvä keino... Itsellä tuli kanssa nuorempana joskus mieleen tuollainen, sitten kun sairastui yhtäkkiä ja meinasi kuolla siihen tautiin tajusi miten arvokasta on elämä niin kauan kun elämää on. Ei tiedä kauan me kukin täällä ollaan pitäisi koittaa elää niin kauan kun saadaan elää ja ettii niitä kullekin hienoja hetkiä elämässä, kertoa rakkaille että arvostetaan ja rakastetaan niitä.

    • Anonyymi

      Minua kiinnostaisi tietää aloittaja ajatuksiasi, mitä sinulle on tapahtunut elämässä viime aikoina, ennen, ja nyt, ja mikä saa erityisesti aikaan nuo kuolemantoiveet? Minkälainen ihminen olet? Sinulla on paljon yksilöllisiä piirteitä ja ominaisuuksia ja lahjoja, osa niistä ehkä sellaisia mistä et edes tiedä. Menettäisimme kaikki jotain, jos tekisit sen mitä aiot. Kerro meille edes jotain ennen sitä.

      • Anonyymi

        Olen melkein koko ikäni ajanut työ- ja muut päivittäiset matkat junassa täällä pk-seudulla, missä on yksi yleisesti itsareihin käytetty kohta. Muutaman kerran on tullut tilanne, jossa juna on seissyt sen takia. Se on aina... no. Viimeksi istuin siinä etuvaunussa, kun juna hidasti siinä tietyssä kohdassa, ja jarrutti, ja meni jonkun pehmeän yli... Se tuntui... no. - Silloinkin jäin miettimään sitä, mitä tuossa edellä kirjoitin. Mitä hänellä olisi ollut sanottavaa, mitä emme tienneet? Mitä menetettiin - koin että menetettiin, paljon, me kaikki jotka istuimme siinä junassa, ja muutkin. Miten paljon tietoa sillä ihmisellä oli.

        Kerro ennen kuin lähdet.

        Ihmisellä on mielestäni oikeus päättää elämästään ja myös kuolemastaan. Mutta jos olisin voinut, olisin estänyt kaikki ne itsemurhat, joita olen joutunut sillä tavalla todistamaan.

        Älkää kuvitelko, ettei teillä olisi mitään kerrottavaa. Se ei ole totta. Tiedän sen, kun istun siinä junassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen melkein koko ikäni ajanut työ- ja muut päivittäiset matkat junassa täällä pk-seudulla, missä on yksi yleisesti itsareihin käytetty kohta. Muutaman kerran on tullut tilanne, jossa juna on seissyt sen takia. Se on aina... no. Viimeksi istuin siinä etuvaunussa, kun juna hidasti siinä tietyssä kohdassa, ja jarrutti, ja meni jonkun pehmeän yli... Se tuntui... no. - Silloinkin jäin miettimään sitä, mitä tuossa edellä kirjoitin. Mitä hänellä olisi ollut sanottavaa, mitä emme tienneet? Mitä menetettiin - koin että menetettiin, paljon, me kaikki jotka istuimme siinä junassa, ja muutkin. Miten paljon tietoa sillä ihmisellä oli.

        Kerro ennen kuin lähdet.

        Ihmisellä on mielestäni oikeus päättää elämästään ja myös kuolemastaan. Mutta jos olisin voinut, olisin estänyt kaikki ne itsemurhat, joita olen joutunut sillä tavalla todistamaan.

        Älkää kuvitelko, ettei teillä olisi mitään kerrottavaa. Se ei ole totta. Tiedän sen, kun istun siinä junassa.

        Missä se paikka on?

        Haluan nähdä ruumiin.


      • Anonyymi

        Vastaat taas omaan aloituksees, miks sysäät pahan olon jonkun nuoren, toisen harteille? Oletko toi sama kiusaaja, joka yrität tuhota jonkun elämän, keksimällä valheita toisen niskaan, kyl sun ihan oikeesti pitää hakee itselles apua mies, paljon on muitakin trans ihmisiä, eikä sen pitäis menoa haitata. Etsi itsellesi kaltaistasi seuraa.......... Oloki helpottuu!


