Aihe

Kuka paras rajatiedolla

Anonyymi

Kuka rajatiedon näkijöistä oikeasti nähnyt?
Varsinkin ihmissuhteisiin.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tiina Kallio, ainakin minulle, varsinkin kun tietää toisen syntymäajan. Mutta se joka näkee yhdelle ei välttämättä näe kaikille. Ja kukaan näkijä ei ainakaan minun mielestäni voi vastata kysymykseen "onko tämä se oikea". Enemmänkin vain luonteita ja kehityssuuntia.

  • Anonyymi

   Tiina mainittiinkin jo, ja tosiaan aika heittää hänelläkin ja voi käydä niin, vastaan tulee myöhemmin joku kysymäsi kaltainen :) Kokemusta on.

   Anne on myös hyvä, erityyppinen kuin Tiina, mutta osuvat katsannot olen saanut myös häneltä.

   Sitten olen kirjannut ylös muutaman toisenkin ennusteen, mutten nimiä näihin.. Nekin vallan rahanarvoisia.

   Varmasti on muitakin, heillä on suurin osa vuosia näitä palveluja tarjonneita. Itse jo lähes 20 vuotta aina toisinaan näkijän palveluja käytellyt. Myös muiden kuin Rajatiedon.

   Parhaiten saa ennustuksista kiinni äänittämällä/kirjaamalla asiat ylös. Voi vuosien varrella palata, kukaan ei muista muutoin mitä on tarkalleen nähty tulevaksi. Vähän kun leffat - pääjuoni muistuu, mutta koko pätkä ei sitten millään.

   • Anonyymi

    Minäkin suosittelen äänittämistä. Muuten unohtuu. Ennustukset toteutuvat tosiaan usein paljon myöhemmin kuin on sanottu, jopa 10-15 vuoden päästä on omalla kohdallani joskus toteutunut näkijöiden ennustukset. En olisi muistanut niitä, jos en olisi äänittänyt. - Tiinalla kyllä yleensä ajat ovat osuneet hyvin kohdalleen ainakin kun on ollut kyse asiasta, jossa prosessi on jo käynnissä. Silloin hän on osannut sanoa vaiheet ja loppupisteen ajankohdan.
    -edellinen


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   4786
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   2896
  3. Johanna Tukiainen menetti vauvansa Solnan sosiaalihuollolle - myös vuokra-asunto liipasimella!

   Tänään 4.3. ilmestynyt Seiska tietää kertoa saman minkä näädät ovat tienneet jo 3 viikon ajan. Näätien tiedothan koskivat Tukiaisen vauvan huostaanot
   Kotimaiset julkkisjuorut
   307
   2753