Ylen toimittajat

Anonyymi

Alkaa menee hermo noihin ylen toimittajiin
Ylellä on vissiin vaatimus et pitää reputtaa äidinkielessä et pääsee töihin. Mä kirjoitan itte omaa slangia, mut en oo valtakunnan media. Miten joka ikiseen juttuun mahtuu kirjotusvirheitä niin paljo? Enkä nyt puhu mistään välimerkeistä, jotka nekin osaa muuttaa tekstin päinvastaseks.

Viimeisenä esimerkkinä:Työntekijät palaavat Suomeen keskeltä Ruotsin pahinta virusmuunnosryvästä

Siis mistä ne työntekijät palaa?
"Tartuntaryväästä"?,
Mitä toi tarkottaa?
Kirjotuksen ku luin niin ilmeni ,että siinä pitäisi lukea TARTUNTARYPPÄÄSTÄ.

Eikö noita oikolue kukaan, kauhee kiire postata uus uutinen ennenku muut kerkee, iha ku kilpaa iltalehtien kans. Poliittiset mielipiteet täs valtakunnan puolueettomas medias on niin läpinäkyviä, ettei niitä edes yritetä peittää.

Karpo kysy aina myös vastapuolen mielipidettä, yle ei oo niin kiinnostunu totuudesta vaan uutinen on pakko saada julkasua äkkiä, mitä sen väliä vaikka se painais muita lokaan ja olis täyttä valhetta.
Hävetkää yle ja lopettakaa koko laitos, kun uutisten taso on kaupallisen median tasolla niin ei tota paskakasaa voi rahoittaa verorahoilla

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Yle on vajonnut siihen pisteeseen, että sitä ei enää viitsi seurata. Suoranaista valehtelua, mutta totuuksien kertominen puuttuu. Samaa harrastaa kylläkin kaikki valtamedia tällä hetkellä. Ja nyt odotellaan sitä median palkkaamaa ammattiräkyttäjää.

   • Anonyymi

    YLE:n tai mainoskavien toimittajien suomenkielen hyvä taito olisi toivottava. Kielioppivirheet tai murresanat eivät minua huolestuta. Sen sijaan se huolestuttaa, että toimittajat ovat puolueellisia. Uutisissa luetaan suoraan esim. EK:n lehdistötiedotteita tarkistamatta niiden totuudellisuutta. Tutkiva journalismi on vierasta tai liian vaativaa toimittajille, poikkeuksena YLE:n MOT.

    Muutamien naistoimittajien huutaminen keskusteluohjelmissa on ärsyttävää. Kun haastatellaan, niin pitäisi kunnioittaa haastateltavaa sen verran, että jaksaa odottaa vastausta eikä puhu päälle.

    Onneksi on MOT-ohjelma. Saimme esim. tutkittua tietoa Suomen erittäin kalliista sähkönsiirrosta. Energiaviraston tulisi olla kuluttajien edunvalvojana estämässä sähkönsiirron ylihintoja, mutta virasto toimiikin sähköyhtiöiden edunvalvojana. Ministeri Lintilän lupaukset kohtuuhintaisesta sähkönsiirrosta tulevaisuudessa eivät asiantuntijoiden mukaan pidä paikkaansa. Sama kuluttajien rahastaminen jatkuu, ja monopolin takia ilman osaavaa valvontaa, kuluttajat maksavat korkeita ylihintoja sähköyhtiöiden tileille. Kuten aiemminkin.


  • Anonyymi

   Ylen toimittajat kiroilevat myös ohjelmissaan ja käyttävät alatyylisiä ilmauksia. Monessa maassa heistä tulisi hetkessä entisiä toimittajia. Ylen toimittajien olisi myös syytä miettiä, ketä voi sinutella ja ketä ei.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   13533
  2. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   1609
  3. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   67
   1329
  4. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   56
   1152
  Aihe