Pekonen ja Sannikka

Anonyymi

Sannikka luuttusi Pekosella pöytää viime viikon lopulla pommittaessaan häntä koronarajoituksista ja niiden lisäämisestä. Kokematon ja kiltti Pekonen meni kipsiin eikä ehtinyt miettiä säksättävän Sannikan puhetulvaa, eikä kernnyt vastata ansakysymykseen oikein. Pitääkö ravintolat sulkea?
Annakaisa vastasi että "kyllä"! Voihan h**vetti! Eikö hän olisi voinut sanoa Sannikalle että "väärä kysymys, muotoile uudestaan". Lienee selvää, että päivisin duunissa pakertava porukka tarvitsee alkoholittoman lounaansa, mutta iltaisin kaljaravintoa ja lonkkua/siideriä kittaava opiskelijaporukka pärjäisi ilman örveltämistäkin, ettei Jyväskylän tapauksen kaltaisia tartuntaryppäitä syntyisi. Onhan tämä kyllä kornia, että tuollaiset läkähdyksiin saakka itseään esille tuovat nykytoimittajat pääsevät pälättämään ja sotkemaan noin, että asiat menevät haastatettavalta sekaisin. Ei todellakan ole vaikeaa selvittää ravintoloiden myyntejä ja myyntiaikoja tarkastelemalla mikä ravintola on tärkeä yhteiskunnan pyörimislle, lounasravintola vai Heidi's Bier Baarin tyyppinen bailupaikka.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yli 10 hengen kokoontumisia ei saa järjestää, mutta kun se kokoontuminen järjestetään ravintolassa, rajana ei ole kuin ravintolan istumapaikat vähennettynä hallituksen määräämällä prosenttiluvulla. Isossa ravintolassa voi siis kokoontua useiden satojenkin henkilöiden porukka ihan luvallisesti. Eikä tarvita edes maskia kun kaljaa on paha ryystää maskin kanssa. Elokuviin, teatteriin tai museoon ei saa mennä 10 henkilöä enempää vaikka suojaustoimenpiteet olisi kuinka hyvät, turvavälit yli 2 m ja kaikilla maskit.

      • Anonyymi

        Ravintolat voidaan sulkea mutta siinä tapauksessa on niille maksettava verovaroista illan nettomyyntiä vastaava summa. Maksetaanhan kaikille muillekin erilaisia koronatukia ja lainaa on otettu miljarditolkulla eikä loppua näy. On erittäin kiva huudella että kaikki paikat kiinni jos se ei omaan toimeentuloon vaikuta.

        Ja ravintoloita on erilaisia. On niitä minne mennään syömaan ja sitten niitä minne mennään juomaan. Ensin mainittu tuskin koronaa levittää sen paremmin kuin kaupassa käynti mutta jälkimmäinen onkin toinen juttu.

        Ja voidaanhan se tehdä niinkin että kaikki paikat kiinni rahahanoja myöten niin katsotaan miten parin kuukauden päästä menee.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      141
      10255
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2944
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      205
      2784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1576
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe