Aihe

yhen kauden persun syytä

Anonyymi

että kepun 100 vuotta yksinkertaisella enemmistöllä hallinnoima kunta on raunioina

7

66

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ikävähenkinen paikkakunta tuo Haapavesi.
   Taitaa olla pitkät perinteet tuolla riitelyllä?

  • Anonyymi

   Johan oli hyvä vitsi!
   Kunnan asioista on päättänyt todellakin KEPU YKSIN ja aina tehnyt täysin niin kuin on halunnut määräenemmistöllään. Ihan aina!
   Hyvin kuvaa kepun toimintaa, että kehtaavat syyttää yhtä Perussuomalaista siitä, että KEPU YKSIN ON VELKAANNUTTANUT KAUPUNGIN.
   Kaatoikos se yksi Perussuomalainen koko kepun samalla kertaa, kun kepu on romahtanut koko maassa?
   OTTAKAAPA KEPUT VASTUU IHAN ITSE OMISTA TEKOSOSTANNE!!!!!!!!!!
   Tehkääpä analyysiä miksi teitä ei enää haluta päättäjiksi KOKO SUOMESSA. Oisko vastuunoton aika. Velkaantuneet rauniot ja riitelevä kaupunki jäi teidän jäljiltänne. Koulu asiassa saitte kaikki kylät toisiaan vastaan. Ottaa varmasti aikaa toipua tästä ja saadaanko edes kylien välejä enää kuntoon? Pahan työn teitte. Oli tosi oksettava se Ollilan ja kaupunginjohtajan ja talousjohtajan delegaatio junttaus/pelottelu ja painostus kyläkierrokset mitä tekivät,kun koittivat pakottaa muut päättäjät sulkemaan koulut. Kyllä oli ylimielistä hommaa. Ei siinä lasten vanhempia kuunneltu, pelkkä kuulemisen irvikuva. Ei unohdu.

   • Anonyymi

    me kepulit inhotaan persuja , kun panevat meitä liika halvalla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    me kepulit inhotaan persuja , kun panevat meitä liika halvalla.

    Ei,kyllä hinta on ollut kova ja sitä maksetaan pitkään.


   • Anonyymi

    Hyvin kirjoitettu. Ilkka Repo on saanut enemmän aikaan keskustan ylivallan kaatamiseksi kuin kukaan. Kovaa on ollut kielenkäyttö, mutta sitä on tarvittu, että haapavetiset heräsivät. Keskusta on nimennyt Ilkan "vaaralliseksi! vastustajaksi. Se jos mikä kertoo Ilkan työstä. Ja nämä jutut täällä kertoo, miten peloissaan keskusta on Ilkan ja perussuomalaisten suhteen. Haapavedellä ollaan lähestymässä aitoa demokratiaa. Siitä Ilkalle kiitos. Haapavesi-ryhmä on perustettu juuri sitä tarkoitusta varten, että keskustan ylivalta ja alistaminen loppuisivat. Enää ei itketetä eikä huudeta keskustan päämäärien saavuttamiseksi. Ollila ja Kolehmainen olivat keskustan todelliset kaatajat. helmikuu 2020 jää historian kirjoihin ja Ollila keskustan kaatajana ja Ilkan auttajana.


  • Anonyymi

   Ilkka on Haapaveden Robin Hood! Köyhien puolustaja ja kepun kaataja.

  • Anonyymi

   Ilkka on kepun saanut rikki ja murenemaan. Se on kiitettävä ja kunnioitettava asia. Paljon on saanut kestää asiattomuuksia mutta hyvin on kantansa pitänyt. Rehellisyys saa aina palkkansa niin kuin nytkin. Keskusta on kaatumassa ja alkaa uusi aikakausi Haapavedellä. Toivottavasti se on rakentava ja Haapaveden kaupunkia kehittävä. Minunkin silmissäni Ilkka Repo on Haapaveden Robin Hood. Heikompiosaisten puolustaja joka tekee töitä itseään säästämättä muiden eteen. Minun ääneni menee Ilkalle.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   279
   6457
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   229
   4642
  3. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   212
   3927