Aihe

Viiltely arvet

Anonyymi

Miten saa viiltely haavat paranemaan sillee ettei tuu arpia tai mikä on paras tapa saada ne piiloon.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ota Jeesus sydämeen ja pyydä anteeksi että kukaan ei neuvonut sinulle sota aseita kuinka saatanallinen itse tuhon, viiltelyn (heavy rock tai muu okkultismi avaa pahan hengen portit) he kivalta saadaan sidottua Jeesuksen veressä.

   Olihan haudoissa alasti elävä mies Jeesuksen aikaan, jota ei kettingeillä eikä millään saatu haudoista ulos, koska demoni henget sitoi häntä, kun hän kohtasi Jeesuksen, leegio demoneita meni Jeesuksen käskyllä sikalaumaan jotka meni korkealle kalliolle ja siatkin demonisoitu että tekivät itsemurhan hyppäämällä korkealta kalliolta mereen ja hukkuivat koko lauma.

   Ne henget jotka panee/pakottaa/viekottelee ihmisen tuhoamaan itse itseään tai muita, esim. Viiltelyllä, kannattaa tarkistaa onko taustalla occult musiikkia kuten heavy rock, rock, pasiannmssit, tarot kortti, ennustajilla käyntiä, tai spiritismiä, transsententtista mietiskelyä, horoskooppia tai muuta kirjallisuutta tai esineitä, jossa ihminen haluaa tulla viisaaksi kuin Eeva ja haluaa tietää vihollisen henkivalloista joita tempuillaan vetää esiin.

   Jumala ei meidän hengellisiä temppuja tarvitse ja ne on ankarasti raamatussa kielletty.

   Jos et ennen ole rukoillut, rukoile nyt:

   Jeesus haluan sinut sydämeeni, tahdon tulla lapseksesi, haluan seurata sinua.
   Anna minulle anteeksi hengellinen tietämättömyyteen ja paranna minut sisältä ja päältä, että viiltelyn jäljet ulkoa ja pahan hengen teot sisältäni puhdista Jeesus ne verelläsi ja tee minusta evankelista lapsesi, että osaan neuvoa muita ulos vastaavasta tilasta.

   Sillä tuho voimat, olkoon kyse itsemurhasta, viiltelystä tai muista itseen tai toisiin kohdistuvasta tuhosta lähtee ja pakenee Jeesuksen veressä sitomalla, mutta vain jos yksilö itse haluaa luopua niistä, jos ei ne henget ei lähde tai tulee sekunnissa takaisin ja istuvat sitkeämmin kuin ennen ihmisen sielussa, joten vapaus tulee ensin tiedon kautta, kun ihmiselle kerrotaan mitä evenkeljumi ja esim. Efesolais 6 kertoo ja kuinka Jeesus ajoi itseään kiusanneet henget pois, hän sanoi : mene pois saatana, sillä kirjoitettu on, ei ihminen elä vain leivästä vaan joka sanasta joka Jumalan suusta lähtee.
   Pyydä Jumalaa näyttämään kaikki synnit, kuten abortit yms tulee murhina viedä jeesuksen veressä murhina pestäväksi ja tiedä ne lapset odottavat sinua taivaassa, vaikka silloin olitkin tietämätön maailman täys ulottuvuuksista, koska ei ollut ketään kuka olisi kertonut, joka tiesi, mutta sen minkä valo paljastaa synniksi, sen veri puhdistaa
   Ja sen minkä saatana varastaa, sen Jumala palauttaa!

   Siis Jumalan siunausta sinulle ja pyydä jeesusta hävittämään viiltelyn jäljet, (ettei aina tartte pitää pitkähihaista paitaa) ja tekemään sinut taivaaseen valmistautuvana puhtaaksi pestynä sieluna joka auttaa Jeesuksen veressä,
   Taivaaseen pääsee myös entiset viiltelijät.

   Suositellut kanavat
   Radio patmos, ja paina nuolta kuuntele ja kuuluu mobiilistasi kirkkaammin kuin radiosta, jonka kanava paikat kaupungeittain ilmoitettu.

   Radio Dei,
   sama juttu kuin patmos radiossa.

   Taivas tv7. Fi. Netistä tai Elisa kaapeli kerrostalossa tv, stä kanava näkyy selaamalla kullakin paikkakunnalla.

   Inspiraation tv on puhdas englannin kielinen (ei käännöksiä) Elisa kaapelissa näkyvä, ja löytyy selaamalla kullakin paikkakunnalla.

   Tapani suonnon pastori (siviili ammatti konsertti muusikko) voi kuunnella you tube trubaduuri lauluja, esim katusoittaja, Maaria tai tuhannet haaveet. Itkemättä ei voi kuunnella kun hän kuvaa siinä tapaamiensa ihmisten elämää. Ei oikeilla nimillä.

   Siunausta sinulle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   740
   7548
  2. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   187
   6244
  3. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   10
   2743
  4. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   2169