Ylen toimittajat

Anonyymi

Alkaa menee hermo noihin ylen toimittajiin
Ylellä on vissiin vaatimus et pitää reputtaa äidinkielessä et pääsee töihin. Mä kirjoitan itte omaa slangia, mut en oo valtakunnan media. Miten joka ikiseen juttuun mahtuu kirjotusvirheitä niin paljo? Enkä nyt puhu mistään välimerkeistä, jotka nekin osaa muuttaa tekstin päinvastaseks.

Viimeisenä esimerkkinä:Työntekijät palaavat Suomeen keskeltä Ruotsin pahinta virusmuunnosryvästä

Siis mistä ne työntekijät palaa?
"Tartuntaryväästä"?,
Mitä toi tarkottaa?
Kirjotuksen ku luin niin ilmeni ,että siinä pitäisi lukea TARTUNTARYPPÄÄSTÄ.

Eikö noita oikolue kukaan, kauhee kiire postata uus uutinen ennenku muut kerkee, iha ku kilpaa iltalehtien kans. Poliittiset mielipiteet täs valtakunnan puolueettomas medias on niin läpinäkyviä, ettei niitä edes yritetä peittää.

Karpo kysy aina myös vastapuolen mielipidettä, yle ei oo niin kiinnostunu totuudesta vaan uutinen on pakko saada julkasua äkkiä, mitä sen väliä vaikka se painais muita lokaan ja olis täyttä valhetta.
Hävetkää yle ja lopettakaa koko laitos, kun uutisten taso on kaupallisen median tasolla niin ei tota paskakasaa voi rahoittaa verorahoilla

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yle on vajonnut siihen pisteeseen, että sitä ei enää viitsi seurata. Suoranaista valehtelua, mutta totuuksien kertominen puuttuu. Samaa harrastaa kylläkin kaikki valtamedia tällä hetkellä. Ja nyt odotellaan sitä median palkkaamaa ammattiräkyttäjää.

      • Anonyymi

        YLE:n tai mainoskavien toimittajien suomenkielen hyvä taito olisi toivottava. Kielioppivirheet tai murresanat eivät minua huolestuta. Sen sijaan se huolestuttaa, että toimittajat ovat puolueellisia. Uutisissa luetaan suoraan esim. EK:n lehdistötiedotteita tarkistamatta niiden totuudellisuutta. Tutkiva journalismi on vierasta tai liian vaativaa toimittajille, poikkeuksena YLE:n MOT.

        Muutamien naistoimittajien huutaminen keskusteluohjelmissa on ärsyttävää. Kun haastatellaan, niin pitäisi kunnioittaa haastateltavaa sen verran, että jaksaa odottaa vastausta eikä puhu päälle.

        Onneksi on MOT-ohjelma. Saimme esim. tutkittua tietoa Suomen erittäin kalliista sähkönsiirrosta. Energiaviraston tulisi olla kuluttajien edunvalvojana estämässä sähkönsiirron ylihintoja, mutta virasto toimiikin sähköyhtiöiden edunvalvojana. Ministeri Lintilän lupaukset kohtuuhintaisesta sähkönsiirrosta tulevaisuudessa eivät asiantuntijoiden mukaan pidä paikkaansa. Sama kuluttajien rahastaminen jatkuu, ja monopolin takia ilman osaavaa valvontaa, kuluttajat maksavat korkeita ylihintoja sähköyhtiöiden tileille. Kuten aiemminkin.


    • Anonyymi

      Ylen toimittajat kiroilevat myös ohjelmissaan ja käyttävät alatyylisiä ilmauksia. Monessa maassa heistä tulisi hetkessä entisiä toimittajia. Ylen toimittajien olisi myös syytä miettiä, ketä voi sinutella ja ketä ei.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2703
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2290
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2040
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      14
      1775
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe