Kertoo KP24
https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/610361
Sigridsissä käyneillä asiakkailla salmonella
26
1031
Vastaukset
- Anonyymi
Kaikki virukset on nyt liikkeellä . Huonoa mainosta ravintolalle .
- Anonyymi
Ensimmäinen kokkolalaisen ravintola vuosikymmeniin jossa salmonellaa hyihyivhi
- Anonyymi
Ei pidä paikkaansa!
Valitettavasti salmonella tulee useasti ulkomaalaisista ruoka tuotteista. Koska sielä on hygenia ihan jotain muuta mitä suomessa.
- Anonyymi
eikö toinen ravintola ole satamassa.
- Anonyymi
Ei ole, ennen oli molemmissa sama omistaja.
- Anonyymi
Mitä sitten?
- Anonyymi
Kaksi syyttä, miksi syön vain kotiruokaa.
Ravintolassa ruoka on erittäin kallista. Jos lounas maksaa 8-12€, niin 5 päivän lounaat maksaa 40€-60
Sillä rahalla saan valmistettua helposti ruokaa, että riittää 2-4 viikon ajaksi ruokaa.
Kotona ei altistu koronalle, flunssalle, influenssalle, vatsataudeille, eikä muillekaan taudeille, kuten ravintolassa, jossa on kymmeniä ihmisiä samaan aikaan syömässä.
Tietenkin ravintolassa syöminen on kallista, koska ruoan hintaan sisältyy aterian valmistukseen sisältyvät elintarvikkeet, työntekijöiden palkat, kiinteistön vuokrat, lämmityskulut, siivouskulut, jätemaksut, vesilaskut, kiinteistöverot, markkinointikulut, kirjanpitokulut, ravintolan perustamiskulut. työntekijöiden eläkkeet ja sosiaalimaksut ym. kuluja.
Kotona ei tällaisia kuluja ruokaan tule, koska ruoasta ei laskuteta, kun ruoan tekijä on- Anonyymi
Aivan oikein! Tavallisen mallikansalaisen tulee säästää, säästää ja säästää, sekä laskea kaikki kulut ja menot pilkun tarkasti! Pöpöjä on myös syytä kaihtaa samalla säntillisyydellä. Perin esimerkillistä toimintaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Aivan oikein! Tavallisen mallikansalaisen tulee säästää, säästää ja säästää, sekä laskea kaikki kulut ja menot pilkun tarkasti! Pöpöjä on myös syytä kaihtaa samalla säntillisyydellä. Perin esimerkillistä toimintaa.
Enoni ainoa erhe taikka synti, joka kuoli 109-vuotiaana oli että hän kerran luuli erehtyneensä puhtoisen elämänsä aikana.
- Anonyymi
tuonne kukaan syömään halua muutenkaan
- Anonyymi
Saan 12- 13 purkillista hernekeittoa yhden 8€ lounaan hinnalla ja kun yhdestä purkista saa pari kertaa syötyä, niin se tarkoittaa, että saan syödä yhden lounaan hinnalla 24-26 päivää.
Hernekeittopurkin saa alle 0,70€ hinnalla.
Ajatelkaapa tätä ja on sellasiakin, jotka kehuu, että 8€ lounas ei ole edes kallis, kyllä on kallista ruokaa, taitaa olla hyvätuloinen, jos toisin väittää.- Anonyymi
Kerrassaan esimerkillistä. Säästäkää hyvät ihmiset säästäkää! Meillä on vain yksi elämä.
- Anonyymi
Raskasta työtä ei jaksaisi tuolla keittomäärällä tehdä.
- Anonyymi
Kai sää ny välillä muutakin syöt kuin hernekeittoa.
Perunoista saa hyviä ruokia huokeasti. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kai sää ny välillä muutakin syöt kuin hernekeittoa.
Perunoista saa hyviä ruokia huokeasti.Perunoita syön yleensä. Nuoruudessa olin perunan nostotalkoissa maalla ja silloin laitettiin pikkuperunat apulantasäkkeihin tai puulaatikkoon ja naapuri haki ne lehmille.
Silloin jo ajattelin, että olisi niistä saanut suuren kylpyammeellisen perunamuusia, jos olisi keittänyt ja tehnyt muusia.
- Anonyymi
Taitaa olla hyvätuloinen...Hyi hyi, sinä isotuloinen, häpeä tulojasi!!
- Anonyymi
Kun täm möistä sattuu niin tietenkin ensimmäisenä tulee mieleen ravintolan hygienia. Mutta kyllä lounastajien käytöksessäkin on pahoja puutteita. Käsidesien ja maskien käyttöä voi parantaa. Mutta mutta esim Sigfridsin ja Rinkelin vetääjillä ei liene kanttia terästäytyä, se on heidän rahanlähde. Lounasbuffetit on aina levityspaikka, täytyy olla kauppatieteen maisteri tai insinööri ettei sen ymmärrä.
- Anonyymi
Olihan salmonellaa äskettäin munissa joita suurella hälyllä vedettiin myynnistä. Samoin lidlin jauhelihoissa ja milloin missäkin on ollut samaa. Tämä hajuton, mauton ja näkymätön pöpö voi siis olla raaka-aineestakin peräisin.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Olihan salmonellaa äskettäin munissa joita suurella hälyllä vedettiin myynnistä. Samoin lidlin jauhelihoissa ja milloin missäkin on ollut samaa. Tämä hajuton, mauton ja näkymätön pöpö voi siis olla raaka-aineestakin peräisin.
