Aihe

Sigridsissä käyneillä asiakkailla salmonella

Anonyymi

26

530

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaikki virukset on nyt liikkeellä . Huonoa mainosta ravintolalle .

    • Anonyymi

      Ensimmäinen kokkolalaisen ravintola vuosikymmeniin jossa salmonellaa hyihyivhi

      • Anonyymi

        Ei pidä paikkaansa!
        Valitettavasti salmonella tulee useasti ulkomaalaisista ruoka tuotteista. Koska sielä on hygenia ihan jotain muuta mitä suomessa.


    • Anonyymi

      eikö toinen ravintola ole satamassa.

      • Anonyymi

        Ei ole, ennen oli molemmissa sama omistaja.


      • Anonyymi

        Mitä sitten?


    • Anonyymi

      Kaksi syyttä, miksi syön vain kotiruokaa.
      Ravintolassa ruoka on erittäin kallista. Jos lounas maksaa 8-12€, niin 5 päivän lounaat maksaa 40€-60
      Sillä rahalla saan valmistettua helposti ruokaa, että riittää 2-4 viikon ajaksi ruokaa.
      Kotona ei altistu koronalle, flunssalle, influenssalle, vatsataudeille, eikä muillekaan taudeille, kuten ravintolassa, jossa on kymmeniä ihmisiä samaan aikaan syömässä.

      Tietenkin ravintolassa syöminen on kallista, koska ruoan hintaan sisältyy aterian valmistukseen sisältyvät elintarvikkeet, työntekijöiden palkat, kiinteistön vuokrat, lämmityskulut, siivouskulut, jätemaksut, vesilaskut, kiinteistöverot, markkinointikulut, kirjanpitokulut, ravintolan perustamiskulut. työntekijöiden eläkkeet ja sosiaalimaksut ym. kuluja.
      Kotona ei tällaisia kuluja ruokaan tule, koska ruoasta ei laskuteta, kun ruoan tekijä on

      • Anonyymi

        Aivan oikein! Tavallisen mallikansalaisen tulee säästää, säästää ja säästää, sekä laskea kaikki kulut ja menot pilkun tarkasti! Pöpöjä on myös syytä kaihtaa samalla säntillisyydellä. Perin esimerkillistä toimintaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan oikein! Tavallisen mallikansalaisen tulee säästää, säästää ja säästää, sekä laskea kaikki kulut ja menot pilkun tarkasti! Pöpöjä on myös syytä kaihtaa samalla säntillisyydellä. Perin esimerkillistä toimintaa.

        Enoni ainoa erhe taikka synti, joka kuoli 109-vuotiaana oli että hän kerran luuli erehtyneensä puhtoisen elämänsä aikana.


    • Anonyymi

      tuonne kukaan syömään halua muutenkaan

    • Anonyymi

      Saan 12- 13 purkillista hernekeittoa yhden 8€ lounaan hinnalla ja kun yhdestä purkista saa pari kertaa syötyä, niin se tarkoittaa, että saan syödä yhden lounaan hinnalla 24-26 päivää.
      Hernekeittopurkin saa alle 0,70€ hinnalla.
      Ajatelkaapa tätä ja on sellasiakin, jotka kehuu, että 8€ lounas ei ole edes kallis, kyllä on kallista ruokaa, taitaa olla hyvätuloinen, jos toisin väittää.

      • Anonyymi

        Kerrassaan esimerkillistä. Säästäkää hyvät ihmiset säästäkää! Meillä on vain yksi elämä.


      • Anonyymi

        Raskasta työtä ei jaksaisi tuolla keittomäärällä tehdä.


      • Anonyymi

        Kai sää ny välillä muutakin syöt kuin hernekeittoa.
        Perunoista saa hyviä ruokia huokeasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kai sää ny välillä muutakin syöt kuin hernekeittoa.
        Perunoista saa hyviä ruokia huokeasti.

        Perunoita syön yleensä. Nuoruudessa olin perunan nostotalkoissa maalla ja silloin laitettiin pikkuperunat apulantasäkkeihin tai puulaatikkoon ja naapuri haki ne lehmille.
        Silloin jo ajattelin, että olisi niistä saanut suuren kylpyammeellisen perunamuusia, jos olisi keittänyt ja tehnyt muusia.


    • Anonyymi

      Taitaa olla hyvätuloinen...Hyi hyi, sinä isotuloinen, häpeä tulojasi!!