      • Anonyymi

        Vastaat taas omaan aloituksees, miks sysäät pahan olon jonkun muun harteille! Etsi itselles kaltaistas seuraa, nii oloki parantuu! Masennus on voimia vievä tila, joten apua kannattaa hakea!


    • Anonyymi

      en omasta masennuksestani tajunnut kuin lääkärissä
      söin Cipramilia ja heti auttoi
      ero oli kuin päivä ja yö

    • Anonyymi

      Mieti asiaa kuljettajan tai kuskin kannalta. Joutuu elämään lopun elämää tuollaisen asian kanssa.

      • Anonyymi

        Nyyh.

        Mitäs rupesi junakuskiksi, oma vika villisika.


      • Anonyymi

        Mieti asiaa kärsivän ihmisen kannalta.

        Junakuskilla on asiat hyvin, toinen on itsemurhan partaalla.

        Heitä lapsesi ulos parvekkeelta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyyh.

        Mitäs rupesi junakuskiksi, oma vika villisika.

        Ja miksi jonkun raasun pitää hypätä junan alle,muuttas maahan missä soditaan olis jännitystäkin osuuko luoti vai ei


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyyh.

        Mitäs rupesi junakuskiksi, oma vika villisika.

        Ehkä tuo on luonnon tapa yrittää poistaa vinoutumaa, joka sinussa kytee kerran noin itsekkäästi ajattelet.
        Mieti kun joku itsellesi tärkeä ihminen olisi tuo junakuski.


    • Anonyymi

      Näitä nuorten kuolemantoiveita on niin traagista lukea. Perspektiivi on niin lyhyt. Elämä muuttuu aivan toisenlaiseksi ikävän kouluajan jälkeen. Tunnen monia huonosti koulussa pärjänneitä, entisiä koulukiusattujakin, jotka ovat pärjänneet elämässään (mitä nyt pärjääminen kullekin on) aivan loistavasti sen jälkeen. Yksi tuttuni on menestyvä yrittäjä. Koulusta suoriutui vaikeasti lukihäiriöisenä täpärästi jollain 5-6 keskiarvolla. Toinen kiusaamisen uhri taas elää unelmaansa matkustellen ympäri maailmaa.

      Luota itseesi, unelmoi rohkeasti, aseta tavoitteita ja suuntaa niitä kohti. Unohda ikävät ihmiset, ilkeilijöitä maailmassa riittää. Kiusatkoon toinen toisiaan.

      • Anonyymi

        Nuorella on vielä koko elämä edessä. Joskus vain on tosi vaikeaa.

        Jos koulu ei suju, niin sitten et vaan mene kouluun, jos se stressaa liikaa. Olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet. Ympäristö on vain huono sinulle. Vastaavia on monia muitakin. Vaadi itsellesi ympäristö koulun käyntiin.

        Kodin ja koulun pitäisi tehdä sinulle ympäristö, jossa pärjäät.

        Sinnittele vaan koulut jotenkin loppuun, niin pääset siitä eroon. Tämä vaihe on vain pieni osa elämässä. Tunnen monia, joilla ei ole koulut sujuneet, mutta koulun jälkeen pärjäävät oikein hyvin :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nuorella on vielä koko elämä edessä. Joskus vain on tosi vaikeaa.

        Jos koulu ei suju, niin sitten et vaan mene kouluun, jos se stressaa liikaa. Olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet. Ympäristö on vain huono sinulle. Vastaavia on monia muitakin. Vaadi itsellesi ympäristö koulun käyntiin.

        Kodin ja koulun pitäisi tehdä sinulle ympäristö, jossa pärjäät.

