Aihe

Onko hallitus hyväksynyt Koronatuen alennuksen Suomelle?

Anonyymi

EU alentaa Koronatukea Suomelle 500 miljoonaa.

Perusteluna on kuuleman mukaan se, että Suomi on kärsinyt vähän
Koronasta

Kysyä pitäisi koronasta kärsineiltä yrittäjiltä ja työttömiksi joutuneilta
kansalaisilta, eikä omaa kilpeään kiillottavalta HALLITUKSELTA.

Taitaa mallioppilas maa olla kuisessa kusessa velkojensa kanssa ku
nämä etelään syydetyt miljardit erääntyvät maksuun.

Tässä on toistumassa Keikalle annetut lainojen takaukset

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomen hallitus ei ole hyväksynyt elvytyspakettiin mahdollisesti tulevia muutoksia, jotka on sidottu covid -19 pandemian tuomiin talousvaikeuksiin eri maissa EU:n alueella.
   Lopeta se persujen hokemien levitys.

   • Anonyymi

    USA antaa kansalaisilleen 1000 euron sekin. Suomen vasemmistohallitus antaa 3,5 miljardia Espanjan ja Italian kansalaisille. Nämä miljardit maksaa suomalaiset veronmaksajat.


   • Anonyymi

    Anteeksi. Taisi sattua herkkään kohtaan. Yritän ymmärtää aivopestyä
    sosialistia.


  • Anonyymi

   Tukipaketti oli tehty ennen kuin koronasta oli tietoakaan. Korona keksittiin lisätä siihen myöhemmin.

   Paketin tarkoitus on antaa rahaa jolla tuetaan Saksan ja Ranskan pankkeja, jotka ovat antaneet riskirahaa etelään.

   Hallitus perusteli pakettia sillä, että se auttaa Suomen vientiä. Kun ilmeni että se haittaa sitä, häipyi pohja perusteilta.

   Jostain kummasta syystä hallitus päättikin haitata teollisuutta, muttei sanonut sitä ääneen ja keski uuden syyn paketille

  • Anonyymi

   Länsi-Rajan liikenne Torniossa hiljeni eilen kun Ruotsi otti asiat omiin käsiin ja vaati koronatodistuksen jos meinaat mennä Ruotsiin. Tähän ei pystynyt Suomen Marinin hallitus, mutta turpa laulaa kuukausi kuukauden perään koronasta siitäkin edestä. Tyhjänpuhujia.

  • Anonyymi

   Taas ei ymmärretä ( tai ei haluta ymmärtää) mistä on kyse:

   Opposition kritisoimassa EU:n elvytyspaketissa on 30% jousto-osa, joka lopulta määrittää kunkin EU-maan elvytysmäärän. Jussi ja Orpo vaati aikoinaan sen osuuden nostoa 50%:iin ja se olisi läpi mennessään aiheuttanut sen, että Suomen saama tukiosuus olisi nyt Pienempi, kuin mitä se tulee olemaan.
   Näin on koska Suomi on tähän mennessä selvinnyt koronan aiheuttamasta talouden alamäestä pienemmin vaurioin, kuin etukäteen oli ennustettu. (tuo 30%:n jousto-osuus lasketaan vasta jälkeenpäin, kun nähdään, että miten pahasti kunkin maan talous kyykkää vuosina 2020 ja2021). Mutta tuohonkaan Sanna Marinin kommenttiin oppositioherrat eivät sanoneet mitään, ymmärrettävästi.

   Tuo jousto- osa elää riippuen mitenkä hyvin Suomen taloutta on hoidettu elikkä taloutta on hoidettu ennakoitua paremmin jolloinka tuo Suomen osuus laskee . Eihän ole kyse todellakaan mistään huijauksesta vaan puhtaasta % laskusta jota näköjään edes Orpokaan ei ymmärtänyt kun oli ihan Öönä A-Atolk tentissä Marinin vastauksen jälkeen!

   • Anonyymi

    Niin siis...

    Koska Suomi on satsannut rahaa siihen, että Koronatilanne olisi maltillinen, jaetaan näitä EU:n yhteisiä rahoja muualla. Olis annettu taudin rehottaa vaan niin oltasko saatu muka jotain enwmmän, uskokoon kuka haluaa. Silloin olis jakoperuaseet olleet muita ja siellä Brysselissä nauravar meille urpolandialle, jolta on helppo lypsää irtorahat pois. Ei sieltä sympatiaa tänne pohjolaan riitä.

    Jännä, ettei tajuta sitä, että suomen infra on seklainen, ettei tartuntataudit leviä kuten monesaa muussa EU-maassa. Viisikko suostui kaikkeen mitä meille tarjoiltiin. Pieleen meni.

    Ollaan me vaan pöljiä, kun tämä hyväksytään.


  • Anonyymi

   Lykätyt syöpä- ja sydäntautihoidot johtavat myös tuhansiin ylimääräisiin kuolemiin. Kroonisesti sairaiden hoidon heikkenemisen arvioidaan tappavan Saksassa 3500 ihmistä. Moni kuolee sydänkohtaukseen, koska ei hakeudu ajoissa sairaalaan. Psyykkiset häiriöt yleistyvät ja voivat myös johtaa kuolemiin. Elinolosuhteiden huononeminen ja työttömyys lisäävät itsemurhia. Myös perheväkivalta lisääntyy.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   125
   2532
  2. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   140
   2438