    • Anonyymi

      Kun täm möistä sattuu niin tietenkin ensimmäisenä tulee mieleen ravintolan hygienia. Mutta kyllä lounastajien käytöksessäkin on pahoja puutteita. Käsidesien ja maskien käyttöä voi parantaa. Mutta mutta esim Sigfridsin ja Rinkelin vetääjillä ei liene kanttia terästäytyä, se on heidän rahanlähde. Lounasbuffetit on aina levityspaikka, täytyy olla kauppatieteen maisteri tai insinööri ettei sen ymmärrä.

      • Anonyymi

        Olihan salmonellaa äskettäin munissa joita suurella hälyllä vedettiin myynnistä. Samoin lidlin jauhelihoissa ja milloin missäkin on ollut samaa. Tämä hajuton, mauton ja näkymätön pöpö voi siis olla raaka-aineestakin peräisin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olihan salmonellaa äskettäin munissa joita suurella hälyllä vedettiin myynnistä. Samoin lidlin jauhelihoissa ja milloin missäkin on ollut samaa. Tämä hajuton, mauton ja näkymätön pöpö voi siis olla raaka-aineestakin peräisin.

        Eräällä miehellä ripuli kesti vuoden .


    • Anonyymi

      Salmonella on ehkä huonointa mainosta ikinä. Mahtaako mennä nurin tämän johdosta ?

    • Anonyymi

      Missä on Sigrids ravintola, pitsapaikka?

    • Anonyymi

      Mistä lähtenyt liikkeelle, vihanneksista?
      Vihannekset pitää pestä huo l l e l l i s e s t i ennen käyttöä. Säikyttää asiallisesti!

      • Anonyymi

        "Tartunnan lähteeksi epäillään tukun myymää pakastettua suurtaloustuotetta. Tukku on pysäyttänyt tuotteen myynnin suomessa"
        Siis olen ymmärtänyt, että ravintolassa valmistetaan ruoka tuoreista raaka-aineista.
        Tulee vaan mieleen julkkiskokki Gordon Ramsay, joka ohjelmassaan kierteli ongelmaravintoloita ja joissa ruoka tehtiin pakasteista, joista osa oli vanhentuneet.
        Muutaman kerran olen ravintolassa käyty syömässä muutama vuosi sitten, mutten ravintoloissa syömistä harrasta johtuen aterian korkeasta hinnasta.
        Ei minulla ainkaan olisi varaa käydä päivittäin lounaalla ravintolassa, eikä edes kerran viikossa, senverran kirpaisee ravintoloiden hintataso.
        Jotkut vielä toteaa, että 8-10€ lounas on halpa, ei minusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Tartunnan lähteeksi epäillään tukun myymää pakastettua suurtaloustuotetta. Tukku on pysäyttänyt tuotteen myynnin suomessa"
        Siis olen ymmärtänyt, että ravintolassa valmistetaan ruoka tuoreista raaka-aineista.
        Tulee vaan mieleen julkkiskokki Gordon Ramsay, joka ohjelmassaan kierteli ongelmaravintoloita ja joissa ruoka tehtiin pakasteista, joista osa oli vanhentuneet.
        Muutaman kerran olen ravintolassa käyty syömässä muutama vuosi sitten, mutten ravintoloissa syömistä harrasta johtuen aterian korkeasta hinnasta.
        Ei minulla ainkaan olisi varaa käydä päivittäin lounaalla ravintolassa, eikä edes kerran viikossa, senverran kirpaisee ravintoloiden hintataso.
        Jotkut vielä toteaa, että 8-10€ lounas on halpa, ei minusta.

        On paljon ihmisiä jotka haluavat käydä ravintoloissa syömässä ja se on hyvä asia koko yhteiskunnalle. Pitserioista sai takavuosina kolmen euron pitsoja, mikä oli varma merkki että ne myytiin ns. pimeästi.


    • Anonyymi

      Syökää kanaa .Ulkomailta tuotua .

    • Anonyymi

      Youtubessa on suomalais tubettaja, joka on videoilla syönyt seuraavia raakoja tuotteita: jauhelihaa, hevosen jauhelihaa, karjalanpaistia, porsaan lihaa, kananpojan jauhelihaa, siskonmakkaraa.
      Kyllä raaka liha pitää kypsentää, muuten siitä voi saada salmonellaa tai sairastua.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

      Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
      Kotimaiset julkkisjuorut
      79
      8593
    2. Matti Silmu :(

      Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
      Yölintu
      21
      3841