        Sinnittele vaan koulut jotenkin loppuun, niin pääset siitä eroon. Tämä vaihe on vain pieni osa elämässä. Tunnen monia, joilla ei ole koulut sujuneet, mutta koulun jälkeen pärjäävät oikein hyvin :)

        ja jos on kiusaajia, ne voi työntää portaita alas.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nuorella on vielä koko elämä edessä. Joskus vain on tosi vaikeaa.

        Jos koulu ei suju, niin sitten et vaan mene kouluun, jos se stressaa liikaa. Olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet. Ympäristö on vain huono sinulle. Vastaavia on monia muitakin. Vaadi itsellesi ympäristö koulun käyntiin.

        Kodin ja koulun pitäisi tehdä sinulle ympäristö, jossa pärjäät.

        Sinnittele vaan koulut jotenkin loppuun, niin pääset siitä eroon. Tämä vaihe on vain pieni osa elämässä. Tunnen monia, joilla ei ole koulut sujuneet, mutta koulun jälkeen pärjäävät oikein hyvin :)

        Voi opiskella myös iltakoulussa, että kotiopetuksessa, johon on jokin saittikin.


      • Anonyymi

        Aikanäkö on nuorten masentuneiden isoin ongelma, joka ei tosin kuin helpotu myöhemmin, mutta siinä päävirhe, ja ei sitä yleensä tehdä fyysisesti sairaana, eikä tulisi tehdä masentuneena, että tarvitaan tietoa, kun oma mieli sanoo muuta.

        Masennuksesta pääsee lähes aina yli ja tiedän vain yhden joka ei päässyt monen vuodenkaan jälkeen aikuisiällä ja pätti elämänsä. Hoidon avulla saa tietoa myös siitä, miten elämäänsä voi parantaa, jos ei itse kekkaa riittävästi, ja siten vähentâä altistavia tekijöitä. Akuuttiin vaiheeseen tai vaiheisiin voi käyttää masennuslääkkeitä, kuten särkyyn voi käyttää särkylääkkeitä. Osassa niitä on piristävää mukana, jotka nukuttaa vain väsyneenä, ja voi nostaa mielialaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aikanäkö on nuorten masentuneiden isoin ongelma, joka ei tosin kuin helpotu myöhemmin, mutta siinä päävirhe, ja ei sitä yleensä tehdä fyysisesti sairaana, eikä tulisi tehdä masentuneena, että tarvitaan tietoa, kun oma mieli sanoo muuta.

        Masennuksesta pääsee lähes aina yli ja tiedän vain yhden joka ei päässyt monen vuodenkaan jälkeen aikuisiällä ja pätti elämänsä. Hoidon avulla saa tietoa myös siitä, miten elämäänsä voi parantaa, jos ei itse kekkaa riittävästi, ja siten vähentâä altistavia tekijöitä. Akuuttiin vaiheeseen tai vaiheisiin voi käyttää masennuslääkkeitä, kuten särkyyn voi käyttää särkylääkkeitä. Osassa niitä on piristävää mukana, jotka nukuttaa vain väsyneenä, ja voi nostaa mielialaa.

        Masennuksesta pääsee yli kun Juna ajaa sun yli


    • Anonyymi

      Hyppää Pasilassa, niin saadaan jotain mielenkiintoa mekin elämään.

    • Anonyymi

      Junakuski voi sitten tappaa itsensä, jos ei kestä yliajoja.

      • Anonyymi

        Ei pitäisi kuulua työkuvaan. "joo siis kuljetat matkustajia eri paikkoihin ja ai niin välillä joku tekee itsarin hyppäämällä junan eteen sori se vaan kuuluu työkuvaan samoin kun järjestyksenvalvojat voi välillä hakata ilman syytä"


    • Anonyymi

      Onko väliä miten päin menee raiteille huomena tarkoitus tehdä itsemurha

      • Anonyymi

        Laita pää raiteelle, se on tärkeintä.


    • Anonyymi

      Kyllä on hyvä keino.

      Onnea matkaan 🙏

    • Anonyymi

      Moi, oon ite miettiny päättää päivät tollee vhä samanlail, mut vaa sillee et ottaisin alkoholin ja lääkkeet mukaa ja siit sit junan alle mut en sit tiiä onko hyvä idea?

      • Anonyymi

        Itekin teen niin


    • Anonyymi

      Se on hyvä tapa, toivottavasti onnistut.

      Sekava Cityboy nimi on tosi hyvä, aika harhainen täytyy olla jos luuli siitä, että video olisi koskenut jotain teinijonnea:D

      • Anonyymi

        Ottakeepa tosta kirjoittelijasta selvää, kuka hän on ja auttakaa hoitoon! Puhuu ilkeästi!


      • Anonyymi

        Kirjoittelija on selvästi itsetuhoinen!


    • Anonyymi

      Anteeksi että spämmään joka paikkaan Venäjävihaa.

      Pomomme on pikkusieluinen ja pikkumunainen ja hän haluaa että kiusaaan lukijoita aiheettomista.

      • Anonyymi

        Olen Sanoma oy:stä pomo myönnin säälittävä luuseri että haluaa vain lietsoa vihaa


    • Anonyymi

      Vaikka aloittaja kaikki sinua vihaisivat niin älä sen tähden elämästäsi luovu. Älä mieti sitä mitä jotkut sinulle ilkeyksissään puhuvat. Keskity mukaviin asioihin elämässäsi. Toivottavasti olet vielä elossa. Olet saanut vanhempiesi kautta elämän olet arvokas juuri sellaisena kuin olet.

    • Anonyymi

      teen samoin lähiaikoina kun vaivat sairaudessa etenevät,pää kiskoille ja näkemiin.

      • Anonyymi

        Eutanasia alankomaissa tai Sveitsissä, olisko joku viisi tonnia hotelleineen Sveitsissä. Saattohoidon lähete riittänee. Jos haluaa käyttää sen rahan, niin hyppy vähintään 20 kerroksesta tai vuoristossa tai laskuvarjoillen tms. vastaavasti, tai luoti pâähän; varottava allakulkijoita ja oltava aseharrastaja ja varottava muita, eli vaatii varmuustoimia ja valmisteluita.


    • Anonyymi

      Kuinkahan moni oikeasti tekee tuolla tavalla itsemurhan että menee junan alle? Sen tiedän että tuskin juuri kukaan junan alle mennyt on hengissä selvinnyt. Pakkohan siinä on pää lähteä irti tai mennä ihan murskaksi kun asettuu makuulle ja laittaa pään kiskoille.

      • Anonyymi

        Pyyhkäytyy sivuun.


    • Anonyymi

      Junat pitäisi kieltää ettei ihmiset kuole vain sen takia kun ei jaksa mennä kävellen.

    • Anonyymi

      talvella valkoinen peitto ja tyyny mukaan,käy sikiöasentoon selkä junaan päin pää kiskoille.kunnon nappikänni alle. onnistuu.

    • Anonyymi

      Tuo on kuitenkin melko ruma tapa kuolla kun varmaan koko ruumis menee silpuksi. Ainaki omaisien ja niiden kannalta rumaa jotka ne ruumiin palaset siivoaa. Tosin kuoleehan sodissakin tuolla tavalla ihmisiä jatkuvasti. Siellä paljon kysellä saako siitä joku traumoja.

      • Anonyymi

        Niin muiden traumat taas on muille tärkeintä. Mitä vitun väliä sillä kärsivällä ihmisellä on, tulee vaan ihmisten ilmoille pilaamaan meidän normaalien fiiliksen.


        TAPA ITSESI OLET IHSAN VITUN TURHA PASKA


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin muiden traumat taas on muille tärkeintä. Mitä vitun väliä sillä kärsivällä ihmisellä on, tulee vaan ihmisten ilmoille pilaamaan meidän normaalien fiiliksen.


