Yhdyntä avaruudesta tulleiden kanssa, onko tarinoita?

Anonyymi

Onko kenelläkään tiedossa novellia missä maan asukas harrastaa seksiä avaruunolentojen kanssa?

19

3144

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Viikko sitte palasin kuulennolta. Kiersin kuun pariin kertaan aika lähellä kuun pintaa lentäen. Kuun maan polella oli kumma tunne, koska kuu ja maa vetivät eri suuntiin.

   Sitte kotona ku nain, ni tuntu, et leijailisin. Mahtava tunne!

  • Anonyymi

   On kyllä tosihyviä mutta harmittavasti se foorumi lakkasi.. englanniksi olivat ja aivan loistavia... oli jotain hämähäkin näköistä kuningatarta joka kaapatun miehen perseeseen muni munia ja ne siellä sitten kasvoivat ja mies joutui synnyttämään ne alienhämähäkit.. ja sitten oli joku semmonen comodo varanaani lisko alien joka myös halusi panna miestä perseeseen semmosessa terraariossa jonkin kuuman kiven päällä ja sillä oli hirveän iso punainen raketti muna jonka sitten kun sai ujutettua äijän perseeseen niin se comodo vaan hiljaa makasi siinä äijän päällä.. kaikenlaista kehon muokkausta sille tehtiin ja vaikka mitä.. kaikki halusi vaan panna sitä kaapattua miestä perseeseen..

   • On kyllä tosihyviä mutta harmittavasti se foorumi lakkasi.. englanniksi olivat ja aivan loistavia...
    Siis mikä foorumi. Linkki olisi kiva saada.


   • Anonyymi
    jormalaiset kirjoitti:

    On kyllä tosihyviä mutta harmittavasti se foorumi lakkasi.. englanniksi olivat ja aivan loistavia...
    Siis mikä foorumi. Linkki olisi kiva saada.

    beastforum.com... mutta se on kuollut jo muutama vuosi sitten


  • Anonyymi

   niin ja ne muut alienit vaan katseli ja odotteli että milloin tulee niiden vuoro panna sitä kaapattua miestä.. ai että..

  • Anonyymi

   se kuningatar hämähäkki suojeli sitä miestä siellä kun niistä jotkut olisi halunneet syödä sen..

  • Anonyymi

   yhdesssä oli että joku alieni pani ukkoa perseeseen ja se tuli siitä raskaaksi.. siellä pyllyssä kasvoi semmonen matomainen avaruusolio joka söi sen ukon kakkaa samalla kun kasvoi siellä sisällä.. sille ukolle syötettiin semmoista alieneiden ruokamikstuuraa jolla se alien sitten siellä pyllyssä kasvoi.. se ukko oli joku megahomppeli ja oli tottunut perseen levitykseen ja aiemmat jotka oli yrittäneet tehdä perselasta alienin kanssa oli kuolleet synnytystuskiiin mutta tää megahomppeli perseen venyttäjä sitten synnytyksen kesti vaikka se alien vauva olikin aika iso.
   Megahomppeli sai sitten suuren suosion alienien keskuudessa ja sai paljon seksiä muilta perseraiskaajilta.

   • Anonyymi

    Ihan kiinnostava juttu. Tuosta voisi kehitellä ihan kelvollisen novellin.


   • Anonyymi

    Jos kasvaa suolistossa kuten kihomadot. Mikä ettei...


   • Onnellinen tarina siis. Kaveri selvisi ja tuli julkkikseksi.


  • Anonyymi

   Onneksi ei ole. Se on aivan karmeeta kun joutuu niiden raiskaamaksi. Kokemusta on.

  • Anonyymi

   marssilais pariskunta laskeutui maahan , tapasivat heti maan pariskunnan , halusivat kokeilla parinvaihtoa , marssilais mies nai maan naista "onko pituutta riittävästi"se kysyi , voishan sitä olla enemmänkin vastasi nainen , marssilainen väänsi vasenta korvaansa ja kas penis kasvoi pituutta , hetken päästä se kysyi "onko paksuutta tarpeeksi" no ehkä vois olla paksumpikin vastasi maan nainen , ja marssilainen väänsi oikeaa korvaans ja kas paksuutta tuli lisää , akti oli mukavaa tietty ja kun homma oli ohi maan nainen tapasi miehensä ja kysyi millainen se marsslainen nainen oli , mies tokaisi ihan muuten hyvä mut väänteli korvia nii että kipeetä teki .

   • Anonyymi

    Ihan hyvä


  • Anonyymi

   Harrastin seksiä avaruusolentojen kanssa. Olin kesän mökillä ja Humanoidit saapuivat ja harrastivat seksiä kanssani useasti. Itse olin lähinnä passiivinen osapuoli. Emme varsinaisesti keskustelleet vaan kommunikoimme lähinnä ajatustensiirrolla. Yleensä makasin selälläni raajat levällään. Olennot työntyivät sisääni. Yleensä pilluun, mielestäni peppuun vain koeluontoisesti. Tunnusomaista oli niiden tiukka ote kehostani ja saamani valtavat orgasmit.
   Välitin ajatuksen heille, miksi minä? Miksi haluavat siementää minua ja antaa nuo tolkuttomat nautinnot. Vastaus oli kannaltani nolo. Heitä ei kiinnostanut seksi kanssani. Eivät halunneet siementää minua. Yhdyntä oli heille tapa kytkeytyä kehoni hermoverkostoon. Klitoriksessahan on paljon hermopäätteitä. Heille työntyminen pilluuni oli sama kuin minulle piuhojen laittaminen videoon. Selailivat ja katselivat muistojani kuin videota.
   Niin ne orgasmit, kytkeytyminen ei aina ole täydellistä. Olivat pahoillaan. Hämmästyivät kun vaadin niitä.

   • Anonyymi

    ""Anonyymi 01.03.2021 16:31 Harrastin seksiä avaruusolentojen""
    Ensi tapaaminen oli kirkkaana aurinkoisena kesäpäivänä. Porukoitten lähdettyä kaupunkiin jäin yksin mökille. Otin terassilla alasti aurinkoa. Itse en mielestäni nukkunut tapahtuman aikana. Olin jonkinlaisessa horroksessa. Humanoidit, ehkä kolme, työntyivät vuorotellen sisääni. Normiyhdyntä se ei ollut. Jos vertaan sitä kokemuksiin miehen kanssa. Sisääni työntyminen sujui hyvin. Paisuminen tapahtui vasta sisällä. Olentojen poistuttua havahduin sisällä sänkyni päällä. 
    Selvyyden vuoksi naisella on klitoriksessa 8 000 hermopäätä, miehillä terskassa taas puolet vähemmän. Kyseessä on siis erittäin herkkä kehonosa. Minulla niitä hermopäätteitä on kuulema kaksi kertaa normaalia enemmän eli jotain 16 000kpl. Siis nopeampi pikaväylä muistiin ja muuhun hermoverkostoon kehosani kuin naisilla yleensä. Pilluni on siis varsinainen Ethernet pistoke.


  • Anonyymi

   Jaa että missäkö? MInulla sattuu olemaan sisäpiirin tietoa.

   Roswellissa, Uudessa Meksikossa heinäkuussa 1947. UFOmies tuli ja pani äitini paksuksi. Oli niin omnipotenttia spermaa UFOmiehellä että kehityin normaalia nopeammin täyteen mittaan ja synnyin joulukuussa 1947. Olen siis vieläpä boomeri sen lisäksi että olen UFOmiehen poika.

   Äitini ei kertonut minulle yksityiskohtia milloinkaan mutta muistan että pikkupoikanakin havaitsin äitini olevan erityisen tyytyväinen elämään ja sen nautintoihin, ja hän hymyili oudosti aivan koko ajan. Oli saanut UFOmiestä hän.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjä lopettanut rajalle ihmisten tuomisen, Suomi sulkemassa silti rajansa

   Venäjä on lopettanut toistaiseksi "turvapaikanhakijoiden" kuskaamisen Raja Joosepin avonaiselle Itärajan asemalle. Syynä
   Maailman menoa
   227
   2403
  2. Fatima Diarra Suomen pakolaiskiintiö nostettava moninkertaiseksi

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010021408.html Hallitus on laskemassa Suomen pakolaiskiintiön 500 pakolaiseen vuod
   Maailman menoa
   197
   1599
  3. Persu jakoi tekoälyn tekemiä deepfakekuvia mustamaalatakseen SPR:ää

   Ei näe asiassa ongelmaa https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/224e6737-010d-42ce-9ac0-cd08a8309f06
   Maailman menoa
   231
   1392
  4. Mistä et pidä kaivattusi ulkonäössä

   Tai luonteessa ?
   Ikävä
   81
   1321
  5. Onko tämä yksipuolista?

   Haluaisin laittaa sulle viestiä, kysyä kuulumisia. Haluaisin tietää miten voit, onko kaikki hyvin. Kaipaan sua, en tiedä
   Ikävä
   63
   1198
  6. Amnesty nillittää rajojen sulusta

   Amnesty väittää, että missään ei ole näytetty toteen sitä, että noista itärajalta tulleista turvapaikanhakijoista olisi
   Maailman menoa
   158
   1009
  7. Hän, kaivattuni

   varmaan luulee, että unohdin, jatkoin elämääni, päästin irti. Vaikka ajattelen häntä edelleen koko ajan. Näin se vaan me
   Ikävä
   52
   975
  8. Kaverini kaipaa

   Sun kosketusta, kovasti...! :D
   Ikävä
   105
   908
  9. Onko kaivattusi

   seksikäs? Miten on?
   Ikävä
   45
   850
  10. Muistatko? Selviytyjät Teemu Roivainen on Saara Aallon ex-mies - Nyt kumpikin naisen kanssa - Kuvat!

   Kääk-juoru! Teemu Roivainen ja Saara Aalto tapasivat lukiossa ja seurustelivat vuosia. Nyt kumpikin on vakiintuneessa pa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   812
  Aihe