Aihe

Karjakko keskusta puolueen maister lupas tulla paskoo talikolla lastaamaan

Anonyymi

Vaan ei oo näkynnä ollenkaan Taetaa olla niitä ÄÄNIharavia vailla juuttaan prkeele

10

319

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miksi tämä persujen jäsenkeskustelu julkaistaan täällä Kiuruveden palstalla? Mitä tekemistä tällä on kuntamme kanssa?

   • Anonyymi

    Eiköhän tässä keskustelussa ole kaikkien puolueiden takaa ihmisiä jotka ovat kyllästyneet kepun hääräämiseen ja sotkemiseen joka asiassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eiköhän tässä keskustelussa ole kaikkien puolueiden takaa ihmisiä jotka ovat kyllästyneet kepun hääräämiseen ja sotkemiseen joka asiassa.

    Ihan eniten kepulaiset keskenään riitelee. Pahimmat pukarit joutu pakkaamaan kyyttönsä ja pakenemaan häpeää eteläsuomeen. Tunnetaan jos siellä sisäpiirikaupoista.


  • Anonyymi

   naurattaa tämä kepulainen - sanonko mikä - tyylitön karjakko. On alkanut ottaa mallia persujen sanna antikaisesta, joka estää heti jos kommentti ei miellytä. Heikkinen bannasi kun tyylitajuaan kritisoitiin

  • Anonyymi

   Keskustan pohjoiskarjalainen kansanedustaja Hannu Hoskonen piti kovan puheen eduskunnassa keskiviikkona.

   Hoskonen sanoi, että EU:n yhteisvastuullinen elpymispaketti rikkoo EU:n liittymissopimusta, jonka mukaan mitään yhteisvastuuta ei EU:ssa ole. Hoskosen mukaan suomalaisten verorahat on käytettävä suomalaisen hyväksi.

   – Kannattaisi kertoa totuus tälle maalle ihan semmoisena kuin se on eikä väännellä ja käännellä, Hoskonen pauhasi eduskunnassa keskiviikkona.

   – Totuus on tässä asiassa se, jos perustamme tulonsiirtounionin, se on tälle maalle todella valtava virhe, peruuttamaton virhe, jota ikinä ei saada peruutettua, ja tätä virhettä Suomi ei missään nimessä saa tehdä, Hoskonen jatkoi.

  • Anonyymi

   Perussuomalaiset syytti hallitusta suullisella kyselytunnilla hallitusta turvetuotannon alasajosta. Monet alan yritykset ovat lopettaneet tai lopettamassa, ja perussuomalaisten mukaan hallituksen ”ilmastopolitiikalla” syntyy korvaamattomia vahinkoja.
   – Hyvä hallitus, te koitatte painaa tätä villaisella, mutta kyse ei ole mistään pikkujutusta. Alan parissa toimii jopa 500 yritystä ja se työllistää tuhansia.

   – Huoltovarmuus kyykkää vaarallisesti teidän intohimoisten ja kiilusilmäisten ilmastotavoitteidenne edessä. Tuntuu, ettei vihallenne suomalaista turveteollisuutta kohtaan ole mitään rajoja. Vihervasemmistolta tämän jotenkin ymmärtää, mutta miten keskusta vielä voi olla tällaisessa mukana? perussuomalaisten kansanedustaja Mauri Peltokangas ihmetteli.

  • Anonyymi

   Hoskonen ainut täysjärkinen Kepulainen.

   • Anonyymi

    Hyvä, että edes yksi löytyi. Ei oikein yhtä vähempää voi olla.


  • Anonyymi

   Kepulien valta murtuu Kiuruvedelläkin! Kiuruvesi takaisin! Make Kiuruvesi great again! Trump kaupunginjohtajaksi!

   • Anonyymi

    Harava-Kaisa kaupunginjohtajaksi! Joutaa kohta töiltään kun tippuu eduskunnasta, piikit pystyssä puolustamaan omia etujaan, ja jos niiltä sattuu joutamaan niin vähän kaupunginkin.


  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   150
   7965
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   279
   4933
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   191
   2888