Aihe

Sofian stalkkeri päiväkirjan kirjoittajan päiväkirja.

Anonyymi

Herään aamulla..haluaisin haukoitella niin kuin Sofia. Mutta muistan etten ole nähnyt Sofian haukoittelua. Sofia on niin ihana. En osaa haukoitella niin kuin Martina ja raivostun. Haukun tänään Martinan haukoittelua!
Tarkistan instan näen ihanan kuvan Sofian täydellisestä takapuolesta. Itselläni on hyvät mahdollisuudet saada samanlainen. Ainakin koon puolesta 😍 Sofia ja Stefan ovat olleet taas illalla syömässä. Ihanaa ❤️ harmittaa kun Sofialla ei ole asuntoa. Laittaisin itsekin ihan varmasti asunnon kuntoon kun tietäisin millaisen Sofia laittaa. Nyt en osaa. En saa mitään järjestykseen ja kaikki alla on epäjärjestystä ja sotkuista. Ihan varmasti se on Martinan vika että Sofia joutuu olemaan hotellissa. Sofia on vienyt taas koiraansa pikku lenkille. Muistan että minunkin pitäisi viedä koira mutta vielä en ehdi!! Ollaan Sofian kanssa niin samanlaisia! 😱
Tiedän että pitää katsoa Martinan Insta että voin kirjoittaa. Kaikki tykkää niin kirjoituksistani! Tunnen jo lievää ahdistusta. Mitä v***a!!! Martina muuttaa! Asunto on kuitenkin viety Sofialta!! Olen niin vihainen! Vatsaani vääntää inhottavasti. Kuinka se tuonkin pummasi..ja nuo huonekalut! Kaikki on pummattu ja saatu jostain! Miksi Martina saa kaiken ja minä ja idolini ei mitään! Ja jaksaa muka vielä koirakin kanssa käydä ja oikein juoksemassa. Juoksi varmaan 10 metriä ja kuvasi sen niin että meistä muista koiran omistajista tuntuisi pahalta.
En jaksa enää mitään muuta kuin kirjoittaa muka päiväkirjaa. Mies pyytää että siivosin välillä. Painu v****n! Sun pitäis hommaa mulle siivooja!!
Puran kaiken katkeruuden seuraavaan kirjoitukseen jonka jälkeen vaivun masentuneena sohvalle. Miksi aina katson sen instan vaikka se vaikuttaa muhun näin!!

3

64

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   🤭🤭🤭

  • Anonyymi

   Voi ei. Surkea

  • Anonyymi

   Olisko Martinan oma stoori? Kirjotus_ virheet ainakin sopisi kuvaan. Haukoitus, haukoitus HIH!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   7117
  2. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   20
   3634