Naapuri seuraa

Anonyymi

Onko kenelläkään muulla naapuria joka seuraa tekemisiä? Tämä ei ehkä ole mikään perinteinen kyttääjä naapuri joka ikkunasta katsoo tms. vaan seuraa siis asunnossaan mitä teen! kuulostaa vähän mahdottomalta mutta asun siis kerrostalossa, 70-luvulla rakennettu ja aika ohuet väliseinät ym. että esim naapurin yskäisykin kuuluu selvästi asuntoon. ja luonnollisesti omat äänet kuuluu varmaan naapuriin. Yläkerrassa asuu vanha mies ´, eläkkeellä ollut 5 vuotta, ei perhettä eikä taida sukulaisiakaan olla, ei ainakaan kylässä käviöitä ole. Niin olen huomannut että hän seuraa mitä minä omassa asunnossani teen. Esim. jos menen makuuhuoneeseen, kuulen kuinka hän kävelee omaan makuuhuoneeseensa (minun yläpuolellani). sama esim. jos olen keittiössä ja kuulen että hän tulee omaan asuntoonsa hän kävelee heti keittiöön. Näitä esimerkkejä olisi vaikka kuinka paljon. Välillä hän myös tömistelee lattiaa ja ihan kuin pudottaisi toistuvasti jotain lattialle.
Olen myös kuullut kuinka hän puhuu naapurille minusta (tietää minun etunimen). En tunne miestä enkä ole sen enempää ikinä jutellut! Apuaaa..

17

1970

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joko taas !!

      • Anonyymi

        ???


    • Anonyymi

      Voin samaistua tuohon valitettavasti. Lisäksi vielä se että omassa tapauksessa tuo kyylä on vielä häirikkökin mutta se nyt on liian pitkä tarina tänne kirjoitettavaksi.

    • Anonyymi

      Nyt vaan menet alasti hänen ovellensa, jos ei saa sydänkohtausta niin kovaa ja armotonta menoa tiedossa koko illan.

    • Anonyymi

      On tuttua, sama tapaus :( Mietin onko uskonnollinen juttu vai mitä, telkkarin ääniä ei kuulu.

    • Anonyymi

      Kyllä sellainen tunne on tullut monestakin syystä johtuen.

    • Anonyymi

      Naapuri varmaankin seuraa tehdäänkö kommentteja näille Suomi24:n palstoille...

    • Anonyymi

      Tiedän useamman tarkkailijan. Asun slummikerrostalossa huonolla asuinalueella.

      Tarkkailija asuu viereisessä slummikerrostalossa. Tullessani pimeällä kotiin autoni ajovalot osuvat tarkkailijan ikkunaan, joka tulee nopeasti parvekkeelle, menee slaavikyykkyyn ja jää tuijottamaan aggressiivisesti minua. Olen joskus sammuttanut ajovalot, mutta kuullessaan autoni äänen hän tulee heti ulos.

      Pari kertaa olen huomannut kerrostalon ulko-oven ja maan tasalla olevien asuntojen lasien heijastuksesta, että jos ajan nopeasti ruutuun ja menen välittömästi omaan kerrostaloon sisälle niin tarkkailija heittää jopa juuri sytyttämänsä tupakan maahan polttamatta sitä ja menee omaan asuntoonsa sisälle.

      Toinen tarkkailijapariskunta asuu samassa kerrostalossa. Pariskunnan nainen jopa kerran videokuvasi minua. Aina kun ajan pihaan he ilmestyvät parvekkeen oven väliin tupakalle. Tämä nainen oli muka puhelimellaan, mutta kun muutin jyrkästi kulkusuuntaani niin hänen koko kehonsa ja puhelimensa kääntyi seuraamaan minua.

      Kolmas tarkkailija asuu samassa kerroksessa. Hän jaa koiransa kanssa oveni taakse kuuntelemaan. Välillä olen eteisessä harjannut kenkiä ja kuullut kun hän yrittää koiransa kanssa olla hiljaa oveni takana. Kun avaan oven lukkoja hän singahtaa liikenteeseen ja kipittää omaan asuntoonsa piiloon.

      Neljäs tarkkailija jäi kiinni kun olin itse porraskäytävässä. Laitoin porraskäytävässä housunlahkeihiin särmäreitä ja särmäsin lahkeitani. Siinä meni muutama minuutti aikaa ja porraskäytävän automaattiset valot ehtivät jo sammua. En kuullut porraskäytävässä mitään ääniä. Olin jo menossa hissiin kun huomasin käytävällä pajunoksan, jonka tiputin porraskäytävää pitkin alas kellarikerrokseen. Oksa napsahti kaiteeseen ja päästi äänen. Alemmessa kerroksessa koira alkoi haukkua ja sitten koiran omistaja paniikissa kaiveli aivimia ja kilinä kävi, jonka jälkeen ovi pamahti kovin kiinni. Sitten tajusin, että olen häärännyt useamman minuutin porraskäytävässä ja en ole kuullut mitään ääniä ja jopa valotkin ehtivät sammua. Hiippailija-tarkkailija oli siis seissyt kerrosta alempana koiransa kanssa ääneti ja vain kuunnellut, kunnes sitten koira paljasti hiippailijan.

      Joku muukin on taloyhtiössä huomannut nämä omituiset hiippailut, koska postilaatikkoon oli jätetty lappu, että öisin joku hiippailee ovien takana porraskäytävässä.

