Aihe

Liperissä avoin työpaikka ilmoitus työvoimahallinno sivuilla.

Anonyymi

Ja Leader avustusrahaa palaa. Se on tärkeintä, että kaikki avustusrahat tulee käytettyä. En voi kuin ihmetellä, vie aivan hiljaiseksi..... Liperistä suuri matkailukunta. Markkinoinnin suuntaus Venäläisiin matkailijoihin. Mitä katsomista Venäläisellä matkailijalla on Liperissä? Luuleeko joku, että Venäläiset tulevat katsomaan niitä pehkun puhaltimia koulukeskuksen viereisesestä hallista. . Kukahan tämänkin projektin takana on? Edelleen vie hiljaisksi.

Tehtävänä on toimia koordinaattorina projektissa, jossa kerätään paikallisia tarinoita matkailun edistämistarkoituksessa. Tehtäviin kuuluu tarinoiden kerrontatilaisuuksien järjestäminen, osallistuminen tarinoiden dokumentointiin, tarinoiden esittäminen Internet-sivuilla sekä yhteydenpito venäläisiin yhteistyötahoihin.

Toivomme hakijalta venäjän kielitaitoa, Leader-hankehallinnon tuntemusta, aiempaa kokemusta Venäjä-yhteistyöstä, lähiseutumatkailusta sekä sähköisistä alustoista.
Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä ‎5‎.‎2‎.‎2021 ‎17‎:‎03‎:‎03

6

66

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mitä yhteistä on perinnetiedon keräämisellä, ja Venäjän matkailun markkinoinnilla?

  • Anonyymi

   Liperistä suuri matkailukunta. :)))) voi helvata,,saa nauraa! Metriheikkikö luonut työpaikan vai tanttapata?

  • Anonyymi

   Onko Hyväriseltä loppunut aikaisempi "matkailu projekti", ja hänelle pitää räätälöidä uusi duuni. Kepulaiset osaa leader avustus rahojen pyörityksen. Oma pieni oravanpyörä pyörii, tasaista tahtia, jako sulle, mulle, sulle, mulle.

  • Anonyymi

   Tuo duunipaikka on kyllä räätälöity jollekkin, joka on jo edestä käsin "valittu" hommaan. Homman haku vain pitää pistää julkiseksi, koska kyseessä on EU-tuilla palkattu homma. Harvoin olen sekalaisempaa työpaikka ilmoitusta nähnyt.

  • Anonyymi

   Eikö persulla ollut parempaa tekemistä kuin tuon asian tonkiminen? Ilmeisesti ei.

   • Anonyymi

    Taisi osua asia suoraan tiettyä porukkaa kohti . Kenelle puolueen jäsenelle te olette tuon avoimen työpaikan pedanneet, Hyvärisellekkö? Voihan se olla, että tämäkin asia pitää vaintaa, ja olla hiljaa. Taitaa olla arka paikka, kun asia on tullut julkiseksi.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   348
   7499
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   292
   5502
  3. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   4279
  4. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   236
   4082