Jenkkivasurit uhkaavat nyt lehdistönvapautta rahalla!

Anonyymi

Yhdysvaltain harvat puolueettomat valtamedian edustajat eivät enää uskalla kertoa presidentinvaalien petoksesta! Koska vaalikoneiden valmistaja uhkaa niitä oikeussyytteillä ja miljardikorvauksilla.

Peräti 43 miljoonaa ääntä annettiin noiden vaalikoneiden kautta. Ja on selviä todisteita, että niitä on hakkeroitu rajusti. Jopa miljoonia ääniä on laskettu väärin! Ei kait tarvitse kertoa, kumman ehdokkaan eduksi?

Eli nyt vasuritahojen klikki uhkaa vapaata tiedonvälitystäkin. Vaikka kyse on vain asian tiedottamisesta, ei sen väittämistä oikeaksi! Jos media tiedottaa vaikkapa murhasyytteestä, ei se tarkoita syytetyn väittämistä syylliseksi.

Tajuatteko juonen? Jo pelkkä jonkun ” väärän ” asian tiedottaminen on muka rikos medialle. Vaikka asioiden tiedottaminen on median tärkein velvollisuus yhteiskunnassa! Todella härskiksi on vasuritahojen touhu mennyt Yhdysvalloissa eli pian jo täälläkin....

3

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niinpä.

   Ja kaiken lisäksi nuo vaalikoneet ovat tietokoneita. Eli niitä pystytään kyllä hakkeroimaan! Siis kuten kaikkia tietokoneita, jos vain tarpeeksi hyviä hakkereita löytyy. Ja heitähän löytyy kokonainen armeija Trumpia kiivaasti vastustavissa suurissa nettifirmoissa!

   Tuolla oikeussyytteellä ei siis olisi mitään mahdollisuutta mennä läpi. Vai voiko vaalikoneiden valmistaja muka jotenkin todistaa, että sen tietokoneita ei pystyttäisi millään hakkeroimaan!?

  • Anonyymi

   Tuo oikeussyyte olisi lottovoitto Trumpille eli kansalle!

   Nimittäin tuon oikeudenkäynnin olisi pakko käsitellä KAIKKI sadat vaalipetos- todistukset, joita oikeuselimet ovat aiemmin kieltäytyneet käsittelemästä.

   Se voisi lopulta paljastaa vaaliptoksen laajuuden, järjestelmällisyyden ja ratkaisevuuden. Mikä voisi johtaa vaalituloksen oikaisemiseen!

   Tosin se vaatisi, että Korkein Oikeus uskaltaisi tuomita rehellisesti. Mikä valitettavasti tuskin tapahtuisi. Mitä sitten pitäisi tehdä !?

   Olisiko vasureilla ehdotuksia? Siis muutakin kuin kiljua idioottimaisesti, kuinka Trump on muka paha ihminen...

   • Anonyymi

    Olisi mielenkiintoista seurata, miten kansa vastaisi, jos vaalihuijaus todistettaisiin oikeudessa ja kuitenkin Korkein Oikeus kieltäytyisi kääntämästä vaalitulosta tai edes mitätöimästä vaaleja.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   5534
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   397
   4306
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   1682
  4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1218
  Aihe