        TAPA ITSESI OLET IHSAN VITUN TURHA PASKA

        Olet katkera "normaaleille" ihmisille? Et tiedä mitä nuo "normaalit" ihmiset ovat saaneet elämässänsä kokea.


      • Anonyymi

        Olisiko kannattanut auttaa sitä ihmistä sitten ajoissa Olisko turha uhriutua pelle


    • Anonyymi

      Haarajoen kohdalla näyttäisi vauhtia olevanyli 170 km /h joten siinä on saletti että lähtee henki.

      • Anonyymi

        Kiitos tiedosta lähden sinne heti


    • Anonyymi

      sitä oon katsellut paikaksi..

    • Anonyymi

      Suosittelen junaa. Itse ajattelin ainakin tempasta junan alle. Pelottaa eniten epäonnistuminen. Kävin mehustelemassa Mäntsälässä ja ohittavat junat menee niin lujaa, että homma saadaan pakettiin.

      • Anonyymi

        Suosituksesi ei perustu kokemukseen ja annoit perustelut miksi se on huono tapa.


    • Anonyymi

      Älä aiheuta junan kuskille mieliharmia loppu elämäksi äläkä läheisillesi sinua tarvitaan tässä maailmassa,olet mahtava tyyppi ja ihana

      • Anonyymi

        En tunne häntä mutta yksi syy miksi olen miettinyt itsemurhaa koska muut ympärillä tekevät selväksi etten ole mahtava enkä ihana. Pelkästään valitusta siitä miten huono olen. Tarkoitan tätä myös tuntemattomilta.


    • Anonyymi

      Joillain näyttää juna vetävän puoleensa. Ei ole paras tapa. Nuorena on liian aikaista pâättää elämänsä saati ohimenevän masennuksen takia. Yleinen nuorten tekemä arviointivirhe.

    • Anonyymi

      Olin kerran lähellä tehdä itsemurhaa laittaen jalkani ja pääni junaraiteelle. Siinä hetkessä sain näyn tulevaisuudesta ja tajusin että sen tekeminen olisi ollut täysin hyödytöntä.
      Myöhemmin sen näyn sisältö osoittautui täysin oikeaksi ja tapahtui kuten näin.

      Tästä myöhemmin tulin uskoon Jumalan näyttäytyessä minulle itsensä persoonallisena korkeimpana maailmankaikkeudellisena hallitsijana. Sen hetken jälkeen en enää ikinä kokenut eläissäni yhtä syvää ahdistusta taikka epätoivoa. Ei enää ikinä tuntemusta kuin koko maailma kaatuisi päälleni yksittäisestä asiasta. Aina on toivoa jopa päälle kaatuvien seinien takana ja se on Herra kaikkivaltias Jumala.

      • Anonyymi

        Lopeta huumeiden vetäminen jos luulet että Jumala on olemassa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lopeta huumeiden vetäminen jos luulet että Jumala on olemassa

        Tekis sullekin ehkä ihan hyvää.


    • Anonyymi

      Älä sotke muita lopetukseesi. Älä jätä sotkua äläkä työllistä pelastuslaitosten vähäistä henkilökuntaa.
      Joten lähin ruumishuone, etsi se. Hyvä määrä unilääkkeitä ja vähän viinaa mukaan. Ruumishuoneen taakse vaan kovalla pakkasella ja huitaiset huuleen pillerit ja viinaa. Vaatteet pois ja kun niitä riisuessa ei yllätyksellisesti edes palella niin siitä sitten kallistuu pehmoiseen ikiuneen.
      Pakkasia odotellessa.

    • Anonyymi

      Voi sattua hitosti,mut kerran se vaan kirpaisee.

    • Anonyymi

      Miksi kuljettajasta pitäisi välittää? Eihän kukaan minustakaan välitä.

      • Anonyymi

        Tuskin noin on vaikka siltä nyt tuntuukin. Koeta piristyä.


    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe