Viiltely arvet

Anonyymi

Miten saa viiltely haavat paranemaan sillee ettei tuu arpia tai mikä on paras tapa saada ne piiloon.

7

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ota Jeesus sydämeen ja pyydä anteeksi että kukaan ei neuvonut sinulle sota aseita kuinka saatanallinen itse tuhon, viiltelyn (heavy rock tai muu okkultismi avaa pahan hengen portit) he kivalta saadaan sidottua Jeesuksen veressä.

      Olihan haudoissa alasti elävä mies Jeesuksen aikaan, jota ei kettingeillä eikä millään saatu haudoista ulos, koska demoni henget sitoi häntä, kun hän kohtasi Jeesuksen, leegio demoneita meni Jeesuksen käskyllä sikalaumaan jotka meni korkealle kalliolle ja siatkin demonisoitu että tekivät itsemurhan hyppäämällä korkealta kalliolta mereen ja hukkuivat koko lauma.

      Ne henget jotka panee/pakottaa/viekottelee ihmisen tuhoamaan itse itseään tai muita, esim. Viiltelyllä, kannattaa tarkistaa onko taustalla occult musiikkia kuten heavy rock, rock, pasiannmssit, tarot kortti, ennustajilla käyntiä, tai spiritismiä, transsententtista mietiskelyä, horoskooppia tai muuta kirjallisuutta tai esineitä, jossa ihminen haluaa tulla viisaaksi kuin Eeva ja haluaa tietää vihollisen henkivalloista joita tempuillaan vetää esiin.

      Jumala ei meidän hengellisiä temppuja tarvitse ja ne on ankarasti raamatussa kielletty.

      Jos et ennen ole rukoillut, rukoile nyt:

      Jeesus haluan sinut sydämeeni, tahdon tulla lapseksesi, haluan seurata sinua.
      Anna minulle anteeksi hengellinen tietämättömyyteen ja paranna minut sisältä ja päältä, että viiltelyn jäljet ulkoa ja pahan hengen teot sisältäni puhdista Jeesus ne verelläsi ja tee minusta evankelista lapsesi, että osaan neuvoa muita ulos vastaavasta tilasta.

      Sillä tuho voimat, olkoon kyse itsemurhasta, viiltelystä tai muista itseen tai toisiin kohdistuvasta tuhosta lähtee ja pakenee Jeesuksen veressä sitomalla, mutta vain jos yksilö itse haluaa luopua niistä, jos ei ne henget ei lähde tai tulee sekunnissa takaisin ja istuvat sitkeämmin kuin ennen ihmisen sielussa, joten vapaus tulee ensin tiedon kautta, kun ihmiselle kerrotaan mitä evenkeljumi ja esim. Efesolais 6 kertoo ja kuinka Jeesus ajoi itseään kiusanneet henget pois, hän sanoi : mene pois saatana, sillä kirjoitettu on, ei ihminen elä vain leivästä vaan joka sanasta joka Jumalan suusta lähtee.
      Pyydä Jumalaa näyttämään kaikki synnit, kuten abortit yms tulee murhina viedä jeesuksen veressä murhina pestäväksi ja tiedä ne lapset odottavat sinua taivaassa, vaikka silloin olitkin tietämätön maailman täys ulottuvuuksista, koska ei ollut ketään kuka olisi kertonut, joka tiesi, mutta sen minkä valo paljastaa synniksi, sen veri puhdistaa
      Ja sen minkä saatana varastaa, sen Jumala palauttaa!

      Siis Jumalan siunausta sinulle ja pyydä jeesusta hävittämään viiltelyn jäljet, (ettei aina tartte pitää pitkähihaista paitaa) ja tekemään sinut taivaaseen valmistautuvana puhtaaksi pestynä sieluna joka auttaa Jeesuksen veressä,
      Taivaaseen pääsee myös entiset viiltelijät.

      Suositellut kanavat
      Radio patmos, ja paina nuolta kuuntele ja kuuluu mobiilistasi kirkkaammin kuin radiosta, jonka kanava paikat kaupungeittain ilmoitettu.

      Radio Dei,
      sama juttu kuin patmos radiossa.

      Taivas tv7. Fi. Netistä tai Elisa kaapeli kerrostalossa tv, stä kanava näkyy selaamalla kullakin paikkakunnalla.

      Inspiraation tv on puhdas englannin kielinen (ei käännöksiä) Elisa kaapelissa näkyvä, ja löytyy selaamalla kullakin paikkakunnalla.

      Tapani suonnon pastori (siviili ammatti konsertti muusikko) voi kuunnella you tube trubaduuri lauluja, esim katusoittaja, Maaria tai tuhannet haaveet. Itkemättä ei voi kuunnella kun hän kuvaa siinä tapaamiensa ihmisten elämää. Ei oikeilla nimillä.

      Siunausta sinulle.

      • Anonyymi

        Huno neuvo


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huno neuvo

        Huono*


    • Anonyymi

      Aloittajan suurin ongelma on piilottaa arvet eikä tehdä sille asialle mitään joka aiheuttaa viiltelyn.Arvista ei pääse eroon.Ne on osa sun elämää.

    • Anonyymi

      Itsellä arvet yleensä "kohoaa", jos niiden haavojen antaa vaan olla levällään. Riippuu haavan koosta, mutta suosittelen, että jollain teippaa haavan reunat yhteen niin arvista ei ainakaan niin isoja tule. Siitä pitääkö arvelle laittaa rasvaa on ristiriitasta tietoa, mutta mulle ainakin suositeltiin laittamaan jo melkein arpeutuneelle haavalle jotain 70 prossasta rasvaa. Mä suosittelen myös matalalla kynnyksellä menemään terveyskeskukseen vaikka se onkin pelottavaa, koska jos haava tikataan siitä tulee siistimpi. Toivon, että keksit paremman keinon selvitä sietämättömästä tunteestasi tai tunnottomuudestasi, mutta tiedän, ettei lopettaminen ole helppoa. Ei muutakuin paljon tsemppiä ap:lle ja muille samojen asioiden kanssa kamppaileville.

    • Anonyymi

      Arpia ei ole pakko piilottaa, mutta tietysti, jos niiden näyttäminen on ylitsepääsemättömän vaikeaa niin voi tehdä. Itse olen yrittänyt peittää niitä meikkivoiteella ja tietysti vaatteilla, mutta kesällä, jos on arvet paljaana kannattaa laittaa niiden päälle paljon aurinkorasvaa, koska iho on siitä kohdasta herkempää.

    • Anonyymi

      Arvet ovat pysyviä. Vaatteilla ne saa peitettyä kätevästi. Ja eikun viiltelemään taas...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1615
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1244
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1086
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1072
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      970
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      857
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      741
    Aihe