      • Anonyymi

        Taloyhtiön varastotiloissa myös joku kävi joka yö avaamassa tyhjän varastokomeron oven. Joko huumeiden myynti/jättöpaikka tai sitten joku mies hakkasi muijaansa ja muija meni piiloon tyhjään varastokomeroon. Ehkä jopa nukkui siellä. Samanlaisia mustia sytkärillä poltettuja ja halvoilla lenkkitossuilla potkittuja jälkiä löytyi tämän tyhjän komeron seinistä kuin käytävältä ja hissistä eräiden uusien asukkaiden muutettua.

        Monilla narkomaaneilla on hyvin pahat vainoharhaisuudet ja psykoosit päällä huumeidenkäytöstä johtuen. Tämän takia seurailevat ja tarkkailevat ihmisiä, koska pelkäävät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taloyhtiön varastotiloissa myös joku kävi joka yö avaamassa tyhjän varastokomeron oven. Joko huumeiden myynti/jättöpaikka tai sitten joku mies hakkasi muijaansa ja muija meni piiloon tyhjään varastokomeroon. Ehkä jopa nukkui siellä. Samanlaisia mustia sytkärillä poltettuja ja halvoilla lenkkitossuilla potkittuja jälkiä löytyi tämän tyhjän komeron seinistä kuin käytävältä ja hissistä eräiden uusien asukkaiden muutettua.

        Monilla narkomaaneilla on hyvin pahat vainoharhaisuudet ja psykoosit päällä huumeidenkäytöstä johtuen. Tämän takia seurailevat ja tarkkailevat ihmisiä, koska pelkäävät.

        Tässä on ihan samaa. Tyhjän varastokopin ovi on nykyään usein auki, kun menen varastolle. Lisäksi tässä on se, että se ovi, josta varastotilaan mennään, on aina auki, vaikka sen pitäisi käytännössä olla suljettu, se ovi on jotenkin turvonnut niin, että sitä on vaikea saada lukkoon. Tässä on kyllä talossa huumeiden käyttäjiä; yhden käyttäjän kanssa oli minulla toissayönä pientä käsirysyä, mies käyttäytyi sekavasti ja puhui siis sekavia. Mies ei pystynyt vastaamaan minulle yksinkertaisiin kysymyksiin, sanoi vain että "anna ihmisten nukkua".


    • Anonyymi

      Meillä oli oikein talo kyttiä viereinen 8 kerroksinen talon 1 perhe. Eläkkellä oleva äiti ja sen poika. Ikunasta ikunaan roikuvat kytäsivät kuka mene roska katos monelta,kuin töihin ja palaa.Jompi kumpi sit seiso kuin lippu tanko sinä ihmisä vastassa. Keromassa hatusta vedettyjä juttuja,eli pahan suopasia.lian suuri mielikuvitus.Oman talon asukaista ja sai ritantumaan oliko 4 perhettä . Kun ihmiset usko niiden puheet.Tarkoitus perä oli ritannutaa toisia perheitä toisistaa.Lapset ja nuoret viholisia silmätikkuja.Moni lapsi perhe mutti pois,ei kestänyt tuo perhe.Osavat maaritella,mieliskellä ensin.Täysiä oman edun hakioita.Ihan kaikista kaikesta valittivat.Nyt ovat niin sairaita eivät jaksa pitää pihavahtia.Uudet asukaat ei anna nile tilaa ja vanhojen asukaiden kanssa nillä ritaa.Ovat kahden,kukan ei kuntele heitä! Mikä teke ihmisestä tuollaisien?

    • Anonyymi

      Ketuttaa minkalaisia naapurin mummot ovat. Jouduin seuraamaan kun olin parvekkeella ja kuulin kun puhuivat muista naapureista. Kerrostalon pihaan tilattiin jätelava johon voi asukkaat viedä pois heitettäviä romuja tai tavaroita. Niin naapurit ottivat tyhjästä posti paketista lähettäjän tiedot sisältävän etiketin talteen että voivat tarkistaa että onko se paketin lähettäjä peite yritys vai oikea yritys että voivat selvittää että tilaako joku huumeista tai jotain. En ymmärrä mikä näitä mummoja vaivaa nykyään tai niin kuin aina.

      • Anonyymi

        Siinä on vain sellainen juttu että tässä se sama mummo porukka suorastaan pitävät kirjaa että mitä tapahtuu tässä kerrostalossa. Ja kertovat omat ja muiden tapahtumat mitä tapahtuu. Ja kuulee kun ne puhuu käytävässä kuinka oli soittanut jo viidettä kertaa siitä eteen päin kun jotain epäkohtia tapahtuu.


      • Anonyymi

        Kaikki omat hävitettävät paperit yms. yhteystietoja sisältävät dolumentit kannattaa laittaa silppurin läpi. Näin ei uteliaat pääse niihin käsiksi.


    • Anonyymi

      Kerrostalon pihaparlamentti seuraili aikoinaan tekemisiäni kommenteillaan, osa myönteiseti, osa kielteisesti.

    • Anonyymi

      Naapurin köyhä pariskunta ilmestyy aina parvekkeelle kurkkimaan kun kannan ostoksia ja kun kuriirit tuo tavaroita ja paketteja.

      Mies päästelee jotain kehitysvammaisia ääniä, älähtelyä ja viheltelyä. Nainen virnuilee ja kuvaa puhelimellaan.

      • Anonyymi

        Mt ongelmainen pariskunta jatkaa yhä kyttäämistä. Verhojen välistä kurkitaan ja tullaan parvekkeelle seisomaan.

        Naamasta näkee, että ovat narkomaaneja ja kehitysvammaisia.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe