Aihe

Keskustapuolueen sekoilut paniikki iskenyt totaalisesti.

Anonyymi

Käyvät kaikkien kimppuun jotka liikahtavat.Karkeat syytökset esm:perussuomalaisten suuntaan syyttäessään heitä äärioikeistolaisrasisteiksi persuja äänestäneitä on sentään noin 600 000 ovatko he kaikki noita edellämainittuja.Eikö tällainen puhe ole mitä suurimmassa määrin sitä kahtiajakoa ja vihapuhetta?Kepulit jotka yrittävät kaikin keinoin pysyä hallituksessa hännystellessään vihervasemmistoa hyväksyvät kaikki perustuslainvastaisetkin päätökset,että hallitussopu säilyisi.

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kepulla otsaa kosiskella äänestäjiä, joilta se viime vaaleissa sai selkeän vastauksen. Kepun ainoa tehtävä kasata kamppeensa hallituksesta. Mars!

  • Anonyymi

   Keskusta on Kekkosen ajan valtapuolue ja kovasti tykästynyt valtaan. Kun se ei enää viime vaalien romahdustappion jälkeen ollut valtapuolue niin se on ripustautunut vallassaolevaan vihervasemmistoon. Kaveraaminen liberaalin vihervasemmiston kanssa tulee keskustalle kuitenkin kalliiksi. Liberaalit agendat, globalismi, federalismi, yltiöurbanismi, antinationalismi ja "kunnianhimoinen" ilmastopolitiikka ovat keskustan peruskannattajille vieraita. Kun keskustan kannattajia valuu perussuomalaisiin niin keskusta paniikissaan hyökää raivolla perussuomalaisia vastaan käyttäen liberaalien vanhaa taisteluasetta, rasisteiksi leimaamista vielä liberaalejakin kovemmalla raivolla. Epäilen, että keskusta potkii tällä vain itseään nilkkoihin. Rasismi-käsite on kärsimässä pahan inflaation kun sitä väärinkäytetään tällä tavoin puoluepoliittisesti. Perussuomalaiset vain hyötyy siitä, että isänmaallisuus leimataan rasismiksi koska se on järjenvastaista ja saa vain leimaajat näyttämään epäisänmaallisilta Suomi-vihaajilta. Jos keskusta jatkaa tällä linjalla niin se lopulta joutuu miettimään puolueen lakkauttamista ja liittymistä perussuomalaisiin. Se olisi historian ironiaa. Veikko Vennamo aikoinaan irtautui maalaisliitosta ja pysyi pitkään sirpalepuolueena, nyt se on kuitenkin kasvanut entistä emopuoluettaan suuremmaksi. Syy on se, että keskusta on yrittänyt istua kahdella tuolilla, olla samaan aikaan miedosti isänmaallinen ja kuitenkin mielistellä antinationalistisia liberaaleja.

   • Anonyymi

    Tämähän on totuus nykyisestä kepusta ei ole jäljellä enää varjoakaan entisestä on tuo toiminta niin häikäilemätöntä.Kepun nykyjohto ei todellakaan ymmärrä tätä valtahurmiossaan kuinka tämä tulee päättymään heidän osaltaan pitkään korpivaellukseen.


  • Anonyymi

   sipilä ja puolueen tuho

  • Anonyymi

   Keskusta on sentään puolue, jota kehtaisi sanoa äänestävänsä.
   Persuja ei ikinä. Persut vääristelee minkä kerkiää vaalejakin.

   Persujen kannattajat ovat niin tyhmiä, että Haho on saanut omat kannattajansa uskomaan, että jos persut voittaa kepin vaaleissa hallitus hajoaa ja kepu saa lähteä.

   Nämä on kuntavaalit, ei hallitusvaalit.

   Kun persu avaa suunsa, vastuu on kuulijalla.
   Ei toden sanaa tule persun suusta.

   • Anonyymi

    Niin onhan se puolue,mutta se pettää nykyisin äänestäjänsä aina nykyisen johtajistonsa myötä.Niin teki myös soini aikoinaan esimerkki miten sinisille kävi näin pruukaa käydä pettureille.


  • Anonyymi

   Anitta Rungguberg ope

  • Anonyymi

   Runggubergin torttu päivä 8.2

  • Anonyymi

   Nyt kepu pois hallituksesta...hus hus...oppositioon räksyttämään!🤒
   Tehdään sipilät niin ääniä tulee! Kansa enää muistakaan, että oltiin punavihreiden apupuolueena!
   Hajurakoa altaen tuppuraiseen!

  • Anonyymi

   Nyt Vanhanen moittii Suomea kun täällä ei ole Ruotsin kaltaista mamusotatilaa ja sekasortoa!
   Hän haluaa lisää mamuja, orjia, orjatyövoimaa, joille ei tarvitse maksaa palkkaa! Kätevää!

   Valtio maksaa, siis me, - me maksamme hyväksikäytettävien maahanmuuttajaorjien kulut.
   Tässä syy miksi kokoomus ja kepu haluavat aina vaan lisää ja lisää heille ilmaista työvoimaa.

   Tämä on riistämistä.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   145
   7535
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   253
   4242
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   138
   2351