Eräällä miehellä ripuli kesti vuoden .
- Anonyymi
Salmonella on ehkä huonointa mainosta ikinä. Mahtaako mennä nurin tämän johdosta ?
- Anonyymi
Missä on Sigrids ravintola, pitsapaikka?
- Anonyymi
Mistä lähtenyt liikkeelle, vihanneksista?
Vihannekset pitää pestä huo l l e l l i s e s t i ennen käyttöä. Säikyttää asiallisesti!- Anonyymi
"Tartunnan lähteeksi epäillään tukun myymää pakastettua suurtaloustuotetta. Tukku on pysäyttänyt tuotteen myynnin suomessa"
Siis olen ymmärtänyt, että ravintolassa valmistetaan ruoka tuoreista raaka-aineista.
Tulee vaan mieleen julkkiskokki Gordon Ramsay, joka ohjelmassaan kierteli ongelmaravintoloita ja joissa ruoka tehtiin pakasteista, joista osa oli vanhentuneet.
Muutaman kerran olen ravintolassa käyty syömässä muutama vuosi sitten, mutten ravintoloissa syömistä harrasta johtuen aterian korkeasta hinnasta.
Ei minulla ainkaan olisi varaa käydä päivittäin lounaalla ravintolassa, eikä edes kerran viikossa, senverran kirpaisee ravintoloiden hintataso.
Jotkut vielä toteaa, että 8-10€ lounas on halpa, ei minusta. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
"Tartunnan lähteeksi epäillään tukun myymää pakastettua suurtaloustuotetta. Tukku on pysäyttänyt tuotteen myynnin suomessa"
Siis olen ymmärtänyt, että ravintolassa valmistetaan ruoka tuoreista raaka-aineista.
Tulee vaan mieleen julkkiskokki Gordon Ramsay, joka ohjelmassaan kierteli ongelmaravintoloita ja joissa ruoka tehtiin pakasteista, joista osa oli vanhentuneet.
Muutaman kerran olen ravintolassa käyty syömässä muutama vuosi sitten, mutten ravintoloissa syömistä harrasta johtuen aterian korkeasta hinnasta.
Ei minulla ainkaan olisi varaa käydä päivittäin lounaalla ravintolassa, eikä edes kerran viikossa, senverran kirpaisee ravintoloiden hintataso.
Jotkut vielä toteaa, että 8-10€ lounas on halpa, ei minusta.On paljon ihmisiä jotka haluavat käydä ravintoloissa syömässä ja se on hyvä asia koko yhteiskunnalle. Pitserioista sai takavuosina kolmen euron pitsoja, mikä oli varma merkki että ne myytiin ns. pimeästi.
- Anonyymi
Syökää kanaa .Ulkomailta tuotua .
- Anonyymi
Youtubessa on suomalais tubettaja, joka on videoilla syönyt seuraavia raakoja tuotteita: jauhelihaa, hevosen jauhelihaa, karjalanpaistia, porsaan lihaa, kananpojan jauhelihaa, siskonmakkaraa.
Kyllä raaka liha pitää kypsentää, muuten siitä voi saada salmonellaa tai sairastua.
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
20v on otettu kiinni
Tulipalo oli sytytetty joten murhasiko ex omat lapsensa ja heidän Äidin. Tuskin sitä kukaan ohikulkijakaan sytytti.36312980Riikka runnoo! Uutta velkaa tänä vuonna 17 mrd. euroa
Tirsk. Nyt kyllä hihityttää kuin pientä eläintä. Riikka takoo maailmanennätyksiä tasaiseen tahtiin. " [Riikka] joutuu243980S-kaupoissa on nykyään ihanaa käydä
Kun niissä ei enää käy satuolentoihin uskovat hihhuIit eivätkä persut. Asiakaskunta on huomattavasti siistiytynyt muutam853952Suomessa on ollut suurtyöttömyyttä ennenkin, ja lääkäriin pääsee nykyäänkin
Täällähän oli jonkun sekopään(vas.) juttu, että ennen ei ollut työttömyyttä ja lääkäriin pääsi. Siihen alkoi tietysti ko613834- 853294
Kysymys: Kuinka moneen maahan neuvosto-venäjä on hyökännyt
viimeisten 90-vuoden aikana? Ja lähinnä on siis kyse neuvosto-venäjän naapurimaista - kuten Suomesta. Lista on huomatta603170IL - Auerin lapsia oli houkuteltu rahalla Annelin puolelle?
16:12 Outoja väitteitä Sijaisäidin mukaan Auerin lapsia koetettiin houkutella nettipalstoilla muuttamaan kertomuksiaan1373098- 1043061
Näin tyhmä vasemmistolainen on: "S-kaupoissa on nykyään ihanaa käydä
kun siellä ei ole hihhuleita eikä persuja." Vain tyhmä eli heikkoälyinen vasemmistolainen voi tehdä noin lapsellisia ju442922Savonlinan perhesurma, epäilty mies romani, äiti kantaväestöä
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000011676508.html Savonlinnan seudun romaniyhdistyksestä kerrottiin lauantaina IS:lle, e1592744